δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

Reaction score
2
Ξεκίνησα να αλλάξω το παλιό μου σύστημα...(απο το 1994...)

Προσωπικά θεωρώ τα ηχεία το σημαντικότερο κομμάτι.
Είπα στην αρχή να μην δώσω πάνω απο 500. Δεν μου άρεσε αυτό που άκουγα, μετά είπα να φτάσω στα 1000...πάλι δεν μου άρεσε αυτό που άκουγα...είπα λοιπόν να δώ μεταχειρισμένα με 1000...κάτι έγινε...τελικά μετά απο αρκετές βόλτες, λέω να δώσω γύρω στα
1000-1500 για μεταχειρισμένα (εκτός και αν βρεθώ μπροστά σε κάτι
εξαιρετικό να προσπαθήσω φτάσω στην δική μου στρατόσφαιρα των 2000...με πολύ κόπο όμως...)

Μην με ρωτήσετε σε αυτήν την φάση για ενισχυτή, ας υποθέσουμε οτι έχουμε έναν αξιοπρεπή ολοκληρωμένο ενισχυτή ο οποίος μπορεί να δώσει 100W@4Ω. (αργότερα θα το φροντίσουμε και αυτό).

Θα ήθελα την γνώμη σας:
A.S Artemis (μου άρεσαν πάρα πολύ - υπ' όψη τα άκουσα πρίν το τέστ του ΗΧΟΥ) - γνωρίζει κανεις αν βγαίνουν και σε άλλα χρώματα εκτός απο αυτό το κοκκινοπο?
Egglestone Works (dianne ή fontaine)

Τι άλλο θα μπορούσα να κοιτάξω?

Απο μουσική ακούω σχεδόν τα πάντα (δεν αντέχω τις όπερες), απο Philip Glass μέχρι Reagge, και μ'αρέσει να ακούω γεμάτο χαμηλό. Θέλω η μποτιά στους Fleetwood Mac (chain) να ακούγεται γεμάτα.

Θα σας ήμουν υπόχρεος για μερικές τεκμηριωμένες απόψεις.

Ευχαριστώ,

Reaction score
2
Απάντηση: δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

Ξέχασα να αναφέρω ένα σετ Energy Veritas 2.3i που έχω βρει σε καλή τιμή, λένε τίποτα? Δενέχω βρεί κάποιο review.

Ευχαριστώ,

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Λίγη υπομονη:126:
Η μόνη βοήθεια που μπορώ να σας δώσω για αρχή είναι ότι τα audio spectrum βγαίνουν μόνο σε αυτό το χρώμα που είδατε.
Στο επόμενο δια ταυτα,ο χώρος που θα κληθούν να καλύψουν τα ηχεία πόσο μεγάλος είναι;

Reaction score
2

Καλησπέρα,:107:
ο χώρος είναι περίπου 40mΛ2.
Το σημείο ακρόασης είναι περίπου 3m απο τα ηχεία, τα οποία
μπορούν επίσης να έχουν 3m απόσταση μεταξύ τους.

Reaction score
2.207
Η καινούργια σειρά Artemis βγαίνει και σε μαύρο. Έχε υπόψη σου ότι τα μεταχειρισμένα ηχεία
χάνουν με τον καιρό την "φρεσκάδα τους" λόγω κόπωσης των υλικών τους. Μιλάμε βέβαια για 8-10 ετών και πάνω και ανάλογα με την χρήση τους.
Αυτό σε περίπτωση που σου γυαλίσει κανένα από τα "τέρατα" του παρελθόντος.

Reaction score
2

Ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Για μεταχειριεμένα λέω να δώ μέχρι 2-3 έτη.
Τα μαύα Artemis βάζουν ισχυρή υποψηφιότητα!

Τα Veritas 2.3i τα γνωρίζει κανένας?
Τα Egglestone works?

Δεν βλέπω κόσμο να απαντάει...
Και μου φαίνεται περίεργο, μετά απο τέτοιο θερμό καλωσόρισμα:117:
Βρε παιδιά είπα κάτι λάθος και δεν το ξέρω? Καινούριος είμαι!

Ευχαριστώ,

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357

Νομίζω ότι πρέπει να δείς οπωσδήποτε τα As Artemis,B&W Cm-7,B&W 683 εσύ θα αποφασίσεις αφου βέβαια τα ακούσεις!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.939

Παίζουν πουθενά τίποτα μετρήσεις του Fontaine; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό...

Reaction score
4

δες και τα Yamaha Soavo1

πολυ αξιολογο ηχειο

Reaction score
2

Ωραία, αναθάρεψα λίγο!

Τα Soavo τα άκουσα, αλλά μετά τα Artemis μου φάνηκαν λίγα...Απο ποιότητα κατασκευής όμως και design είναι εξαιρετικά!

Άκουσα IQ90, M.A RX8, RX6, AE. Όσο και να μην ήθελα να το παραδεχτώ τα A.S ήταν πολύ καλύτερα (πολύ παλιομοδίτικη εμφάνιση όμως και το κόκιννο βερνίκι με χαλάει).

Άκουσα 1 φορά για λίγο ένα ζευγάρι dianne και ομολογώ πως μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω... είναι όμως σε άλλη κατηγορία τιμής...:121:

Reaction score
0
ελπιζω να τα ακουσες ολα αυτα διπλα διπλα και στον ιδιο χωρο....και με τον ιδιο ενισχυτη...οπως και με το ιδιο μουσικο κομματι...γιατι μολις αγορασα και εγω ηχεια και αμα δεν τα ακουσεις ολα μαζι δεν μπορεις να βγαλεις ευκολα συμπερασμα
ετσι νομιζω πια

Reaction score
2.207
Βάλε στην λίστα σου και τα Focal chorus 826, ιδιαίτερα τα επετειακά μιας και έχουν αναβαθμισμένες μονάδες σε σχέση με τα απλά. Διαθέσιμα και τα δύο στην Golden acoustics στα Πατήσια.
Πάντως παίζει μεγάλο ρόλο με τι ενισχυτικά ακούς το κάθε ηχείο. Άκουσα το ίδιο ηχείο με Plinius stereo (9100) και με Pionner AV (LX82) και έπαθα. Μεγάλη διαφορά.
Οπότε...............

Reaction score
2

Ειδικά τα soavo και τα IQ90, τα άκουσα δύο φορές μεσα σε μία εβδομάδα (επέμενα μέσα μου να αγοράσω ένα απο τα δύο) στον ίδιο χώρο, δίπλα-δίπλα.

τα Focal θα πάω να τα ακούσω.

Τα ηχεία που ζητάω πληροφορίες, απ'ότι αντιλαμβάνομαι, δεν είναι και τόσο διαδεδομένα ε?

Sorry που σας έβαλα δύσκολα... (έτσι βγήκε και ο τίτλος...):126:

Ευχαριστώ,

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos