εγινε ψηφιακος και ο Ακριβος...!!!!!

Reaction score
8.349
Απάντηση: Re: εγινε ψηφιακος και ο Ακριβος...!!!!!

Καλορίζικος Δημήτρη. Να υποθέσω δηλαδή ότι τώρα είσαι στο ψάξιμο για 2,35:1 στις 150'';
ευχαριστω,ναι, αυτο ειναι το ζητουμενο.

Reaction score
8.349
Απάντηση: εγινε ψηφιακος και ο Ακριβος...!!!!!

Συγνώμη βρε παλληκάρια μου! αλλά τελευταία στιγμή μου έτυχε επαγγελματικό ραντεβού,
!
θα σουλεγα τωρα,αλλα ελα που μου τοπε και η κορη σου στο τηλ.οποτε το πιστευω:116:

Reaction score
8.349

δημητρη μεγειες το μηχανημα!βαλε και καμια φωτο να δουμε το μακροστενο καδρο!
ευχαριστω Λαμπρο.Μαζευτηκαμε ολοι οι παλιοι:116:να σου πω,το πηρα το μηχανακι πριν βγει ο 9000,τωρα μπορει να ειχα δωσει τα παραπανω για να παω στον δικο σου.Αν και η διαφορα ειναι αρκετη,γυρω στα 700 ευρα,με αυτα θα παρω την οθονη.Οταν με το καλο αγοραστει η οθονη σιγουρα θα μπουνε μερικες φωτο,αν και οπως ειπαμε η εγκατασταση εχει περιορισμους,κανονικα ο αναμορφικος θελει κοιλη αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα.Ευτυχως που μουμεινε ο αναμορφικος,καποτε προ πολλων ετων, ειχα πει να τον πουλησω στον Οικονομου αλλα ευτυχως δεν τον πηρε.:107:

Reaction score
1

και μιας και ο optoma hd82 δεν εχει επαρκες μενου για ρυθμισεις,ενα οχι ακριβο scaler ειναι το dvdo iscan duo κατω απο 1000 ευρω.
με πληρες CMS και GAMMA 11 σημειων.

και ενα review
Μπορεις να μου πεις που υπαρχει για λιγοτερο απο 1000 Ευρω ?

Ευχαριστω, Drak

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.617

Πάντως Δημήτρη, δεν είσαι εντάξει. Άφησες τον Ηλία μόνο του με τους CRT. :136::116:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Καλορίζικο το εργαλείο, θα παίξει πολύ ωραία.

O CRT χάλασε?

Reaction score
8.349

Πάντως Δημήτρη, δεν είσαι εντάξει. Άφησες τον Ηλία μόνο του με τους CRT. :136::116:
σιγα τ'αυγα:135:αυτος ειναι που με εχει φαει τωρα τοσο καιρο να βαλω μεγαλη οθονη...

Reaction score
8.349

Καλορίζικο το εργαλείο, θα παίξει πολύ ωραία.

O CRT χάλασε?
ευχαριστω.Οχι μια χαρα παιζει ο crt μεχρι 100 ιντσες.Μα δεν τον πεταξα,οι μεγαλες αγαπες δεν πετιωνται ετσι:142:,θα υπαρχει για ρεζερβα.

Reaction score
15.548

δεν το εχω ψαξει......
...αλλα ενα γρηγορο που ειδα π.χ. το amazon το εχει 755 ευρω...οποτε πρεπει να κυκλοφορει κατω απο 1000 σιγουρα..

Reaction score
8.349

δεν το εχω ψαξει......
...αλλα ενα γρηγορο που ειδα π.χ. το amazon το εχει 755 ευρω...οποτε πρεπει να κυκλοφορει κατω απο 1000 σιγουρα..
παντως για την τιμη του φαινεται οτι ειναι εξαιρετικο,δεν τοχω δει σε δραση...(ωχ στο τελος θα με ψησει:116:)

Reaction score
15.548

και σε 2d και σε 3d ταχει ολα με μπολικες συνδεσεις.....
....οποτε το θεωρω εξυπνη αγορα σε χαμηλο κοστος.

λες να παρεις πακετο οθονη - scaler :118: :116:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Τον ψήνω μπας και κάνουμε ανταλλαγή τους CRT, (ο δικός μου 13000 ώρες, του Δημήτρη 5000) αλλά δεν ψήνεται βρε παλληκάρια! που θα πάει δεν θα τον βαρεθεί? μόλις χτυπήσει και την οθόνη την 150''
βάλει και τον φακό, σιγά μην ξαναγυρίσει στον CRT!!! για καβάτζα θα έχει τον δικό μου! :116::116::116:

Reaction score
15.548

παρτου την οθονη και το scaler και στον δινει τον CRT .....
....ετσι θα εχεις και ανταλακτικα Λιακο μου...:414:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

παρτου την οθονη και το scaler και στον δινει τον CRT .....
....ετσι θα εχεις και ανταλακτικα Λιακο μου...:414:
Εάν είχα λεφτά Κωστάκη μου, θα χτύπαγα εκείνον τον 9000, και θα γινόμουν και εγώ ψηφιακός!!!

Reaction score
8.349

Τον ψήνω μπας και κάνουμε ανταλλαγή τους CRT, (ο δικός μου 13000 ώρες, του Δημήτρη 5000) αλλά δεν ψήνεται βρε παλληκάρια! που θα πάει δεν θα τον βαρεθεί? μόλις χτυπήσει και την οθόνη την 150''
βάλει και τον φακό, σιγά μην ξαναγυρίσει στον CRT!!! για καβάτζα θα έχει τον δικό μου! :116::116::116:
εσυ παρε κανα καλωδιο να φερεις στα ισια το προβολι που τοχεις και κοιταζει σαν τα κομμαντα στην παρελαση,και ασε τις μαγκιες...:116:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: εγινε ψηφιακος και ο Ακριβος...!!!!!

Εάν είχα λεφτά Κωστάκη μου, θα χτύπαγα εκείνον τον 9000, και θα γινόμουν και εγώ ψηφιακός!!!
Να και οι κρυφοί ψηφιακοί πόθοι..:116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster