επιλογη ψυγειου

Reaction score
29.556
Ναι, τώρα δεν ξέρω τι κάνει. Αν και με ένα googlάρισμα είδα αρκετά από τα ψυγεία της. Είναι της συντηρητικής σχολής , συγκριτικά με άλλους κατασκευατές. Όμως είναι πολύ τίμια μηχανήματα αν και όχι φθηνά. Το δικό μου το είχα αγοράσει από τον Κορασίδη τότε στην βουλιαγμένης 1200e σε 6 άτοκες.
Ερε πως αλλάζουν οι καιροί.!
Σήμερα , να χτυπήσω ξύλο δεν χρειάζεται, αλλά αν θα χρειαζόταν να αγοράσω ψυγείο τέτοιου βεληνεκούς απλά δεν μπορούσα.
577lt είναι το θηρίο εσωτερικά και 610 εξωτερικά.

Reaction score
25.477
Sharp Hitachi και ας είναι ταυλανδης
Μεγάλα αθόρυβα οικονομικά και αχαλαστα

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Βέβαια, η κατανάλωση εξαρτάται και απο τη χρήση, ειδικά τη τοποθέτησή του. Κάτι διάβασα στο εγχειρίδιο χρήσης του νέου ψυγείου μου ( Bosch Α+++, δεν το έχω βάλει ακόμα σε κανονική λειτουργία καθώς κάνω εργασίες στο σπίτι, ίσα που το λειτούργησα για μια μέρα να βεβαιωθώ ότι λειτουργεί σωστά, btw αθόρυβο ) ότι η κατανάλωση εξαρτάται και απο τη τοποθέτηση του ψυγείου. Αν δηλαδή το βάλεις πολύ κοντά στους τοίχους, επειδή δεν "αναπνέει" σωστά, καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Επίσης, η ενεργειακή κλάση είναι σχετική. Μπορεί να είναι κάποιο ψυγείο Α+++, αλλά για τα κυβικά του. Προφανώς θα καίει περισσότερο απο ένα μικρότερο ψυγείο.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.300
Βέβαια, η κατανάλωση εξαρτάται και απο τη χρήση, ειδικά τη τοποθέτησή του. Κάτι διάβασα στο εγχειρίδιο χρήσης του νέου ψυγείου μου ( Bosch Α+++, δεν το έχω βάλει ακόμα σε κανονική λειτουργία καθώς κάνω εργασίες στο σπίτι, ίσα που το λειτούργησα για μια μέρα να βεβαιωθώ ότι λειτουργεί σωστά, btw αθόρυβο ) ότι η κατανάλωση εξαρτάται και απο τη τοποθέτηση του ψυγείου. Αν δηλαδή το βάλεις πολύ κοντά στους τοίχους, επειδή δεν "αναπνέει" σωστά, καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Επίσης, η ενεργειακή κλάση είναι σχετική. Μπορεί να είναι κάποιο ψυγείο Α+++, αλλά για τα κυβικά του. Προφανώς θα καίει περισσότερο απο ένα μικρότερο ψυγείο.
Για την τοποθέτηση και το σωστό εξαερισμό της πλάτης του ψυγείου (που είναι πολύ σημαντική παράμετρος για την απόδοση του) ακολουθείστε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Οπως και για τη σωστή γενικότερα χρήση του.
Η ενεργειακή κλάση καθορίζεται και από τα λίτρα συντήρησης/κατάψυξης. Η σύγκριση πρέπει να γίνεται πάντα για "ίσα" περίπου ψυγεία.

Reaction score
1.285
Ψάχνω για ψυγείο...
Έχω βρεί ένα LG που λέει ότι είναι Inverter....
Αυτό που με προβληματίζει ότι δίνει 10 χρόνια εγγύση στο μοτέρ και μόνο 2 στα ηλεκτρονικά, που εάν θέλουνε σου λένε ότι η πλακέτα κάηκε από την ΔΕΗ και δεν έχουν ευθύνη.
Τι προτείνετε ? Για κάτι που εργάζεται 24/7/365 για πολλά χρόνια το inverter θα κάνει εξοικονόμηση ρεύματος απο ότι θα κοστίζουν οι πλακέτες του που θα "καίγονται" ????
Τι έχετε επιλέξει εσείς ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut