δυο σημαντικές προτάσεις για το AvSite κι απο μενα..

Reaction score
2
η πρώτη πρόταση αφορά τον εξορθολογισμό των τίτλων των νεων νημάτων που τα μέλη δημιουργουν. τίτλοι οπως "...την πάτησα?" .."λέγε μου τέτοια να φτιάχνομαι!"..και ακόμα το διάσημο "εδω τα καλά τα βάτ!" δεν κρίνω σκόπιμο να τα ανόίξω να τα δω(και να συμμετάσχω) αφου δεν μου τραβουν την προσοχή επαρκώς και δεν διασαφηνίζουν εξ αρχής το περι τίνος πρόκειται.

η δευτερη (και ίσως πιό ενδιαφέρουσα) ειναι οτι, ενω εχουε στην νεα εμφάνιση του φορουμ, πλήθως κατηγοριων, μας λείπει μια βασική. Οταν εχεις να κάνεις με πράγματαπου τα λατρέυεις σα να ηταν ζωντανά, σε νοιαζει βέβαια και τι τα ταίζεις. το τάισμα ειναι βασικός παράγοντας, οως γνωριζουν οι επισκέπτες π.χ. του γουγουγου.goldfish.gr.

Εμείς, ΤΙ τα ταίζουμε?

Ανοιξτε λοιπόν μια κατηγορία για τα ρευματα και τα καλώδια στην νεα μας εμφάνιση, πλιζ.

ευχαριστώ για τον χρόνο σας!:105:

Reaction score
1.213
η πρώτη πρόταση αφορά τον εξορθολογισμό των τίτλων των νεων νημάτων που τα μέλη δημιουργουν. τίτλοι οπως "...την πάτησα?" .."λέγε μου τέτοια να φτιάχνομαι!"..και ακόμα το διάσημο "εδω τα καλά τα βάτ!" δεν κρίνω σκόπιμο να τα ανόίξω να τα δω(και να συμμετάσχω) αφου δεν μου τραβουν την προσοχή επαρκώς
Μηπως εισαι ο Τσακ Νορις ? Μηπως στις φλεβες σου κυλαει παγος ? Πως μπορεις να αντιστεκεσαι σε τετοιους τιτλους ?? :138:

Σορυ για τη χιουμοριστικη απαντηση...αλλα δεν κρατηθηκα..ειμαι της σχολης ''συκαλακι''..:204:

Reaction score
2
Απάντηση: δυο σημαντικές προτάσεις για το AvSite κι απο μενα..

Μηπως εισαι ο Τσακ Νορις ? Μηπως στις φλεβες σου κυλαει παγος ?
φτου, με καταλάβανε.....:135::135:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ανοιξτε λοιπόν μια κατηγορία για τα ρευματα και τα καλώδια στην νεα μας εμφάνιση, πλιζ.
Υπάρχει κατηγορία στην Audio, Hi-Fi που λέγεται "Λοιπά Συνοδά και Καλώδια", με περιγραφή: Φίλτρα, Καλώδια, αντικραδασμικά, racks συσκευών κ.α. Δεν κάνει αυτή; :126:

...

Reaction score
2
Απάντηση: δυο σημαντικές προτάσεις για το AvSite κι απο μενα..

κύριε Νίκο μου, υπάρχει και στο http://www.avsite.gr/vb/forumdisplay.php?f=168

...το ιδιο θέμα με ιδιο τίτλο για τα καλώδα και ατα ρευματα.

Επι της ουσίας όμως μπορει να υπάρξει πληθώρα θεμάτων γα το ρευμα, όπως

>πτώσεις τάσεων
>Τι ταση δικτύου έχετε σπίτι σας? εγω 250
(!) βολτ άθε 4 το πρωι για να πέσει στα 230βολτ το μεσημέρι

>Νυχτερινό: πως και πόσο
>τα νεα τιμολόγια της ΔΕη και πόσο τσούζουν

>Καταναλώσεις ηλεκτρικών συσκευών ή τι καιει περισσότερο

>Σωστε τον πλανήτη και την τσέπη σας - εσεις ποσες λάμπες πυράκτωσης εχετε ακόμη σπίτι?

>Σωστή ρύθμιση του κατεβαστηριου για οικονομία στο ρευμα

και άλλοι 200 πιθανοι τίτλοι που λόγω και του 1ου θεματος που εθεσα ειναι αδύνατον ακόμα και η αναζήτηση να τα βρεί, χωρίς να συγκεντρωθουν στην κατηγορία του "φαγητου" όλων των υπολοίπων συσκευων με τις οποίες καταπιάνονται τα θέματα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound