δωρεαν ανταλαγη full games απο ps store

Reaction score
0
οταν κατεβαζεις κατι απο το ps store γινεται μετα να το δωσεις free μεχρι και σε 5 ακομα ατομα που εσυ επυθιμεις!! φανταζομαι το γνωριζεται αυτο λιγο πολλοι ολοι σας και απο οτι ξερω ειναι 100% νομινο καθως το επιτρεπει η ιδια η sony!! τι λετε λοιπον να ανταλαξουμε περιεχομενο και full games που εχουμε κατεβασει απο το ps store??

Reaction score
4
οταν κατεβαζεις κατι απο το ps store γινεται μετα να το δωσεις free μεχρι και σε 5 ακομα ατομα που εσυ επυθιμεις!! φανταζομαι το γνωριζεται αυτο λιγο πολλοι ολοι σας και απο οτι ξερω ειναι 100% νομινο καθως το επιτρεπει η ιδια η sony!! τι λετε λοιπον να ανταλαξουμε περιεχομενο και full games που εχουμε κατεβασει απο το ps store??
Ετσι ειναι αλλα δεν ισχυει για ολα τα παιχνιδια.

Reaction score
4
για τα patches του warhack ισχυει?? h για full games πχ burnout paradise και τετοια? εσυ εχεις κανα game να κανουμε trade?:121:
Εχω μερικα με 4 αλλους φιλους :137:
Παντως ουτε τα patches του warhack πρεπει να μοιραζονται αλλα και γενικα τιποτα απο τα πολυ καλα τυπου Wipeout , GTP κτλπ.

Reaction score
0
Εχω μερικα με 4 αλλους φιλους :137:
Παντως ουτε τα patches του warhack πρεπει να μοιραζονται αλλα και γενικα τιποτα απο τα πολυ καλα τυπου Wipeout , GTP κτλπ.
παιζει να δωσεις και απο εδω τιποτα?εχω και εγω το mgs pack του lbp αν θες! ελπιζω να με εμπιστευεσαι και αν θες να κανουμε καμια ανταλλαγη περιμενω πμ σου αν εχεις θετικη απαντηση:121:

Reaction score
4
παιζει να δωσεις και απο εδω τιποτα?εχω και εγω το mgs pack του lbp αν θες! ελπιζω να με εμπιστευεσαι και αν θες να κανουμε καμια ανταλλαγη περιμενω πμ σου αν εχεις θετικη απαντηση:121:
Μα σου εγραψα οτι ηδη ειμαστε 5 ατομα.
Παντως ολο και καποιος θα βρεθει.
Να κοιταξετε να να μην ειστε πανω απο 3 γιατι αν καποιος θελησει να κανει φορματ και ειστε 5 δεν θα μπορει να τα ξανακατεβασει.
Ετσι την πατησαμε εμεις αλλα νομιζω οτι κατι μπορει να γινει με πρωτα backup ολο το συστημα αλλα μπαινεις σε αλλα μετα και ουτε το εχω ψαξει να σου πω την αληθεια.

Reaction score
0
ελπιζω να βρεθουν παιδια που να ειναι ανοιχτοχεριδες και να δωσουν υλικο σε εμας που δεν εχουμε τιποτα!! θα ηταν μια πολυ κινηση:104:

Reaction score
1
Δεν εχω πολλα πραγματα.
Αλλα αμα θες στειλε μου ενα pm να δεις αμα εχω τπτ που να θελεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245