επιλογή ενισχυτή για mk2

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: επιλογή ενισχυτή για mk2

220 euro για ενα πεθαμενο ενισχυτη του 1970? Μετα απο τοσα χρονια τα specs που αναφερονται τα ξεχνας γιατι απλα δεν ισχυουν μιας και τα parts του ενισχυτη εχουν πολυκαιριστει. Και καινουριος να ηταν δεν θα επαιζε καλυτερα ουτε απο αυτον http://www.skroutz.gr/s/318349/Denon-PMA-510AE.html?keyphrase=denon+pma+510 ουτε απο αυτον http://www.skroutz.gr/s/318241/Yamaha-A-S300.html?keyphrase=yamaha+a-s300 σε παρεμφερη τιμη, καινουρια και χωρις φοβο μην σου μεινουν στα χερια ή σου δωσουν τα ηχεια στα χερια..

Αν παλι εχεις αποφασισει να κινηθεις προς κατευθυνση μηχανηματων 40ετιας κλπ, I rest my case... Απλα σου ανεφερα τι οικονομικο κ αξιολογο υπαρχει και κινησαι κατα το δοκουν.

:605:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Γιατι επιμενεις να παρεις αρχαιολογιες??
Βρες ενα νεοτερο μηχανακι στα μεταχειρισμενα,NAD,HARMAN.....κ.λ.π
Στα χρηματα που διαθετεις υπαρχουν πολλες επιλογες και σε καινουργια. Πες του ρε Παντελη!!
Γιαννο, ουτε καν μεταχειρισμενα, Denon 510AE, Nad C315BEE, Marantz PM5004, Cambridge 350A, κατω απο 300 ευρω...

Μια φορα τα λες, τα χω πει ηδη με καθε καλη προσθεση. Ο καθενας απο κει και περα διαλεγει το δρομο του.

Reaction score
0

μ' αρέσει ρε παιδιά και η vintage αισθητική ,τα καινούργια δεν μου αρέσουν και πολύ αισθητικά.
ο συγκεκριμένος είναι σε καλή κατάσταση,σαν μηχάνημα αξίζει?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

μ' αρέσει ρε παιδιά και η vintage αισθητική ,τα καινούργια δεν μου αρέσουν και πολύ αισθητικά.
ο συγκεκριμένος είναι σε καλή κατάσταση,σαν μηχάνημα αξίζει?
Αυτα τα μηχανηματα θελουν ενα κατοσταρικο σερβις για αλλαγη πυκνωτων κλπ, για να μαζευτουν καπως κ να μειωθει η περιπτωση ζημιας. Απο κει και περα σε ηχο, αναλυση, ποιοτητα , δυναμικα κλπ δεν παιζουν πουθενα σε σχεση με οσα αναφερθηκαν παραπανω. Η τιμη ειναι εξωφρενικη. Απο τη στιγμη που υπαρχουν καινουρια μηχανηματα σε αυτη την τιμη που παιζουν ετη φωτος καλυτερα, η κοινη λογικη λεει οτι δεν αξιζει τετοια αγορα. Με συγχωρεις που επιμενω, αλλα ξερω τι λεω, και προσφατα προειδοποιησα εναν φιλο με εναν Luxman (1987) που αγορασε 80 ευρω, και εκαψε τη δευτερη μερα ενα απο τα πιο κλασσικα μοντελα ηχειων της Castle... Αν θες vintage look πηγαινε στον A-S300 που εχει 70s αισθητικη.

Reaction score
0

με αυτόν ακόμα και καλύτερα?YAMAHA A-S500
θα είναι καλός για 60΄ς ηχο με το mk2?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

μια χαρα ειναι κ ο A-S500 , η διαφορα με τον 300αρη ειναι ουσιαστικα η λιγο αυξημενη ισχυς.

Reaction score
0

παιδιά ευχαριστώ, πήρα τελικά τον yamaha a-s500!
να βάλω και ενα εξωτερικό λαμπατο phono ή να το συνδέσω απευθείας στο phono του ενισχυτή?
όπως ξανά είπα θα ακούω 60ς ροκ και σκέφτομαι να βάλω λαμπατο phono μήπως και γλυκάνει τον ήχο. λέτε να εχω καλύτερο ήχο εάν βάλω αυτό:

http://www.ebay.com/itm/YAQIN-MS-22...ultDomain_0&hash=item48440a33f7#ht_4943wt_952

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

παιδιά ευχαριστώ, πήρα τελικά τον yamaha a-s500!
να βάλω και ενα εξωτερικό λαμπατο phono ή να το συνδέσω απευθείας στο phono του ενισχυτή?
όπως ξανά είπα θα ακούω 60ς ροκ και σκέφτομαι να βάλω λαμπατο phono μήπως και γλυκάνει τον ήχο. λέτε να εχω καλύτερο ήχο εάν βάλω αυτό:

http://www.ebay.com/itm/YAQIN-MS-22...ultDomain_0&hash=item48440a33f7#ht_4943wt_952
ξεκινα πρωτα και συνδεσε το πικαπ στο phono του ενισχυτη, μην το απαξιωνεις πριν το δοκιμασεις, μπορει να εκπλαγεις. Ακου στην αρχη με το συστημα ως εχει, να ακουσεις τη δισκοθηκη σου ηρεμα και αν κρινεις μετα οτι θες αναβαθμιση, την κανεις. Εγω λεω οτι μπορει κ να μην θες. Δεν χρειαζεται να τα κανεις ολα μονοκοπανια και βιαστικα, συνηθως οταν λειτουργουμε ετσι κανουμε επιπολεες κινησεις. Οσον αφορα το phono που αναφερεις, μονο με δοκιμη μπορεις να ξερεις αν κ ποσο διαφορετικο ακουγεται σε σχεση με του yamaha. Οτι και να πουμε ειναι σε θεωρητικο επιπεδο.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Του Yamaha θα παίζει καλύτερα.Καλορίζικος,καλή αγορά έκανες

Απλά για να αλλάξεις πλευρά θα πρέπει να ανάβεις πορτατίφ ενώ με τον άλλο θα είσαι συνέχεια στο ημίφως .
If you know what I mean ...(ελληνιστί μπήκες ?)

Reaction score
1.788

Off Topic
---------
Τάκη μας πια η διαφορά της 5751 με την 12AX7/ECC83?
Γιωργο τωρα ειδα την ερωτηση.

Η 5751 εχει mu 70 εναντι της ecc83 poy exei 100!
Επισης το νημα της τραβαει λιγο παραπανω ρευμα κατα 50 μιλλιαμπερ. Δηλαδη 350 εναντι 300 που τραβαει η ecc83.
Eχει και λιγο μικροτερη χωρητικοτητα 1,4 pf σε σχεση με την ecc83 που εχει 1,6.

Aυτες οι διαφορες φαινονται μικρες αλλα αναλογα που θα τις εφαρμωσεις ειναι πολυ συμαντικες!!!
Εμενα μου αρεσει πιο πολυ η 5751 οπου και να την εχω δοκιμασει!

Reaction score
0

παιδια τι καλωδια να βαλω στον ενισχυτη(yanaha a-s500) για τα ηχεια?
θελει καλωδια banana?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis