ερωτηση για αγορα επαγγελματικου μικτη

Reaction score
1
Απάντηση: ερωτηση για αγορα επαγγελματικου μικτη

Kαι πολύ καλά έκανες. Τον έιδα και εγώ το πρωι στα 666, αλλά είπα να μην στον προτείνω επειδή είχες πει έως €500.
Είμαι σίγουρος ότι θα τον ευχαριστηθείς.

Reaction score
0

Πολύ σωστά θα πράξεις. Τον δουλεύω καθημερινά από τον σεπτέμβρη και είναι πολύ καλός, και φυσικά κλάσεις ανώτερος από τους pioneer.

Reaction score
0

μου φαινεται βεβαια λιγο λιτος σε σχεση με τους πιονεερ αλλα διαβασα πολυ καλες κριτικες,και επειδη αυτα μια φορα τα περνεις για αυτο αποφασισα να δωσω κατι παραπανω και να παρω αυτον.βεβαια δεν τον εχει ο θωμας διαθεσιμο ακομα αλλα θα αναμενω.εστειλα και μαιλ σε ενα μαγαζι στην κανιγκος που τον εει καπου 720 αν θυμαμι καλα να δω αν μπορει να μου κανει καλυτερη τιμη να τον χτυπησω απο εδω ωστε να εχω και την εγγυηση.τωρα αν το πεις αυτο πουθενα οτι ανωτερος και απο τους πιονεερ,σε κανεναν πιονερακια...θα σε σκοτωσει!η πιονεερ εχει φανατικο κοινο....για αυτο και ειναι overpriced....βεβαια διαβασα εχει καλυτερα εφε,αλλα εμενα τα εφε δεν με ενδιαφερουν,με ενδιαφερει αξιοπιστια και προ παντων ποιοτητα ηχου γιατι θα δουλευει σε σπιτι.

Reaction score
0

τωρα αν το πεις αυτο πουθενα οτι ανωτερος και απο τους πιονεερ,σε κανεναν πιονερακια...θα σε σκοτωσει!η πιονεερ εχει φανατικο κοινο....για αυτο και ειναι overpriced....βεβαια διαβασα εχει καλυτερα εφε,αλλα εμενα τα εφε δεν με ενδιαφερουν,με ενδιαφερει αξιοπιστια και προ παντων ποιοτητα ηχου γιατι θα δουλευει σε σπιτι.
Προφανώς έχεις χρησιμοποιήσει pioneer, οπότε όταν χρησιμοποιήσεις και αυτόν θα συγκρίνεις, και θα μου πεις. Εξάλλου σιγά σιγά όλοι παίζουμε με DVS συστήματα που έχουν ενσωματωμένα εφέ.

Εγώ υπήρξα "τυχερός" που ζω στην Πάτρα, γιατί έχουμε εδώ κοντά αντιπρόσωπο Allen Heath, που τους έχει βάλει σε αρκετά μαγαζιά από τα early 00s, με αποτέλεσμα να τους γνωρίσουν και οι dj και οι επιχειρηματίες, και να τους ζητάνε πλεον:109:

Reaction score
1

Ναι μώρε, και εγώ με αυτό παίζω χαχαχα

Reaction score
0

ετσι για την ιστορια επιασα στα χερια μου λιγο τον behringer ddm 4000 και ο μικτης ειναι αλλου!για τα λεφτα που κανει δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη αγορα..καλη κατασκευη,πολυ καλη ποιοτητα ηχου παρα πολλες ρυθμισεις,δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι ξενοι εχουν να πουν καλα λογια για το συγκεκριμενο μηχανημα.το ξανασκεφτομαι για αγορα γιατι οπως και να το κανουμε τα 660 ππου εχει ο alen xeath ειναι πολλα,,...

Reaction score
0

ετσι για την ιστορια επιασα στα χερια μου λιγο τον behringer ddm 4000 και ο μικτης ειναι αλλου!για τα λεφτα που κανει δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη αγορα..καλη κατασκευη,πολυ καλη ποιοτητα ηχου παρα πολλες ρυθμισεις,δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι ξενοι εχουν να πουν καλα λογια για το συγκεκριμενο μηχανημα.το ξανασκεφτομαι για αγορα γιατι οπως και να το κανουμε τα 660 ππου εχει ο alen xeath ειναι πολλα,,...
Λίγο που είδα τα features στο youtube, τα features είναι εντυπωσιακά. Επίσης με optical faders δεν θα έχει τα κλασσικά προβλήματα των behringer. Αν τον θέλεις και για να ακούς μουσική από τις πηγές σου φαίνεται καλή επιλογή, βέβαια σε περίπτωση που θέλεις να παίζεις μόνο, να ξέρεις ότι ένας καλός αναλογικός μίκτης θα "καλύπτει" τις ατέλειες στον ήχο σου πολύ καλύτερα.

Η τιμή του σε σχέση με τις δυνατότητες είναι αστεία, εδώ με έβαλες σε σκέψεις να τον βάλω στο γραφείο μου και να συνδέσω υπολογιστές κτλ.

Reaction score
0

οταν ενοεις ατελειες?ειδα καλα η λαθος καταλαβα ,καπου διαβασα οτι μπορω να ρυθμισω τα 3 ρυθμιστικα μπασα-μεσαια -πριμα τι συχνοτητες να κοβουν...κατι που δεν το εχω δει σε αλλον μικτη...δηλαδη πχ στα πριμ να εχουν ευρος ρυθμισης απο 10khz εως 16 khz..να το φιξαρω σε μια συχνοτητα που θελω εγω και μετα αυτη να ρυθμιζω...γινεται αυτο?

Reaction score
0

οταν ενοεις ατελειες?ειδα καλα η λαθος καταλαβα ,καπου διαβασα οτι μπορω να ρυθμισω τα 3 ρυθμιστικα μπασα-μεσαια -πριμα τι συχνοτητες να κοβουν...κατι που δεν το εχω δει σε αλλον μικτη...δηλαδη πχ στα πριμ να εχουν ευρος ρυθμισης απο 10khz εως 16 khz..να το φιξαρω σε μια συχνοτητα που θελω εγω και μετα αυτη να ρυθμιζω...γινεται αυτο?
Όταν παίζεις μουσική είναι δεδομένο ότι θα ξεφύγεις και με τα gain και με το eq, ο αναλογικός μίκτης "καλύπτει" καλύτερα τέτοιου είδους λάθη.

Όντως υπάρχει αυτή η δυνατότητα, που ούτε εγώ την έχω συναντήσει σε dj μίκτη. Μόνο σε ψηφιακές κονσόλες ηχογράφησης.

Reaction score
0

εχεις δει οτι υπαρχει στον συγκεκριμενο μικτη αυτη η δυνατοτητα με τα eq?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης