εντυπωσεις απο το χωρο του βαγγελη λαμπρου

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
να δει διαφορες ταινιες ......
....θα καταλαβει μονος του την διαφορα προβολεα-TV
Αρκεί να μην τις δει στις 50' ίντσες με καμιά Kuro η΄τις τελευταίες Panny γιατί δεν θα ασχοληθεί με προβολέα:D

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
τα pdfs και οι μετρήσεις...:D

ας μη χαλάσουμε το νήμα, θα τα πούμε σε άλλο

Reaction score
15.548
ναι...ανοιξε ενα θεμα να μας πεις για τις μετρησεις kuro...:)
.....και θα δεις ποσο λαθος κανεις...:D

Reaction score
118
Να λοιπόν κι ένας σοβαρότατος μα και μοναδικός λόγος που μετάνοιωσα που δεν ήρθα στην έκθεση!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Να κάνω μια χαζή ερώτηση και εγώ αν επιτρέπεται.
Ημουνα σε μια παρουσίαση με σκηνή από gladiator και chicago και είδα και τις σκηνές διαλείμματος με τους σκιερ (ο Θεός να τους κάνει, κουζουλοσκιέρ ήταν αλλά τέλος πάντων).
Η ερώτηση μου είναι, γιατί ειδικά στο gladiator παρουσίαζε τόσο πολύ κόκκο στην οθόνη. Οφείλεται στο υλικό; Τι πρέπει να καταλάβει ένας αδαής από αυτό; Φίλος που ήταν μαζί μου και δεν εχει προβολέα έμεινε με την εντύπωση ότι η τεχνολογία του προβολέα είναι πολύ μακριά ακόμα από την τηλεόραση λόγω του κόκκου που είχε η εικόνα. Τι του απαντάμε;
Ok,δεν εχει προβολεα ,αλλα ουτε και bluray υλικο εχει δει ποτε? τα κακα δισκακια της odeon τα ξερει?:roflmao:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.372
η αλήθεια είναι ότι δεν σας πιάνω...με την πρώτη.
από όσο θυμάμαι από τα δικά μου σε blue ray δισκάκι ή κατεβασμένο mkv σε 40" LCD κόκκο δεν είχα δει ποτέ. Μετά από τη δοκιμή 'πήρα' το gladiator και το έβαλα να παίξει στο δικό μου, ένα SONY VPL-HW15 που προβάλει στον τοίχο. Κόκκο δεν είδα, να υποθέσω ότι φταίει πως το σύστημα μου δεν είναι πολύ αναλυτικό και χάνει λεπτομέρειες. Πρόκειται για την ίδια κουβέντα που γίνεται και στο audio όπου βάζεις το αγαπημένο σου εμπορικό δισκάκι σε ένα super duper σύστημα και δεν ακούγεται με τίποτα; και λες, τελικά τι κάνουμε; πάμε στο καλό σύστημα και πετάμε τα 8/10 CDs ή μένουμε στα πιο γήινα και απολαμβάνουμε τις μουσικές μας;
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν θέμα υλικού, δίσκου ή κόπιας γιατί στις σκηνές με τα χιονισμένα βουνά δεν είχε καθόλου κόκκο...άρα;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Υπάρχουν δύο εκδόσεις του Gladiator.

Επίσης, αν ο φίλος σου δεν είχε ποτέ παρατηρήσει κόκκο στην TV του επειδή κάθεται τέσσερα μέτρα μακριά απο 40άρα βλέποντας MKV των 6GB με τσίτα το sharpness, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει. :D

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Σωστά είδατε κόκκο στο Gladiator.
Ειδικά με την συγκεκριμένη ταινία έχει γίνει ένας ψιλοχαμός σε σχέση με τις διαφορετικές εκδόσεις που κυκλοφορούν.Μάλιστα κάπου έχει ανοιχτεί και έαν θέμα με τις διαφορές των εκδόσεων,αλλά δεν το βρίσκω.
Φυσικά το τι γίνεται με τις ελεύθερες κόπιες που κυκλοφορούν είναι για γέλια..

melina

Cargo 200
Reaction score
45.372
τώρα που τα σπάσατε σε πενηνταράκια καταλάβα τι γίνεται! έτσι ντε, φιλούδια!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv