γνωμη για αγορα Meridian DSP 5200

Reaction score
2
γεια σας και απο μενα και καλη χρονια. Εφθασε επιτελους η στιγμη για την αγορα μηχανηματων ηχου που θα αντικαταστησουν τα προ 15ετιας Technics και TDL, για ενα καλυτερο μουσικο ακουσμα.
Η γνωμη καποιων ειδικων, σε σχεση με την αγνοια μου για το θεμα, θα ηταν μια τεραστια συμβολη προς αποφυγη καποιου λαθους . Στο θεμα μας τωρα: πριν λιγες μερες ειχα μια ακροαση, στο ΝΑΚΑ με τα QUAD μαζι με φιλο ηχοληπτη αλλα λογω προβληματων χωρου απορριφθηκε η ιδεα αγορας τους, αν και ενθουσιαστικα απο το ακουσμα ( απο TDL κατευθειαν στα βαθεια)!!!!!!!!!!
Η επομενη προταση τα Meridian dsp 5200 τι λετε?
Ο χωρος ακροασης προς στιγμη 4Χ5.8 με συνοδα imac και καρτα ηχου Apojee. Η γνωμη σας παρακαλω?και ενα τεραστιο ευχαριστω εκ των προτερων για τις προτασεις σας.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.797
Απάντηση: γνωμη για αγορα Meridian DSP 5200

μπλάτσιεεεεεεεεεεεε.......

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Η επομενη προταση τα Meridian dsp 5200 τι λετε?
Ο χωρος ακροασης προς στιγμη 4Χ5.8 με συνοδα imac και καρτα ηχου Apojee. Η γνωμη σας παρακαλω?και ενα τεραστιο ευχαριστω εκ των προτερων για τις προτασεις σας.
Προσωπικά θεωρώ τα 5200 το απόλυτο ενεργό οικιακό ηχείο αυτή την στιγμή. Έχεις τα πάντα (ηχείο, ενισχυτή, DAC, και DSP) σε μία συσκευασία και σε αρκετά χαμηλή τιμή αυτή την στιγμή λόγω της τιμής της λίρας. Θα είναι η επόμενη αγορά μου μόλις φτιάξω το dedicated χώρο ακρόασης στο νέο μου σπίτι.

Προχώρα σε ακρόαση asap.

Reaction score
2

Προσωπικά θεωρώ τα 5200 το απόλυτο ενεργό οικιακό ηχείο αυτή την στιγμή. Έχεις τα πάντα (ηχείο, ενισχυτή, DAC, και DSP) σε μία συσκευασία και σε αρκετά χαμηλή τιμή αυτή την στιγμή λόγω της τιμής της λίρας. Θα είναι η επόμενη αγορά μου μόλις φτιάξω το dedicated χώρο ακρόασης στο νέο μου σπίτι.

Προχώρα σε ακρόαση asap.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση, εχουμε καποιο link σχετικα με τις τιμες?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Δυστυχώς τιμές μόνο με τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία. Αν θυμάμαι καλά μπορείς να κλείσεις και ραντεβού για ακρόαση. Επίσης ρώτα αν υπάρχει κάποιο demo ηχείο που μπορείς να αγοράσεις σε πιο χαμηλή τιμή.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954

Ψιτ! Όταν σου πουν τιμές, να κάθεσαι, μη στέκεσαι όρθιος... :114:

Reaction score
12

Αν θυμάμε καλά καλά στην έκθεση μου είπαν κοντά στα 10000 ευρώ . Αλλά υπόψιν ότι δέν μπορείς να συνδέσεις αναλογική πηγή παρά μόνο με κάποιο analog to digital coverter....αν κατάλαβα καλά όμως θαχεις σαν πηγή υπολογιστη....πάντως αν δέν εχεις μεγάλο χωρο ριξε μιά ματιά και στα DSP 3100 είναι πολύ πιό φτηνά....σορρυ δεν προσεξα τα m2 στο χώρο ακροάσης,ειναι αρκετά ,οπότε υπολόγισε και ενα sub κοντά στα dsp 3100...

Reaction score
2

Ψιτ! Όταν σου πουν τιμές, να κάθεσαι, μη στέκεσαι όρθιος... :114:
ψιτ!!!!!!!!!!!! ΔΩΡΟ της κυριας μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ξερω WAF το λετε ? χαχαχαχα και σημερα μου ειπαν την τιμη και μου ειπε, μονο? και η καρτα δωρο ! συγγνωμη αλλα μερικα αρσενικα ειναι τυχερα.
Ακροαση απο βδομαδα στην Σαλονικη

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954

Αυτό αγόρι μου δεν είναι WAF, αυτό είναι HLUF (husband luck factor)... :114:

Reaction score
791
Σαυτά τα χρήματα είναι και η εκπαίδευση μέσα, η χρεώνεται extra; Στην Θεσσαλονίκη που θα ακούσεις Meridian;

Reaction score
2
Απάντηση: Re: γνωμη για αγορα Meridian DSP 5200

αμα σου ειπε μονο? παρε τα μεγαλα ή παρε και το σιντι!!
....χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ δυστυχως υπαρχει και οριο, 8070 το ταβανι και τελος.

Reaction score
2

Σαυτά τα χρήματα είναι και η εκπαίδευση μέσα, η χρεώνεται extra; Στην Θεσσαλονίκη που θα ακούσεις Meridian;
το ραντεβου ειναι απο βδομαδα στον Βιντεορυθμο. Αλ. Παπαναστασιου περιοχη Χαριλαου

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

το ραντεβου ειναι απο βδομαδα στον Βιντεορυθμο. Αλ. Παπαναστασιου περιοχη Χαριλαου

Περιμένουμε εντυπώσεις και απόψεις (αν και εγώ τελικά έχω κατασταλάξει).

Reaction score
0

Αν δεν κατεληξες ριξε μια ματια και στα ATC 50ASL η και τα 100αρια.Δεν εχουν ενσωματομενο dac βεβαια αλλα κρινοντας απο τα 100αρια μου ειναι και αυτα απο τα καλυτερα αν οχι τα καλυτερα ενεργα στην κατηγορια τους:126:

Reaction score
2

Περιμένουμε εντυπώσεις και απόψεις (αν και εγώ τελικά έχω κατασταλάξει).
Eχω ενα ζευγαρι αυτοενισχυομενα ηχεια ,που εχουν ψηφιακη εισοδο S/PDIF
(RCA).
Τα εχω συνδεσει με MAC με stereo mini jack /rca αλλα δεν εχει ηχο

D

deleted user 10898

Guest
ο Mac εχει οπτικη εξοδο στο βυσμα που εβαλες το minijack. βρες ενα καλωδιο "οπτικο" για εκει και εναν μετατροπεαν οπτικη σε s/pdif.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507