ευρωπαικες -ελληνικες τιμες προιοντων

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ευρωπαικες -ελληνικες τιμες προιοντων

νικο δεν ειμαι γκρηνιαρελος, απλα το να νομιζουν καποιοι οτι νομιζουμε οτι μας πουλανε φτηνα ,
ή οτι μας κανουν χαρη , σορι αλλα δεν θα παρω.Οποιος ειναι φτηνος καλα κανει, δεν ξερω πως αλλα και τα ερθ εδω ειναι πιο φτηνα απο την αμερικη , ε και ? ποσα δεν ειναι , τι θες να σηκωσω λινκ με ηχεια που εχουν στην αμερικη 1200 $ και εδω 2500 ?
ή universal player εδω 700 και απο αγγλια 450 στην πορτα μας ?
δηλαδη τι να κανω ? να πω μπραβο στα κλεφτρονια ?
μπα , οπως ελεγε και ο δασκαλος πολεμικων τεχνων : αμα δεν δω κατι τελειο απο μενα δεν εχει μπραβο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Εγω προσωπικα Νικ εχω εκφρασει την αποψη μου για εσενα προσωπικα και την εταιρεια που επαξια εκπροσωπεις,ειμαι και θα ειμαι πελατης σου καρφωμενος!!
Αλλα μην πολυβαζεις τις τιμες που πουλας γιατι σε καποιους χαλας την μαγια.
Οι τιμες της wave motion(σε ολα τα ειδη που αντιπροσωπευει) ειναι πραγματικα οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ τιμες της ευρωπης!!!
Μπραβο ρε Νικ.
Φίλε Αντωνάκη, οι τιμές της wavemotion είναι αυτές που προτείνει το Harman consumer group σε όλη την Ευρώπη.
Το να παίρνουμε εύσημα γιατί κάνουμε αυτό που πρέπει , για μένα, είναι υπερβολικό.
Αλλά δεν δέχομαι να μας βάζουν στον ίδιο κουβά με όλους.

Για αυτό από δω και πέρα όποιος θέλει να δηλώσει μια διαμαρτυρία , να το κάνει, αλλά με ονόματα και αποδείξεις.
Διαφορετικά , θ αρχίσω την γομολάστιχα.

Reaction score
19
Αναρωτιεμαι ποιος φοβαται αντιπαραθεση τιμων…

Απο προσωπικη εμπειρια προ τετραμηνου διαπιστωσα εξαιρετικες τιμες σε συγκεκριμενα προιοντα της JBL. Αυτό τιμα τοσο τον αντιπροσωπο που δινει αυτή τη δυνατοτητα στον εμπορο λιανικης οσο και στον τελευταιο που την εκμεταλλευεται. Σα γεγονος όμως και μονο αποδυκνυει ότι καποιοι μπορουν και το πραττουν. Καποιοι αλλοι γιατι στρουθοκαμηλιζουν?

ΥΓ. Το να πραττεις το αυτονοητο σε αυτή τη χωρα πλεον απαιτει επιβραβευση γιατι απλα είναι σπανιο!

Reaction score
460

Φίλε Αντωνάκη, οι τιμές της wavemotion είναι αυτές που προτείνει το Harman consumer group σε όλη την Ευρώπη.
Το να παίρνουμε εύσημα γιατί κάνουμε αυτό που πρέπει , για μένα, είναι υπερβολικό.
Αλλά δεν δέχομαι να μας βάζουν στον ίδιο κουβά με όλους.

Για αυτό από δω και πέρα όποιος θέλει να δηλώσει μια διαμαρτυρία , να το κάνει, αλλά με ονόματα και αποδείξεις.
Διαφορετικά , θ αρχίσω την γομολάστιχα.
Μπορει να υπαρχει επισημη θεση τιμολογησης της χαρμαν γκρουπ αλλα απο οτι φαινεται στην Ευρωπη μονο εσεις την τηρειται!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef