βοηθεια επιλογης hd 3d projector

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

καταλαβα.θα την παλεψω ετσι μεχρι να παρω και εναν ενυσχητη που υποστηριζει 3d.σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια θα σας πω εντυπωσεις μεσοβδομαδα που θα παραλαβω τελεικα τον tw8100.αποφασησα να δωσω κατι παραπανο σε καινουργιο παρα κατι πιο παλιο και μεταχειρισμενο.βεβαια ειδα και αυτον που με βαζει σε σκεψεις για ασυρματι συνδεση αλλα οσο ψαχνω τοσο μπερδευομαι.
[h=3] Epson EH-TW6100W Wireless Full-HD 3D[/h]

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
Είναι το μικρότερο μοντέλο, το οποίο βγαίνει πιο ακριβά λόγω του wireless hdmi. Σχετικά με τον ενισχυτή, έχε υπόψιν σου υπάρχουν 3d players με 2 hdmi εξόδους. Μια για προβολέα και μια για ενισχυτή.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

μικροτερο ως προς την αποδοση εικονας?το ps3 δυστιχως το εχω και ειναι με ενα hdmi οποτε η δουλεια θα γινει με τον επιλογεα

Reaction score
0
Απάντηση: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

γνωριζει καποιος καταστημη στην θεσσααλονικη που μπορουμε να κανουμε τεστ καποιον προτζεκτορα πριν τον πληρωσω?

Reaction score
15.548

τι να δεις φιλε μου.....ο 8100 ειναι οτι καλυτερο στα λεφτα του..

θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος αφου μπορεις να φτασεις σε αυτα τα λεφτα...

αν κανεις μια αναζητηση σε epson 9000 στο site θα δεις τι εχουμε γραψει.

ειναι ιδιος με τον 8100 αλλα δεν δινει τα γυαλια στον 8100

καλοριζικος.....καλοθεατος.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

μικροτερο ως προς την αποδοση εικονας?το ps3 δυστιχως το εχω και ειναι με ενα hdmi οποτε η δουλεια θα γινει με τον επιλογεα
Ναι, ο 6100 χρησιμοποιει αλλα πανελ σε σχεση με τον 8100/9100 , δεν εχει καθετο lens shift κοκ

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 4

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Τα 15 μέτρα είναι οριακά για μέτρια καλώδια, μόνο με δοκιμή. Αποκλείεται να φθάσει δεκάμετρο;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

το λιγοτερο που χρειαζομαι ειναι 10.80 μ.το 10 μετρο μικρο το 15 μετρο τεραστιο.

Reaction score
0

τελεικα παρθεικε ο epson 810.ξερει κανεις γιατι ειναι τοσο αργος στο μενου του και στις ρυθμισεις του.?

Reaction score
0

ευχαριστω πολυ.η γκαντεμια μου δεν υπαρχει...πρωτον,ερχεται η κουταρα την ανοιγω και το συνδεω με το ps3 παταω το μενου ανοιγει μετα απο 30 sec κανω πανω κατω με τα βελακια το ιδιο να μην τα πολυλογω τον παιδευω κανενα μισαωρο κολαει και 2 φορες δεν ακουει τπτ κανενα κουμπι και περνω τηλ την αντιπρωσωποια,ευγενικοτατοι οι ανθρωποι μου λενε οτι μαλλον ειναι προβληματικος να τον παω για αντικατασταση και να μου δωσουν καινουριο σε κανενα 20ημερο.εκει παθαινω το 1ο σοκ,ευτιχως μετα απο πολυ πεδεμα και πολλα reset εστρωσε.παμε στο 2ο τωρα,τον γυρναω αναποδα για να βιδωθει στην βαση και δεν ανοιγε καν,παρατηρησα οτι δεν ανοιγε το μπροστινο καπακι το οποιο ειναι αυτοματο,αντε ξανα κατω και ετσι οπως τον κουνισα κατι κουδουνουσε μεσα του,εκει να δεις χαρα....δεν αντεξα πηρα το σταυροκατσαβιδο και τον ανοιξα.εκει σταθηκα τυχερος βγηκαν τα καπακια και βρηκα χυμα μια ασφαλεια και ενα πλαστικο γραναζι το οποιο ηταν απο το μπροστινο καλημα του φακου,τα εβαλα και μεχρι σημερα ολα οκ.αν μου πειτε πως ανεβαζουμε φωτο θα ανεβασω ναα δειτε που ηταν το προβλημα.παντως τωρα που δουλευει τα σπαει και δεν το εχω δωκιμασει ακομη στο 3d

Reaction score
15.548

εισαι ωραιος...:superman:

ανεβαζεις τις φωτογραφιες στο photobucket και μετα τις βαζεις εδω πατωντας το insert image που βρισκετε στο post που γραφεις

γραψε μας και εντυπωσεις...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος