δορυφορικα καναλια-ερωτησεις

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Καλησπερα φιλοι μου. Ενδιαφερομαι να βλεπω δορυφορικα καναλια ξενα κυριως μουσικα και μετα με ντοκυμαντερ και ταξιδια. Δεν ενδιαφερομαι για αθλητικα ή ταινιες.
Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε τον πιο value for noney εξοπλισμο για αυτο ακριβως που θελω και τιποτα παραπανω μιας και διανυουμε δυσκολη οικονομικη περιοδο.
Αν υπαρχουν δορυφορικα μουσικα-ντοκυμαντερ-ταξιδια καναλια που ναναι HD τοτε προτεινετε μου τον αναλογο εξοπλισμο. και αν ξερουμε και τιμες πανω κατω θα βοηθουσε πολυ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: δορυφορικα καναλια-ερωτησεις

υπάρχουν πολλά κανάλια με αυτό το περιεχόμενο που ζητάς, αλλά τα περισσότερα είναι συνδρομητικά.
Η Nova πχ. έχει αρκετά και συμφέρει πακέτο με το δέκτη της...
http://www.nova.gr/el-gr/join-nova/837-.cmt?

Νομίζω ότι το Value pack με 30,90 ευρώ είναι ότι πρέπει για εσένα, με τα κανάλια National Geographic Wild HD, The History Channel, Mad Greekζ, Mezzo, VH1, novasports highlights tv, Eurosport, Eurosport2, Motors TV, Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic, Disney XD, Cartoon Network, Boomerang, Fashion TV, E! Entertainment, World Fashion Channel, TV5 Monde, MTV, MAD TV, MAD Music - Greek Divas, MAD Music - Greek , MAD Music - My Rock, BBC World, CNN, Euronews, Bloomberg, France 24 , France 24 (French Version), Russia Today, Al Jazeera , Al Jazeera (Arab Version), DW - TV , ERT World, RIK Sat, Arirang TV , Al Jazeera Children, CCTV9, ANT1, Mega Channel, Star, Alter, Alpha, Macedonia TV, SKAI, ET1, NET, ET3, Parliament, Discovery Showcase HD, Discovery Showcase HD, National Geographic HD, Eurosport HD, Nickelodeon.

Με 49 ευρώ παίρνεις και ολο τον εξοπλισμό HD μαζί με την κεραία....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound