βοηθεια......θα με πιασει Crysis.......

Reaction score
14
Σήμερα το έβαλα στο pc του αδελφού μου που μόλις παρέλαβε..
Δυστυχώς ακόμη δεν έχει internet οπότε δεν έχουμε κάνει καμία αναβάθμιση..
Έχουμε και λέμε..

Quad core 2,4 , 4 gb 1066hz , 2 κάρτες 8800 gts 512 mb , windows vista premium 32bit dx10//

Και κολλάει στο medium και κρεμάει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....εννοείται πως πηγαίνει και σαν pps..:cool_11:

Tόοοοοσο σημαντικά είναι τα updates ...?????

Είναι δυνατόν σε ολοκαίνουριο μηχάνημα άδειο να μην πηγαίνει έστω καλά μέχρι το high ???

Θα μου το φέρει αύριο για σύνδεση στο internet και αλλαγή drivers και πατσάρισμα αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά....
Να δούμε...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Έχουμε και λέμε..

Quad core 2,4 , 4 gb 1066hz , 2 κάρτες 8800 gts 512 mb , windows vista premium 32bit dx10//

Και κολλάει στο medium και κρεμάει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....εννοείται πως πηγαίνει και σαν pps..:cool_11:

Είναι δυνατόν σε ολοκαίνουριο μηχάνημα άδειο να μην πηγαίνει έστω καλά μέχρι το high ???

Θα μου το φέρει αύριο για σύνδεση στο internet και αλλαγή drivers και πατσάρισμα αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά....
Να δούμε...
Οτι βρεις Γεωργιε ριχτα και σε μας τους ταλαιπωρημενους!!!!!!!!!!!!!!!!!Γραψε και το site με τα
updates αν τα βρεις,,,,,,,,,,,,Ευχαριστουμε προκαταβολικα φιλαρακι.........

Reaction score
4
Έχουμε και λέμε..

Να δούμε...
Ειναι οντως το πιο βαρυ που υπαρχει αυτην την στιγμη παιχνιδι αλλα στα 1280χ1024 ή εστω και 1024χ768 δεν πρεπει να εχεις προβλημα για High settings.
Σε τι αναλυση το εβαλες βρε τρελλε?

Οτι βρεις Γεωργιε ριχτα και σε μας τους ταλαιπωρημενους!!!!!!!!!!!!!!!!!Γραψε και το site με τα
updates αν τα βρεις,,,,,,,,,,,,Ευχαριστουμε προκαταβολικα φιλαρακι.........
Vlasi σου εχω ηδη γραψει για τα updates. :cool_4:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=630043&postcount=8

Reaction score
0
εχω ενα πισακι με intel Quad core 6700,τροφοδοτικο Enermax 1000w, 2 G DDR3 μνημες και καρτα γραφικων 2600 XT 512.
Πρέπει να βάλεις μια κάρτα γραφικών που να κάνει όσο το ... Enermax 1000w.

Η 2600 είναι καλή για να τρέχει το notepad!

Reaction score
14
Ειναι οντως το πιο βαρυ που υπαρχει αυτην την στιγμη παιχνιδι αλλα στα 1280χ1024 ή εστω και 1024χ768 δεν πρεπει να εχεις προβλημα για High settings.
Σε τι αναλυση το εβαλες βρε τρελλε?

Ρε ψείρα με δουλεύεις που θα παίξει το παιχνίδι αυτό σε 1024χ768???
Το αντέχει η καρδιά σου που γράφεις τέτοια πράγματα ??:cool_11::cool_11::cool_11:
Αυτό είναι για να παίζει σε 1680χ1050...για 1920 δεν το συζητάω...τα pps πάνε πολύ πιο γρήγορα..

Πέρα από την πλάκα thanxs για το πατσάκι και έβαλα και καινούριους drivers...

Σε τέτοιο μηχάνημα και η μόνη αποδεκτή για παιχνίδι ρύθμιση είναι 1440 ανάλυση και high settings.. )()(
Με χ2 antialiasing.άντε χ4...

Κάτι άλλο παραπάνω απλά δεν είναι παιχνίδι αλλά slideshow...:happy_9::happy_9:

Και βάζω μετά το uncharted στο ps3 και παίζει "νερό" με γραφικά που σκοτώνουν...

Βρε ούστ με τα pc...:cool_11:

Reaction score
4
Οντως ντρεπομαι που το λεω αλλα high settings μονο με χαμηλη αναλυση wall_1
Παντως το συγκεκριμενο pc του αδερφου ηθελε αλλο hardware παντα για το συγκεκριμενο παιχνιδι.
Ο αδερφος εχει αυτα :
Quad core 2,4 , 4 gb 1066hz , 2 κάρτες 8800 gts 512 mb , windows vista premium 32bit dx10

Εμεις διαλεγουμε αυτα :
Dual core στα 3.0 τσιμπημενο ελαχιστα στα 3.5@
Απο μνημες η διαφορα απο 1gb σε 2gb στο crysis ειναι 1 frame οποτε τα ξεχναμε τα 4gb.
Θα διαλεγα 2gb στα 1333 με οποιο Abit Μb σου αρεσει.
Απο καρτες θα εβαζα 2 8800gt που ειναι πιο φτηνες και με χαιδεματακι φτανουν σε αποδοση τις GTX.

Με τα πιο πανω μπορει να επαιζες στα 1280χ1024 με high settings στα 35 frames.... :pc::pc::pc:

Στο αποκατω link εχει τα παντα για tuning του crysis και πως θα το φερεις στα μετρα σου αναλογα με το hardware που εχεις.

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=11614

Οποιος ασχοληθει θα εχει φοβερα αποτελεσματα απο θεμα αποδοσης και γραφικων :cool_4:

GTX

Reaction score
39
Έχουμε και λέμε..

Να δούμε...
Giorgio δε ξέρω αν σε παρηγορεί αλλά στο ίδιο pc ακριβώς με αυτό που λες μόνο που τον quad τον έχω ανεβάσει στα 3GHz παίζει αποδεκτά (και όταν λέω αποδεκτά εννοώ γύρω στα 30fps) στα 1920 με ΑΑ off και όλα τα settings στο medium, με latest patch και drivers φυσικά, το Σάββατο το πέρασα και την Κυριακή το ξήλωσα!!!

Ε δε πα στα διάλα κωλοπαίχνιδο!!! COD 4 και παίζει καρφωμένο στα 60fps :cool_1::cool_1:

Reaction score
1.213
Giorgio δε ξέρω αν σε παρηγορεί αλλά στο ίδιο pc ακριβώς με αυτό που λες μόνο που τον quad τον έχω ανεβάσει στα 3GHz παίζει αποδεκτά (και όταν λέω αποδεκτά εννοώ γύρω στα 30fps) στα 1920 με ΑΑ off και όλα τα settings στο medium, με latest patch και drivers φυσικά, το Σάββατο το πέρασα και την Κυριακή το ξήλωσα!!!

Ε δε πα στα διάλα κωλοπαίχνιδο!!! COD 4 και παίζει καρφωμένο στα 60fps :cool_1::cool_1:
:cool_1: :cool_1: :cool_1:.....κανα αγωνα θα κανονισουμε ?

GTX

Reaction score
39
:cool_1: :cool_1: :cool_1:.....κανα αγωνα θα κανονισουμε ?
Εγώ είμαι μέσα :cool_4::cool_4:

Εδω όλοι το'χουν ρίξει στις κονσόλες :happy_8::happy_8::happy_8:

Reaction score
14

:142::142::142::142::142:

Reaction score
1.213
Εγώ είμαι μέσα :cool_4::cool_4:

Εδω όλοι το'χουν ρίξει στις κονσόλες :happy_8::happy_8::happy_8:

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΝΣΟΛΑΚΗΔΕΣ ΤΟ PC ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ?

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ !!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: βοηθεια......θα με πιασει Crysis.......

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΝΣΟΛΑΚΗΔΕΣ ΤΟ PC ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ?

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ !!!

Όταν τα καταφέρετε φωνάξτε με.....:138:

Reaction score
4
Pc = ΜΜΟRPG , Counter Strike και τιμονιερα με LFS.
Τελος.
Ολα τα αλλα κονσολα !!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas