31 Μαϊου 2006 #1 L ludmilla Μηνύματα 73 Reaction score 0 ιεγο αδερφος μου μενουμε ελλαντα τορα θελουμει σατελιτ να βαλουμε σπιτι αλλα δεν κσιερο πολλυ θελο ρωσσια ΤΒ που να παο
ιεγο αδερφος μου μενουμε ελλαντα τορα θελουμει σατελιτ να βαλουμε σπιτι αλλα δεν κσιερο πολλυ θελο ρωσσια ΤΒ που να παο
31 Μαϊου 2006 #2 panosop Συστημικός Μηνύματα 5.570 Reaction score 668 για βοήθεια πάρε τηλέφωνο στην MSG, Ελ. Βενιζέλου 235, Π. Φάληρο (Στάση Τραμ Αχιλλέως), Τηλ: 210 9858807 Πάντως ρώσικα κανάλια έχει πολλά ο δορυφόρος SIRIUS στις 5 μοιρες ανατολικά και ο HOTBIRD στις 13 Ανατολικά, όπως : SIRIUS 5 E ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Novy Kanal , TET , Inter+ , TRK Ukrainia , Rada , 5 Kanal , Perviy Baltijskyi kanal Estonia , Perviy Baltijskyi kanal Latvia , Perviy Baltijskyi kanal Lietuva Enter Film , Inter + , Enter Music TV Moskva - Otkrytyj Mir Viaccess 2 / NDS Videoguard Perviy kanal Vsemirnaya setj , NTV Mir , RTR Planeta , TV 1000 East HOTBIRD 13 E ΕΛΕΥΘΕΡΑ RTR Planeta , Perviy kanal Vsemirnaya setj Viaccess 2 RTV International , Nashe Kino , Detski Mir / TeleKlub θα πρέπει να υπάρχουν και σε άλλους δορυφόρους αλλά σίγουρα αυτούς τους πιάνουμε στην Ελλάδα.
για βοήθεια πάρε τηλέφωνο στην MSG, Ελ. Βενιζέλου 235, Π. Φάληρο (Στάση Τραμ Αχιλλέως), Τηλ: 210 9858807 Πάντως ρώσικα κανάλια έχει πολλά ο δορυφόρος SIRIUS στις 5 μοιρες ανατολικά και ο HOTBIRD στις 13 Ανατολικά, όπως : SIRIUS 5 E ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Novy Kanal , TET , Inter+ , TRK Ukrainia , Rada , 5 Kanal , Perviy Baltijskyi kanal Estonia , Perviy Baltijskyi kanal Latvia , Perviy Baltijskyi kanal Lietuva Enter Film , Inter + , Enter Music TV Moskva - Otkrytyj Mir Viaccess 2 / NDS Videoguard Perviy kanal Vsemirnaya setj , NTV Mir , RTR Planeta , TV 1000 East HOTBIRD 13 E ΕΛΕΥΘΕΡΑ RTR Planeta , Perviy kanal Vsemirnaya setj Viaccess 2 RTV International , Nashe Kino , Detski Mir / TeleKlub θα πρέπει να υπάρχουν και σε άλλους δορυφόρους αλλά σίγουρα αυτούς τους πιάνουμε στην Ελλάδα.
31 Μαϊου 2006 #3 L ludmilla Μηνύματα 73 Reaction score 0 πανοσ εφκαριστο αμεσο εγο αβριο μιλισα με MSG ειμαι νεα.σμιρνι κοντα νομιζο εκει ΤΒ απο Украина εχο Inter+ , TRK Ukrainia δο
πανοσ εφκαριστο αμεσο εγο αβριο μιλισα με MSG ειμαι νεα.σμιρνι κοντα νομιζο εκει ΤΒ απο Украина εχο Inter+ , TRK Ukrainia δο
1 Ιουνίου 2006 #4 L ludmilla Μηνύματα 73 Reaction score 0 εγκο μιλισι με κυριος κοστασ απο MSG τορακαι παο απο μαγκαζι νεα.σμιρνι μιλισι για λεφτα αβριο μεχρι 8 βραδι ανικτα εφκαριστό πανοσ για βοιθια σου θελι αγορασι μαζι τηλεβιζιον για σπιτι 32 οχι μεγαλι μεγεθος αλλα φλατ σκριν lcd πιο να παρι τιλεφονο ιγο οχι πολι ακριβο
εγκο μιλισι με κυριος κοστασ απο MSG τορακαι παο απο μαγκαζι νεα.σμιρνι μιλισι για λεφτα αβριο μεχρι 8 βραδι ανικτα εφκαριστό πανοσ για βοιθια σου θελι αγορασι μαζι τηλεβιζιον για σπιτι 32 οχι μεγαλι μεγεθος αλλα φλατ σκριν lcd πιο να παρι τιλεφονο ιγο οχι πολι ακριβο
1 Ιουνίου 2006 #5 Χρήστος Ακρατόπουλος Επίτιμο μέλος Μηνύματα 14.836 Reaction score 53 Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2109273375 και ζήτα τον Ανδρέα...
2 Ιουνίου 2006 #6 ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. Μηνύματα 1.356 Reaction score 1 Πάρε εμένα στο τηλέφωνο που έχω μία 42άρα plasma κλειστή στο κουτί της να στην χαρίσω...
6 Ιουνίου 2006 #7 L ludmilla Μηνύματα 73 Reaction score 0 σωκρατης εφκαριστο μιλισε με ανδρεασς για τιβι παο ιλιου ιλιου μιλισε κοντα
14 Ιουνίου 2006 #8 L ludmilla Μηνύματα 73 Reaction score 0 γιρισα απο τακσιδι τορα παλι ελλαντα πρεπι να δο το δοριφοροσ κσανα παλι αντερφοσ μου βρικε πιατο και ρισιβερ ολα 400 εβρο και 150 να βαλισ τεχνικο καλοσ ακριβα ειναι
γιρισα απο τακσιδι τορα παλι ελλαντα πρεπι να δο το δοριφοροσ κσανα παλι αντερφοσ μου βρικε πιατο και ρισιβερ ολα 400 εβρο και 150 να βαλισ τεχνικο καλοσ ακριβα ειναι