εσείς τι DREAMBOX 800 έχετε? original ή κλώνο ?

Reaction score
0
Απάντηση: εσείς τι DREAMBOX 800 έχετε? original ή κλώνο ?

Καλημέρα,
Να παραθέσω και εγώ την άποψη μου,
Δουλεύω έναν DM500 clone εδω και 3,5 χρόνια με όλα τα κομφόρ του, η απόδοση του μπορώ να πω οτι με έχει αφήσει ύπερευχαριστημένο μιάς και το συγκεκριμένο box αγοράστηκε μόλις 80 €.

Όσο αφορά το ηθικό θέμα θα διαφωνίσω με προηγούμενα ποστ που αφορούν την Dream Multimedia, εφόσον το κόστος κατασκευής είναι 20$ και άν, δεν δέχομαι να πωλείται στην αγορά 300 είναι υπερβολικό το κόστος αν σκεφτήτε οτι δέν υπάρχει μεταπωλητής πλύν του επίσημου αντιπροσώπου στην κάθε χώρα.

Τώρα όσον αφορά τα timebombs την έπαθα και εγώ μια φορά με έναν δέκτη αλλα τα κατάφερα και τον έκανα να συνέλθει, πλέον επιλέγω μόνο το image της PLI, Jade 3 Enigma 1 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υ.Γ. Που μπορώ να βρώ κατάστημα για DM 800 clone σε καλή τιμή?

Ευχαριστώ.

Reaction score
4.227
Απάντηση: Re: εσείς τι DREAMBOX 800 έχετε? original ή κλώνο ?

Εγώ εδώ ξέρω για φθηνά. Όποιος ξέρει κάτι σε καλύτερη τιμή...παρακαλώ.:201:
Έχεις πάρει απο εκει φιλέ μου?

Αν ναι σε πόσες μέρες σου ήρθε και με ποια εταιρία? (δεδομένου ότι έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις)

Reaction score
0
Δεν έχω πάρει κάτι ακόμη. Το έβαλα για φθηνό. Για να μην τρώτε πρόλογο πόσο έχουν.
Παίζει να πάρω κάτι αλλά όχι Dreambox.
Σίμος

Reaction score
4.227

Βασικά θα ήθελα να μάθω τιμή απο όσους τον αγόρασαν σε φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα (ποιό ειναι και πόσο)

Αν τίθετε θέμα διαφήμισης τότε παρακαλώ στείλτε με pm...

Θα ήθελα ενα κατάστημα στην Αθήνα..

Reaction score
0

Καλησπερα στην παρεα.Προσφατα ο αδελφος μου πηρε τον DREAMBOX τον 800αρι και δεν ξερουμε πως να τον κανουμε αναβαθμιση!?!?! Αν γινεται με usb η με συνδεση κατευθειαν..Καποιο tuttorial ισως να βοηθουσε..και αν γινοταν καποιο site για τις πιο προσφατες...Αυτο που καταλαβα ειναι οτι στο θεμα αναβαθμισης ειναι πολυ πιο δυσκολο απο τον AZBOX...Στα δορυφορικα νεα εχει ενα αρθρο μα φαγαμε τα μουτρα μας!?!?!:110:
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members
38.540
Νεότερο μέλος