ελληνικούς υποτίτλους DVDR3590H/58 Hard Disk/DVD Recorder 250 GB

Reaction score
1
Προχθές παρέλαβα το Hard Disk/DVD Recorder 250 GB DVDR3590H/58 Philips. Έβαλα avi video me srt υποτίτλους αλλά δυστιχος δεν τους βλέπει με ελληνικούς χαρακτήρες αλλά με ασυνάρτητα σύμβολα.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος συνδυασμός για τα Philips για να μου βγάζει ελληνικά σύμβολα ?

Reaction score
49
Απάντηση: ελληνικούς υποτίτλους DVDR3590H/58 Hard Disk/DVD Recorder 250 GB

Αν δεν βαριέσαι να ασχολείσαι με το PC σου δοκίμασε αυτό!!

Στο link θα βρεις και οδηγίες.
Το προγραμματάκι είναι πολύ απλό στη χρήση, ελαφρύ και ουσιαστικά "κολλάει" τους υπότιτλους σαν εικόνες πάνω στο καρέ της ταινίας.
Τέρμα τα αράβικα μετά!!!

Αν θα βλέπεις σε βιντεοπροβολέα να βάλεις μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς (το 18 είναι πιστεύω ιδανικό).
Έχεις και την δυνατότητα να αλλάξεις / μετατοπίσεις χρονικά τους υπότιτλους για να υπάρχει σωστός συγχρονισμός.

Το πρόγραμμα δεν θέλει εγκατάσταση.
Κατεβάζεις το zipαρισμένο αρχείο, το κάνεις unzip και βγάζεις στην επιφάνεια εργασίας σου το εικονίδιο του.

Ρίξε πάντως και μια ματιά αν υπάρχει κάποιο αναβαθμισμένο firmware για το Philips σου!!!

Reaction score
0
Στο manual αναφέρεται στην σελίδα 55 πηγαίνεις OPTIONS και μετά
επιλέγεις Character set το έχω ήδη δοκιμάσει σε ίδιο μηχάνημα και λειτουργεί, επισής δες τι Firmware version έχεις μήπως χρειάζεσαι update.

Reaction score
0
Εχω πολυ πιο παλιο μηχανημα της Philips και διαβαζει ελληνικους υποτιτλους χωρις προβλημα. Απλως πρεπει να επιλεξεις οτι ειναι ελληνικα.

Reaction score
0
Στο manual αναφέρεται στην σελίδα 55 πηγαίνεις OPTIONS και μετά
επιλέγεις Character set το έχω ήδη δοκιμάσει σε ίδιο μηχάνημα και λειτουργεί, επισής δες τι Firmware version έχεις μήπως χρειάζεσαι update.
+1

Oλη η καινουργια σειρά των recorder της Philips 35** & 37** παιζει κανονικά ελληνικους υπότιτλους από srt αρχειο.

Προσεξε το ονομα της ταινιας και των υπότιτλων να ειναι ακριβώς το ιδιο..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef