ερωτηση

Reaction score
2.566
Να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό, αλλά θέλω να σιγουρευτώ.
Ας πούμε ότι δεν θέλω ή δε μπορώ να αγοράσω surround ηχεία, υπάρχει πρόβλημα αν στήσω ένα σύστημα με 2 μπροστινά κι 1 κεντρικό? Θα έχει κάποιο θέμα ο πολυκάναλος ενισχυτής μου με τέτοιο στήσιμο? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Reaction score
6
Να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό, αλλά θέλω να σιγουρευτώ.
Ας πούμε ότι δεν θέλω ή δε μπορώ να αγοράσω surround ηχεία, υπάρχει πρόβλημα αν στήσω ένα σύστημα με 2 μπροστινά κι 1 κεντρικό? Θα έχει κάποιο θέμα ο πολυκάναλος ενισχυτής μου με τέτοιο στήσιμο? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Κανένα θέμα απολύτως.

Ορίζεις μέσα από το menu του ενισχυτή τι και πόσα ηχεία έχεις και αυτός διαμοιράζει την πληροφορία σε αυτά που έχεις.

Reaction score
384
Απάντηση: ερωτηση

Eαν προκειται να φτιαξεις 'μισο' συστημα για αρχη, φροντισε τουλαχιστον τα 3 μπροστινα ηχεια να ειναι ματσαρισμενα (της ιδιας σειρας, κλπ).

Reaction score
2.566
Όχι το sub θα ακολουθήσει μετά...θα βολεύομαι προς το παρόν με τα μπροστινά δαπέδου...

Reaction score
2
Εγώ θα πρότεινα την ακόλουθη σειρά:

1.Δαπέδου L R
2.Sub
3.Κεντρικό
4.Πίσω surround

Δεν ξέρω αλλά κατ'εμέ ειδικά σε ταινίες ίσως και σε μουσική το sub είναι απαραίτητο. Φυσικά η τελική γνώμη φίλε μου είναι πάντα δική σου!

Reaction score
2.566
Koίτα, αύριο θα αγοράσω πιθανότατα επιτέλους ηχεία, οπότε θα δω αν το sub είναι επειγόντως απαραίτητο και αναλόγως θα πράξω...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ερωτηση

Εγώ θα πρότεινα την ακόλουθη σειρά:

1.Δαπέδου L R
2.Sub
3.Κεντρικό
4.Πίσω surround

Δεν ξέρω αλλά κατ'εμέ ειδικά σε ταινίες ίσως και σε μουσική το sub είναι απαραίτητο. Φυσικά η τελική γνώμη φίλε μου είναι πάντα δική σου!
Το κεντρικο ειναι σημαντικοτατο ,παρε την τριαδα σου για μπροστα και ασε το σαμπακι για αργοτερα πολυ αργοτερα ,
Παρε ομως τριαδα ιδιας εταιρειας και πιστεψε με -και χωρις τα πισω θασαι μια χαρα- θα το χαρεις

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo