ερωτηξις λιγο πονηρη για cd ?

Reaction score
28
εχω αναρωτηθη πολλες φορες για το ποια διαφορα μπορει να εχουν τα επαγγελματικα πλευερ απο τα αλλα τα προοριζομενα για home χρηση ? μηπως εχουν διαφορετικο ηχο? μηπως ειναι λιγο πιο τσιμπημενα στα πριμα η εχουν καπως πιο σκληρες χροιες? γιατι εαν το δει κανεις απο την πλευρα κοστους και αντοχης ειναι αξιοπεριεργο γιατι δεν αγοραζουμε ενα <επαγγελματικο> tascam αντι για ενα σπιτικο απο τις συνηθησμενες εμπορικες μαρκες?

Reaction score
1.160
Απάντηση: ερωτηξις λιγο πονηρη για cd ?

ε...ειναι αξιοπεριεργο γιατι δεν αγοραζουμε ενα <επαγγελματικο> tascam αντι για ενα σπιτικο απο τις συνηθησμενες εμπορικες μαρκες?
το πορτοφόλι του κατευθυνόμενου απο reviews αγοραστή είναι κάτι σαν την ψήφο του αναποφάσιστου... παει χαμένη...
:125:
υγ. χρησιμοποιούνται ακόμα τα cd player;:138:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: ερωτηξις λιγο πονηρη για cd ?

το πορτοφόλι του κατευθυνόμενου απο reviews αγοραστή είναι κάτι σαν την ψήφο του αναποφάσιστου... παει χαμένη...
υγ. χρησιμοποιούνται ακόμα τα cd player;:138:
ας αφησουμε για λιγο το εαν χρησιμοποιουνται ακομα τα cd player και ας προσπαθησουμε να δωσουμε μια οσον το δυνατον αποσαφηνιστικη απαντηση στο συγκεκριμενο θεμα ,γιατι και εγω προσωπικα απο παλια ειχα αυτη την απορια γιατι αντιλαμβανομουν οτι απο πλευρας αποδοσης ,εαν εξαιρεσει κανεις καποιες διαφοροποιησεις που μπορει να υφιστανται τα επαγελματικα πλευερ ηταν αρκετα κοντα στα <σπιτικα> εκτος ισως απο καποιες λαμπατες υλοποιησεις και καποιες αλλες με εμφαση σε καποιο αλλο τροπο παρουσιασης των χροιων και καποιων αλλων λεπτομερειων.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Το επαγγελματικο του DJ πρεπει να μην σπαει και να μην χαλαει.Το στουντιακο να μην βαζει χροιες.Το χαιενταδικο να εχει περιεργο σχημα,μπλε λεντακια και να κοστιζει ενα τριαρι στο Παγκρατι.
Γιατι τρωγεσαι για τετοια πραγματα καλε μου συνομηλικε ;
Η μονη αντικειμενικη αληθεια ειναι η δια οργανων μετρηση.ΟΛΑ μα ολα τα αλλα ειναι για να τσακωνομαστε ποιανου το απαυτο ειναι πιο τετοιο απο του αλλου.

Reaction score
28

Το επαγγελματικο του DJ πρεπει να μην σπαει και να μην χαλαει.Το στουντιακο να μην βαζει χροιες.Το χαιενταδικο να εχει περιεργο σχημα,μπλε λεντακια και να κοστιζει ενα τριαρι στο Παγκρατι.
Γιατι τρωγεσαι για τετοια πραγματα καλε μου συνομηλικε ;
Η μονη αντικειμενικη αληθεια ειναι η δια οργανων μετρηση.ΟΛΑ μα ολα τα αλλα ειναι για να τσακωνομαστε ποιανου το απαυτο ειναι πιο τετοιο απο του αλλου.
το νοημα της ερωτησης μου ομως παει καπου αλλου με πονηρια ας πουμε οτι θεωρητικα παλι οτι προτιθεσαι να αγορασεις ενα πλευερ θα μπορουσες να παρεις ενα tascam των 500-600 ευρω αντι ενος αλλου σπιτικου ας πουμε pioneer-yamaha-cambridge(μη λαμβανωντας υπ'οψιν το ντακ) rotel και οτι αλλο κοστους 1000-1500 ευρω πως θα το χαρακτηριζες απο πλευρας αποδοσης και συγκρισης ποιοτικα?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.054

Αυτό το Tascam το έχω ακούσει υπό ελεγχόμενες συνθήκες, σε τυφλή δοκιμή, συγκριθέν με έναν υπερδιπλάσιας τιμής συνδυασμό transport - DAC της Audiolab, και του είχα βγάλει το καπέλο. (Έγραψα αρκετά καλά, γιατί αντέγραφα από τον Παναγιωτίδη που καθόταν δίπλα μου, και είχε κάνει σκονάκι, χε, χε, χε).

D

deleted user 10898

Guest

το νοημα της ερωτησης μου ομως παει καπου αλλου με πονηρια ας πουμε οτι θεωρητικα παλι οτι προτιθεσαι να αγορασεις ενα πλευερ θα μπορουσες να παρεις ενα tascam των 500-600 ευρω αντι ενος αλλου σπιτικου ας πουμε pioneer-yamaha-cambridge(μη λαμβανωντας υπ'οψιν το ντακ) rotel και οτι αλλο κοστους 1000-1500 ευρω πως θα το χαρακτηριζες απο πλευρας αποδοσης και συγκρισης ποιοτικα?
απαντησες μονοσ σου.
το τασκαμ κατα πολλους εδω και κατα μετρησεις κλπ ειναι το καλυτερο τρανσπορτ. παρτο και βαλτο στο dac σου.
μεχρι εκεις...

Reaction score
1.160

και φυσικά το tascam είναι ... pc ... και επαναχρονίζει τα πάντα.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: ερωτηξις λιγο πονηρη για cd ?

το τασκαμ κατα πολλους εδω και κατα μετρησεις κλπ ειναι το καλυτερο τρανσπορτ. παρτο και βαλτο στο dac σου.
Σε ποιο μοντέλο αναφέρεστε;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Αν θέλεις προσδιόρισε τι εννοείς επαγγελματικό.
Επαγγελματικό είναι και το στουντιακό αλλά και του disc jockey.

Reaction score
28
Αν θέλεις προσδιόρισε τι εννοείς επαγγελματικό.
Επαγγελματικό είναι και το στουντιακό αλλά και του disc jockey.
ε οχι του ντισκ τζοκευ, απλα το στουντιακο.

Reaction score
28
για καθιστε βρε παιδια εδω λεει cd player και οχι τρανσπορτ μονο?
εσεις λετε για τρανσπορτ μονο αρα τι παιζει?

Reaction score
28
τελικα ομως ακομα δεν ειπαμε εχουν διαφορες στον ηχο η οχι?

μηπως εχουν ηχο επιπεδο στεγνο αχρωμο(οτι κι'αν σημαινει αυτο)?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm