Nelsy
Ιεράπετρα
- Reaction score
- 2.882
Αρκεί να μην τις δει στις 50' ίντσες με καμιά Kuro η΄τις τελευταίες Panny γιατί δεν θα ασχοληθεί με προβολέανα δει διαφορες ταινιες ......
....θα καταλαβει μονος του την διαφορα προβολεα-TV
Αρκεί να μην τις δει στις 50' ίντσες με καμιά Kuro η΄τις τελευταίες Panny γιατί δεν θα ασχοληθεί με προβολέανα δει διαφορες ταινιες ......
....θα καταλαβει μονος του την διαφορα προβολεα-TV
Ok,δεν εχει προβολεα ,αλλα ουτε και bluray υλικο εχει δει ποτε? τα κακα δισκακια της odeon τα ξερει?Να κάνω μια χαζή ερώτηση και εγώ αν επιτρέπεται.
Ημουνα σε μια παρουσίαση με σκηνή από gladiator και chicago και είδα και τις σκηνές διαλείμματος με τους σκιερ (ο Θεός να τους κάνει, κουζουλοσκιέρ ήταν αλλά τέλος πάντων).
Η ερώτηση μου είναι, γιατί ειδικά στο gladiator παρουσίαζε τόσο πολύ κόκκο στην οθόνη. Οφείλεται στο υλικό; Τι πρέπει να καταλάβει ένας αδαής από αυτό; Φίλος που ήταν μαζί μου και δεν εχει προβολέα έμεινε με την εντύπωση ότι η τεχνολογία του προβολέα είναι πολύ μακριά ακόμα από την τηλεόραση λόγω του κόκκου που είχε η εικόνα. Τι του απαντάμε;
http://www.avsite.gr/forum/threads/gladiator.85706/Μάλιστα κάπου έχει ανοιχτεί και έαν θέμα με τις διαφορές των εκδόσεων,αλλά δεν το βρίσκω.