- Reaction score
- 0
Ειμαι καινουριος στο χωρο και ηθελα να μαθω αν θα δω αισθητη διαφορα στην ποιοτητα εικονας με Ηd dvd(upscale 1080i) η να μεινω στο παλιο? Thanks προκαταβολικα!!!!!!!!!
To H4000 θα είναι διαθέσιμο σε αυτους που το έχουν προ-παραγγείλει μετα το τέλος του μήναyan73 said:Υπαρχει καποιος που να εχει το H4000 να μας δωσει μια εικονα σχετικα με την ποιοτητα του upscaling;
Kalhspera,Ποσταρω εδω γιατι νομιζω ταιριαζει το thread με την παρατηρηση-ερωτηση μου:
Εχω (καμποσο καιρο τωρα) ενα samsung hd-850 και μια LG 37LC2R συνδεμενα με ενα HDMI Qed Qunex του 1m.
Για το upscaling λοιπον, δεν μπορω να καταλαβω διαφορα του 576 με το 720p ή του 1080i...
Ισως αν τα ειχα Χ2 να παιζουν διπλα-διπλα να εβλεπα την ελαχιστη διαφορα...
Καμμια παρατηρηση κανεις ?
Παιζει ωραια, καθαρα, (δεν εχω δει και καμμια 1080p για να ξερω κιολας) αλλα το upscaling τελικα δεν καταλαβαινω τι ρολο βαραει.
Διαφορα βλεπω στα δισκακια των εφημεριδων (που υποτιθεται οτι ειναι DVD-VIDEO, αλλα νομιζω μονο το αυτοκολλητο ειναι...) σε σχεση με δυο που εχω παρει απο amazon.co.uk. Και αυτα τα δισκακια της audiovisual τα ενοικιαστικα, τι αηδια ειναι ? Προχτες ειδα το "Lucky number Slevin" και ηταν χαλια.Δεν ξερω πως να το περιγραψω, λες και το ειχανε κατεβασει "κακα" απο internet.
Εν'ολιγοις:
-Τελικα που οφειλεται η διαφορα στην ποιοτητα των δισκων ?
-Γιατι δεν καταλαβαινω διαφορα 576-720p-1080i στο dvdp μου ?