γνωμες για αλλαγη ενισχυτη

Reaction score
1
Εχοντας στα χερια μου δυο ενισχυτες τον symphonic line rg9 (2χ120)
και το baby sophia (2χ10 ταξη α) θα ηθελα την γνωμη σας για ενα ενισχυτη που να συνδυαζει τα καλα και των δυο ....χωρις τα κακα τους ,χεχε
Για να γινω πιο σαφης , θα ηθελα ενα λαμπατο 2χ50βατ το πολυ,με 4-5 εισοδους line ,ιδανικα με remote για να οδηγησει τα proac studio 140 (91db) .
τωρα ο ηχος ειναι με τον symphonic παχυτερος απο οτι θα το ηθελα (μαλλον ειναι πολυ δυνατος για τα ηχεια)
ενω ο λαμπατος θα ηθελε 10 βατ παραπανω για να "κεντησει"
.Παει πουθενα το μυαλο σας?

Reaction score
1
Mαλον εχεις δικιο ,ηδη ακουω το μικρο της pathos (classic one) και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες ,φανταζομαι ο ΤΤ ειναι ακομη καλυτερος.

Reaction score
2
unison, υβριδιο στα 2χ80.Για μενα, ΜΟΝΟ ενας απο αυτους τους δυο σου κανει.ακουσε και αποφασισε!!!!!!!!

Reaction score
1
Κατ αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον , Μανο ,απο τα pathos ποιον ενοεις τον 'classic one 'η τον 'tt' ?

Reaction score
2
Προφανως Χρηστο τη στιγμη που σου εγραφα για τον ΤΤ ειχες παει στο καταστημα οπου ηδη σου ειχε δωσει τον μικρο pathos ο αδερφος μου ε? :lol: Παντως χωρις να ξερω πως παιζουν οι ενισχυτες που λενε τα παιδια, πραγματικα ο ΤΤ ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου ενισχυτικα ανεξαρτητου κατηγοριας.

Reaction score
2
Χρηστος Π said:
Κατ αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον , Μανο ,απο τα pathos ποιον ενοεις τον 'classic one 'η τον 'tt' ?
τον ΤΤ.αν αντεχεις την διαφορα τιμης κοιτα σοβαρα τον pathos. ο μικρος πρεπει να ειναι οντως <<μικρος>>. :lol:

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Χρηστος Π said:
Εχοντας στα χερια μου δυο ενισχυτες τον symphonic line rg9 (2χ120)
και το baby sophia (2χ10 ταξη α) θα ηθελα την γνωμη σας για ενα ενισχυτη που να συνδυαζει τα καλα και των δυο ....χωρις τα κακα τους ,χεχε
Για να γινω πιο σαφης , θα ηθελα ενα λαμπατο 2χ50βατ το πολυ,με 4-5 εισοδους line ,ιδανικα με remote για να οδηγησει τα proac studio 140 (91db) .
τωρα ο ηχος ειναι με τον symphonic παχυτερος απο οτι θα το ηθελα (μαλλον ειναι πολυ δυνατος για τα ηχεια)
ενω ο λαμπατος θα ηθελε 10 βατ παραπανω για να "κεντησει"
.Παει πουθενα το μυαλο σας?
atmasphere s-30,ear 863 να τα ακούσεις οπωσδήποτε

Reaction score
1
τελικα μετα απο σκεψη(?) κατεληξα στον μικρο pathos (2χ70)ο οποιος ειναι μια χαρα με τα ηχεια μου
καλες μεσαιες ,ησυχος, καλη πληροφορια,καλα δυναμικα,και ευκολιες (remote ενταση -αλλαγη πηγων)
και αν χρειαστω περισοτερα βατ γινεται μονοφωνικος ,και με αλλο ενα εχεις 2χ140 στα 8ωμ με το ιδιο remote.Συνολικα καλη αγορα νομιζω.Ευχαριστω για την συμπαρασταση

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas