- Reaction score
- 2.209
Το ηχείο δεν θα είναι μπροστά από την οθόνη;
Μα εμείς δεν θέλουμε θέση ακρόασης αλλά θέση θέασηςΕγω εβαλα 120 ποντους το υψος της θεσης ακροασης, το οποιο ειναι λιγο πολυ σαν η στανταρ αποσταση που χρησιμοποιουν στις ακουστικες μελετες, εκτος αν εσυ εχεις αλλο συγκεκριμενο υψος που θελεις να βαλεις φυσικα.
Βρε συ,το ετοίμασε κιόλας ο Κεφάλας ;Η άλλη λύση, αν πρόκειται για dedicated, είναι τα καθίσματα να μπουν επάνω σε βάθρο.
![]()
Τον καλιμπρειτορ τον είχα φωνάξει δύο φορές στο σπίτι που μένω τώρα,και εννοείται θα είναι ο πρώτος προσκεκλημένος μου οταν μετακόμισω σε κάνα μήνα.Φώναξε τον καλιμπραϊτορ και μην παιδεύεσαι άλλο.
Εννοώ η οθόνη να πέφτει πίσω από τα front L R ηχεία όπως στο σχέδιο που έκανα για να κερδίσεις τα 5cm του μαύρου και τα cm του βαριδιού.Το ηχείο,ποιο ηχείο; τα front left kai front right εννοεις; ανάλογα ποσες ίντσες θα παρω θαναι ειτε κατω απτην οθονη ειτε δεξια και αριστερά της.
Εννοώ η οθόνη να πέφτει πίσω από τα front L R ηχεία όπως στο σχέδιο που έκανα για να κερδίσεις τα 5cm του μαύρου και τα cm του βαριδιού.
Υ.Γ. Αν μπορείς δες πρώτα εγκατάσταση με 135΄'-138" οθόνη και μετά πάρε την τελική απόφαση![]()
Mε κάθετο lens shift +-96,3%, λογικά ναι.Παιδιά τελικά κατέληξα να πάρω την 120".... Επειδή θέλω ναναι κοντα στο πάτωμα.
Εδώ ομως άλλο ένα εύλογο ερώτημα...
Δεδομένου ότι ο επσον 9000 θαναι στο ταβάνι σε ύψος 2.90 ,θα μπορεί να.μου κατεβάσει την εικόνα χαμηλά στο πάτωμα γύρω στα 50εκατοστα;
Mε κάθετο lens shift +-96,3%, λογικά ναι.
https://www.epson.co.uk/products/pr...h-tw9000-with-hc-lamp-warranty#specifications
Κρίμα δεν είναι όμως να τον φτάσεις στα όρια; Όσο πιο κοντά στο κέντρο είναι τοποθετημένος, τόσο εκμεταλεύεσαι τα καλύτερα στοιχεία του φακού.
Ο οποίος τοίχος σκόπευα να έχει επένδυση τουβλάκι, με έναν ωραίο βιντεοπροβολέα στη μέση...Ο οποίος τοιχος σκοπευα να.εχει επενδυση τουβλάκι με ένα ωραιο πινακα στη.μεση...
Να επερνά βάση οροφής ή οποία.να.κατεβαινει χαμηλά ή θα ήταν.ασχημοΟ οποίος τοίχος σκόπευα να έχει επένδυση τουβλάκι, με έναν ωραίο βιντεοπροβολέα στη μέση...![]()
Όχι lift. Μία απλή βάση οροφής που θα τον κατεβάζει ένα μετροΕννοείς lift? Θα σου στοιχίσει πολλά.