ενισχυτες hi-fi

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.925
Απάντηση: ενισχυτες hi-fi

ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ Β&W 604 S2..
λες να είμαι εκτός θέματος? :143::135::143:

έλα, πάρε αυτόν βρε, άντε! το λένε όλοι οτι παίζει καλά...

κι άλλοι φτιάχνουν τέτχια πάντως, να, δες.

έχει κι επαγγελματικά αν ενδιαφέρεσαι....

γενικά, έχει γεμίσει η αγορά με τέτχια ενισχυτικά, και συ θες ένα ...παράδειγμα! αααααααααααχαχαχαχαχαχ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.925

Γι αυτό λαμπα, βινυλιο, και πολύ χοντρο καλωδιο για να ακους μουσικη και να δουλευουν οι αισθησεις.
τρίβεσαι στη γκλίτσα, ε?:143::135::143:

Reaction score
2

Αυτά τα τρίπαθα πάντως μπορούν να σε τρελάνουν.
Δοκιμάσαμε σε σύστημα φίλου ένα τρίπαθο Lepai που πήρα από το ιντερνετ με 15(!!!) ευρώ. Κάλυψα το ρακ του να μην φαίνεται, του είπα ότι κάπου παρενέβησα στο σύστημά του (δεν του είπα που) και ζήτησα τις εντυπώσεις του.
Ενθουσιασμένος με τον νέο ήχο με ρωτούσε όλο χαρά τι έκανα!
Μόλις έγινε η αποκάλυψη χτύπαγε το κεφάλι του για τα 400 ευρώ που ξόδεψε για τον κανονικό του ενισχυτή! :623:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.925

ναι, αρκεί να μη τα βλέπεις.

Reaction score
1.187

Οι περιφημοι πινακες βλαβων αυτοκινητων που για μενα δεν σημαινουν απολυτως τιποτα.Κανεις δεν λαμαβανει υποψη οτι αλλιως "οδηγεις" ενα kia και αλλιως μια alfa romeo. Αν ενα αυτοκινητο δεν το "πιεσεις" δεν θα χαλασει,αλλα μια alfa πχ δεν την αγοραζεις για να πας μια "απλη βολτα".
Από την άλλη βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος: Όσους ξέρω εγώ από φίλους και γνωστούς με Alfa Romeo είναι σε γενικές γραμμές "τρελλαμένοι" με το αυτοκίνητό τους, το φροντίζουν, το γυαλίζουν κάνουν τα service στην ώρα τους και γενικώς το προσέχουν. Λένε "έχω Alfa!"

Αντίθετα όσους ξέρω με Hyundai (Kia δεν ξέρω κανέναν) είναι από λίγο έως τελείως αδιάφοροι με το αυτοκίνητό τους και την συντρήρησή του. Το πλήρωσαν και πιο φθηνά από την Alfa, πήραν ένα μεταφορικό μέσο και δεν τους νοιάζει. Service όποτε το θυμηθούνε (ή όποτε έχουν λεφτά) λάδια όποτε επίσης το θυμηθούν κλπ.

Οπότε θεωρητικά λόγω πλημμελούς συντήρησης το Hyundai θα έπρεπε να βγάζει πολλαπλάσιες βλάβες. Συμβαίνει όμως ακριβώς το αντίθετο!

Reaction score
11

ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ Β&W 604 S2..
Φίλε μου εδώ και δύο ώρες προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις με αυτό. Το ανάλυσα τεχνικά, κοινωνικά, πολιτικά, ΔΝΤιακά, οικονομικά, ψυχολογικά και δεν βγάζω με τίποτα άκρη! Και επειδή κινδυνεύει να μου γίνει έμμονη ιδέα, ρώτησα τον ψυχίατρό μου και μου είπε να σου απευθύνω ευθεία ερώτηση: QUO VADIS? ω μπαρδόν! Τι εννοείς;

:111:

Reaction score
2

ελα μπραβο ρε vastar αντε ντε και μια επιστημονικη εξηγηση .η μουσικη ειναι απολαυση γιαυτο και θελει ψαξιμο.το κακο ειναι οτι εγω ειμαι ασχετος κατα πολυ .

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.925

ελα μπραβο ρε vastar αντε ντε και μια επιστημονικη εξηγηση .η μουσικη ειναι απολαυση γιαυτο και θελει ψαξιμο.το κακο ειναι οτι εγω ειμαι ασχετος κατα πολυ .
κι εγώ!

κι ο vastsar!

ολε!

:137:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: ενισχυτες hi-fi

Από την άλλη βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος: Όσους ξέρω εγώ από φίλους και γνωστούς με Alfa Romeo είναι σε γενικές γραμμές "τρελλαμένοι" με το αυτοκίνητό τους, το φροντίζουν, το γυαλίζουν κάνουν τα service στην ώρα τους και γενικώς το προσέχουν. Λένε "έχω Alfa!"

Αντίθετα όσους ξέρω με Hyundai (Kia δεν ξέρω κανέναν) είναι από λίγο έως τελείως αδιάφοροι με το αυτοκίνητό τους και την συντρήρησή του. Το πλήρωσαν και πιο φθηνά από την Alfa, πήραν ένα μεταφορικό μέσο και δεν τους νοιάζει. Service όποτε το θυμηθούνε (ή όποτε έχουν λεφτά) λάδια όποτε επίσης το θυμηθούν κλπ.

Οπότε θεωρητικά λόγω πλημμελούς συντήρησης το Hyundai θα έπρεπε να βγάζει πολλαπλάσιες βλάβες. Συμβαίνει όμως ακριβώς το αντίθετο!
επειδη τυχαινει να εχω και τις 2 μαρκες εγω μια 147 με 92000 και η γυναικα μου ατος με 75000 το δικο μου σε σχεση με το ατος εχει βγαλει πολυ λιγοτερες βλαβες σε αναλωσιμα τρομπες ιμαντες δισκοι κλπ
η μεγαλη διαφορα ειναι στις τιμες ανταλ/κων και συντηρησης,και το οτι το ενα ειναι μηχανημα οδηγησης και το αλλο κουβας μονο για μες την πολη επισης και τα 2 αν τα αφησεις ασυντηρητα περπατανε ισως το ατος για περισσοτερο καιρο γιατι δεν εχεις απαιτησεις απο αυτο δεν τρεχεις δεν στριβεις κλπ..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.590
Members
38.473
Νεότερο μέλος
nickger