επαγγελματικών προδιαγραφών PC για στουντιακή χρήση

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.912
RDoherty said:
Χμμμμ, τι καλώδια να χρησιμοποιεί άραγε? :shock:
Του ...κιλού!!! :lol:

Φαντάζεσαι έναν ιδιοκτήτη studio να θέλει να επενδύσει σε ακριβά καλώδια;;; :shock:
Μιλάμε για χιλιόμετρα!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.127
Ποιός είναι αυτός ρε? Θα μου πείτε επιτέλους? :lol: :lol: :lol:

Αν προσέξεις πάντως, μόνο οι επιλογές που κράτησα έχουν δυνατότητα WC I/O, ενώ άλλες μιλάνε για καταπληκτικό τζίτερ της τάξεως των νανο...

Το δυναμικό εύρος της Lynx αν δε κάνω λάθος δε το ξεπερνά καμιά άλλη κάρτα....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.912

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.127
το παραπάνω πι-σίο έχει κάρτα ήχου τη Lynx Two, για την οποία ο κατασκευαστής της μου είπε το εξής:

"With our Audio Precision System 2 Cascade measuring the Lynx Two's word clock output at 44.1 kHz, we get an average RMS jitter across a measurement bandwidth of 22 kHz of < 20 ps"

Είπατε τίποτα? Πιστεύω πως η Two είναι ίσως το πιο Hi-End CD-player που μπορούμε να βρούμε... σε φυσιολογικό κοστολόγιο.

Προτείνω να πάρουμε μια όλοι μαζί για τεστ (συγκριτικά) με ό,τι άλλο CD μπορούμε να βρούμε.
699 ευρώ η Β. Τι λέτε?

Εγώ θα πάρω για μένα την AES16, η οποία λόγω έλλειψης αναλογικών εισόδων-εξόδων δεν συνίσταται για συγκριτικά τεστ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.127
λες? χαχαχαχα, μπα, απλά έχει 16 κανάλια AES/EBU (δεν υποστηρίζει καν το spdif), έχει master quality SRC (sample rete conversion) και μια δυνατότητα ελαχιστοποίησης jitter, πατέντα της Lynx. Άχρηστα για τους πολλούς, σωστά?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.127
Σκέφτεσαι "αναλογικά", δηλαδή ..."λάθος". Υπενθυμίζω πως έχω 8 τελικά στάδια ενεργά τώρα και 8 DAC επίσης ενεργά. Τα συνολικά διαθέσιμα DAC είναι 12 ενώ από τελικά στάδια άλλα 8 τα έχω.

Τώρα ουσιαστικά 7 ψηφιακές έξοδοι είναι σε χρήση.

Τελειώνω όμως σιγά σιγά με την ψηφιακή είσοδο στον τελικό μου. Άρα ξεχνάμε τα DAC, ok? Οι τελικοί θα κάνουν δειγματοληψία στο ψηφιακό σήμα για να δημιουργήσουν την αλληλουχία ανοιγοκλεισίματος των φετ εξόδου. Έτσι, μετά από κόπους και βάσανα 4-5 ετών, θα μετατραπούν σε ψηφιακούς ενισχυτές....

Μελλοντικά λοιπόν:
Με ένα sotware που δοκιμάζω, γίνεται επεξεργασία χώρου. Επίσης γίνεται και κροσάρισμα, με ό,τι αποκοπή σου έρθει στο μυαλό (ακόμα και 256db/οκτάβα). Άρα, χρησιμοποιώ 3 ψηφιακές εξόδους για κάθε magnepan, σύνολο 6, άλλη μια για το σάμπ, πάμε στις 7. Ε, μια και για το κεντρικό, πάμε στις 8. Και δυό ακόμα για τα περιφερικά, πάμε στις 10. Πάλι βέβαια μου περισσεύουν 6, αλλά αν κάνω 2 δρόμων τα περιφερικά και 2 δρόμων το κεντρικό, θα μου περισσεύουν 3. Ε, 3 ας περισσεύουν, δε θα χαλαστώ τελικά....

Επίσης η δειγματοληψία στα 192 δε με χαλάει καθόλου, αφού το σηκώνει και η ψηφιακή πλέον είσοδος των τελικών μου. Και σε AES/EBU pro, άρα όλα παν καλά.... ή όλα θα σκάσουν με μεγάλο σμπατ, δε ξέρω, θα δείξει....

Reaction score
298
Τελειώνω όμως σιγά σιγά με την ψηφιακή είσοδο στον τελικό μου. Άρα ξεχνάμε τα DAC, ok? Οι τελικοί θα κάνουν δειγματοληψία στο ψηφιακό σήμα για να δημιουργήσουν την αλληλουχία ανοιγοκλεισίματος των φετ εξόδου. Έτσι, μετά από κόπους και βάσανα 4-5 ετών, θα μετατραπούν σε ψηφιακούς ενισχυτές....
Δηλαδή σου έστειλαν από την Τράιπαθ τα σούπερ-ντούπερ-τσιπάκια?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.127
Είναι εδώ και καιρό διαθέσιμα προς πώληση... It is a free market you know...
Τίποτα δε μου "έστειλαν", τα αγόρασα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.236
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos