εγγραφη sacd και dvd-a

Reaction score
19
με ποιο προγραμμα μπορω να γραψω sacd και dvd-a σε dvd και μετα αναπαραγωγη σε denon 2910

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: εγγραφη sacd και dvd-a

τελευταια ακουγεται το Korg AudioGate αλλα δεν το χω δοκιμασει

Reaction score
6
To Audiogate φτιάχνει δικάναλα SACD.
http://www.korguser.net/audiogate/en/index.html

Φυσικά στο drive του PC θα βάλετε ένα DVD-R για να το κάνετε.

Θα χρειαστεί να ανοίξτε και ένα λογαριασμό στο tweeter για να το κάνετε αυτό.

Εγώ μέχρι στιγμής έκανα τρία δισκάκια αλλά στο Universal DVD Pioneer DV-600 που αναπαράγει SACD δεν τα παίζει.
Σε άλλο player μου έχουν πει ότι παίζουν και τα αναγνωρίζει κανονικά ως δικάναλα SACD!!!!!

Για DVD Video που να μπορείς να έχεις δικάναλο πρόγραμμα σε 96/24 (δηλαδή όχι DVD-Audio αλλά pretty close) υπάρχει το DVD-Audio Creator.
http://www.audio-dvd-creator.com/

Reaction score
1.188

Το Audio-DVD-Creator κάνει μία "κομπίνα"

Δεν παράγει DVD Audio δηλαδή αρχεία με το extention .AOB που βρίσκονται μέσα στο folder AUDIO.TS

Παράγει DVD Video αλλά χωρίς video! Μόνο με ήχο! Δηλαδή αρχεία .VOB που βρίσκονται μέσα στο folder VIDEO.TS

Αν θες πραγματικό DVD-Audio δισκάκι υπάρχει το Disc Welder Chrome.

Reaction score
19

Μόνο επαγγελματικά προγράμματα υπάρχουν.

DVD-Audio Minnetonka DiskWelder http://www.minnetonkaaudio.com/index.php?option=com_content&view=article&id=72&Itemid=95&lang=en

SACD Sonic SACD Creator http://store.sonicstudio.com/sacrwi.html
το πρωτο το εχω οπως επισης και το SurCode MLP,για το δευτερο θα αρχισω ψαξιμο τωρα,

Reaction score
874
Με το audiogate (το οποίο περιγράφει πολύ καλά ο Pleo παραπάνω) φτιάχνονται δικάναλα δισκάκια sacd στα 2,8 Μhz (γεγονός βέβαια που έχει νόημα αν έχετε να το ταΐσετε με υψηλής ανάλυσης audio αρχεία) ...

στο δικό μου SONY SCD 5400 ES τα δισκάκια αυτά παίζουν κανονικότατα και με θαυμαστά αποτελέσματα ...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: εγγραφη sacd και dvd-a

στο δικό μου SONY SCD 5400 ES τα δισκάκια αυτά παίζουν κανονικότατα και με θαυμαστά αποτελέσματα ...
για να δουμε αν θα παιζουν στο δικο μου Pioneer PD-D6J:431:

Reaction score
19
Απάντηση: Re: εγγραφη sacd και dvd-a

Με το audiogate (το οποίο περιγράφει πολύ καλά ο Pleo παραπάνω) φτιάχνονται δικάναλα δισκάκια sacd στα 2,8 Μhz (γεγονός βέβαια που έχει νόημα αν έχετε να το ταΐσετε με υψηλής ανάλυσης audio αρχεία) ...

με προλαβες το κατεβασα και το δοκιμασα πολυ καλο και ευχρηστο προγραμμα,εχω flac αρχεια και θα φτιαξω μερικα μεχρι να μου ερθει το DENON 2910(4 του μηνος) ελπιζω να τα παιζει οπως και τα DVD-A που κατεβαζω και θα γραψω

Reaction score
3.085

Καλημέρα,

Κατά τη φτωχή μου άποψη, η καλύτερη λύση για εγγραφές με ποιότητα SACD (DSD) είναι το εργαλείο της Tascam, που λέγεται DV-RA1000HD, κάπως ακριβό βέβαια, αλλά όχι τόσο όσο τα επαγγελματικά προγράμματα DSD.
-

Reaction score
1.188

Για DVD Audio πάντως υπάρχει και το DVD-Audio Solo αυτό χρησιμοποιώ εγώ.
Είναι πολύ πιο εύχρηστο από το Disc Welder Chrome και είναι σαν να έγραφες ένα Audio CD με το Nero. Τόσο απλά!

Reaction score
249

αυτο το tascam εχει και αναλογικες in και out δηλαδη ειναι και dac-adc;

Reaction score
3.085
Tascam DV-RA1000HD

αυτο το tascam εχει και αναλογικες in και out δηλαδη ειναι και dac-adc;
Έχει.

Και balanced σε XLR και unbalanced σε RCA. Κι έχει και άλλα πολλά κόλπα. Δες τα δυο links, πιο πάνω, στο μήνυμά μου. Είναι μηχάνημα με τα όλα του. Έχει ξαναγραφτεί κι άλλο νήμα γι αυτό, όχι ακριβώς για το συγκεκριμένο, αλλά για τον προκάτοχό του, το DV-RA1000, το οποίο δεν είχε ενσωματωμένο σκληρό δίσκο.

Εδώ.

Και

Εδώ.
-

Reaction score
249

τιμη στο εξωτερικο γυρω στα 1200€
η κριτικη του avmentor ηταν παλια
φανταζομαι την εξελιξη του μηχανηματος

Reaction score
3.085
Ο διάδοχος...

Μα ναι, το επεσήμανα. Τα νήματα που αναφέρθηκα (τα οποία με τη σειρά τους αναφέρονται στο review του AVmentor), αφορούν στον προκάτοχο του, το DV-RA1000.

Αυτό που κυκλοφορεί είναι η εξέλιξή του, εξ ου και η προσθήκη HD στο τέλος, που σημαίνει Hard Disc, υποθέτω (και μάλλον όχι High Definition, όπως ίσως κάποιοι να πιστεύουν).
Το link είναι στο προηγούμενο post.

Η τιμή που λες είναι στην Ευρώπη; Για ρίξε κανένα link.
-

Reaction score
249

παναγιωτη απο το δικο σου λινκ πηρα την τιμη σε δολλαρια και την εκανα ευρω αλλα βλεπω μονο αμερικη-καναδα

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705