επισκευη ντισκμαν;

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους!!:107:εχω 1 ντισκμαν το οποιο οταν του δινω μερικως γρατσουνισμενα σιντι η κεφαλη του κανει κατι περιεργα με αποτελεσμα να μν τα διαβαζει. τα σιντι παιζουν κανονικα σε αλλα players. τι μπορω να κανω (περα απο το να το πεταξω);

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.174
Απάντηση: επισκευη ντισκμαν;

Καλώς ήλθες στο κλουβί με τις τρελές. Κοίταξε να δεις, η επισκευή του μάλλον θα κοστίζει περισσότερο από ένα καινούργιο discman ή mp3φωνο. Τί είν' ο κάβουρας, τί είν' το ζουμί του...

Reaction score
1.277
οταν του δινω μερικως γρατσουνισμενα σιντι
Να μην του δίνεις μερικώς γρατσουνισμένα cds.

Ενας τεχνικός για να στο επισκεύασει θέλει τουλάχιστον 20€.Με 40€ παίρνεις καινούριο.

Reaction score
0

παιδια του πηρα νεο μηχανισμο (κεφαλη με μοτερ) κ δν ξερω πως να τον βαλω (μενω πολυ μακρια απο σερβις αρα δν μπορω να πεταχτω να μου το φτιαξουν) καμια συμβουλη???:118::118:

Reaction score
1.277
Οταν λες πήρες καινούρια κεφαλή+μοτέρ,που τα πουλάνε έτσι χύμα και πόσο βγήκε?:111::118:

Αν δεν μπορείς να το βάλεις,κάνε υπομονή και με την πρώτη ευκαιρία πήγαινε σε κανένα ηλεκτρονικό (σέρβις TV κτλ)

Reaction score
355

παιδια του πηρα νεο μηχανισμο (κεφαλη με μοτερ) κ δν ξερω πως να τον βαλω (μενω πολυ μακρια απο σερβις αρα δν μπορω να πεταχτω να μου το φτιαξουν) καμια συμβουλη???:118::118:
Αν δεν το έχεις ξανακάνει και δεν έχεις ούτε το service manual, θα σε συμβούλευα να μην το επιχειρήσεις, είναι πολυ πιθανό να καταστρέψεις την καινούρια κεφαλή λόγω στατικού ηλεκτρισμού κατα την τοποθέτηση.

Αν γνωρίζεις από ηλεκτρονικά, θα σε συμβούλευα να βρεις το service manual και να ακολουθήσεις τις οδηγίες τους. Ακόμη, αν είναι παλιό, είναι πιθανό να χρειάζεται και ρυθμίσεις (π.χ. tracking/focus offset ή/και gain για να γίνει σωστή επισκευή), κάποιες από τις οποίες απαιτούν ειδικό εξοπλισμό (που σε πολλές περιπτώσεις πλέον δε μπορεί καν να τον προμηθευτεί κάποιος).

Όπως σου είπαν και τα παιδιά πιο πρίν, καλύτερα να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό να αλλάξει την κεφαλή και το μοτέρ.

Reaction score
0

παιδια σωστε με!!! σωστε με !!! σωστε με !!!! εφαγα ολο το internet μερες τωρα προσπαθω να βρω service manual της συσκευης το μοντελο ειναι sl-sx450 panasonic μηπως μπορειτε να με βοηθησετε???:118::118::118:

Reaction score
0

φιλε μου εψαξα εκει που λες. λεει πως σε 2-3 μερες θα μου χουν απαντησει με μειλ... ακομα περιμενω (ασχετως αν ειναι η 5η μερα)

Reaction score
0

το επισκευασα! ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.....

Reaction score
0

καλα ρε παιδια δν θα με συχαρειτε?? η 1η μου επισκευη ηταν αυτη! τι ανθρωποι...!!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.249
Members
38.543