ευρωπαικες -ελληνικες τιμες προιοντων

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ευρωπαικες -ελληνικες τιμες προιοντων

δικαιολογιες απο τους εξω του τυπου εχετε μεγαλο ΦΠΑ , τις ακουω για να γελαω,
ξερεις αν ολοι ηταν ακριβοι δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πληρωσω ακριβα.
Αλλα οταν καποιοι πουλανε φτηνα , τι ειναι ?
τα κοροιδα ? ή χαλανε την πιατσα ?
το εχω ξαναπει μια τιμη καταλογου 1500 $ στην βαφτιζουν ευρω.
Λες και δεν ξερουμε οτι η τιμη της πιατσας ειναι 1200 $
και πανω εκει χτιζουν οτι τους λειπει.Και σου βγαζουν μια τιμη βελουδο στα 2500 ευρω.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αργύρη , δε λέω , κάποιοι το χρειάζονται , αλλά δεν μπορείς να βάζεις μαζί τα χλωρά με τα ξερά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δεν τα βαζω το ξερεις οτι δεν τσουβαλιαζω, αν καποιος το αξιζει το βαηθαω και ας μην εχω συμφερον.
Υπαρχουν αξιοπογοι αντιπροσωποι, ενας σοφος αριχτεχνιτης μου μου ειχε πει καποτε
Επαγγελματιας σημαινει
γνωση του αντικειμενου , και αναλογη συνειδηση.
Εδω ξερουν μονο το δουνε , στο λαβειν, βλεπεις την εκφραση της μαχαιριας .
Αλλοι παλι προσπαθουν να δημιουργησουν αναγκες νομιζοντας οτι απευθυνονται μονο σε λιγους και εκλεκτους.
Γνωστος αντιπροσωπος after market προιοντων πουλουσε κλυλινδροπιστο (σετ) 125 χιλιαρικα
(δραχμες)
μου εδινε 75 το σετ
και το ψωνιζα απο γερμανια 40 χιλιαρικα.
Καπως ετσι εναι και οι εδω λαμογιστες.Νομιζουν οτι το χομπι μας θα το πληρωνουμε και ακριβα και θα νομιζουμε οτι μας κανουν χαρη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

στο εξωτερικο (ευρωπη) εταιριες τραμπαρουν παλια προιοντα (αμερικης ) με νεα.
εδω μονο την runco ξερω να σου παιρνει πισω προιον και να σου δινει νεο με εκπτωση.
Δηλαδη ο λαμπρου τι ειναι μωρε ?
ο ορφεας με τα dvdo γιατι δεν μπορει ?
και ο καθε ορφεας .
ή θα βγει η αλλη και θα λεει παλι οτι τα παιρνω.
Και μιας και αυτο ακουγεται, θα το πω απλα
Αν τα επαιρνα απο τον ΧΧΧΧ ας πουμε ,
οταν θα πηγαινα στο επομενο να τα παρω θα μου ελεγε :
εσυ δεν διαφημιζεις τσαμπα τον ΧΧΧΧΧ ,
ε αντε παρτα απο εκει.
Αλλα δοξα Τον Θεο διαφημιση κανω λιγο πολυ στους πιο πολλους.
Και θα συνεχισω να το κανω.
Οπως και το να ξεμπροστιαζω τους μπακαληδες

Η αληθεια πρεπει να λαμπει , αλλα πρεπει και να σφαζει
Κωστης Παλαμας

Reaction score
19
Re: Απάντηση: ευρωπαικες -ελληνικες τιμες προιοντων

Θα ήθελα μόνο μια ερώτηση να κάνω στη πολύ αξιόλογη προσπάθεια σου...
Έχοντας υπόψη από άλλα προιόντα,εκτός ενδιαφέροντος του forum,γνωρίζεις αν και τα εργοστάσια έχουν μερίδιο της ευθύνης για τις υψηλότερες τιμές στην Ελλάδα?
Εχοντας εμπειρια αποκλειστικα απο αλλα προιοντα εκτος forum κατηγορηματικα θα απαντησω οτι λιγες φορες φερουν το κυριο μεριδιο ευθυνης. Αυτο μαλιστα συμβαινει οταν τους αφηνει εντελως αδιαφορους η Ελληνικη αγορα. Ολοι οι υπολοιποι ακριβως επειδη γνωριζουν ολα τα προβληματα της Ελληνικης οικονομιας προσφερουν τιμες στους Ελληνες εισαγωγεις ΙΣΕΣ ( ή αρκετα κοντα) με αυτες που δινουν στις μεγαλες αγορες.

Μεγαλος οικος απο Αγγλια ο οποιος κατασκευαζει μηχανες ηλεκτροσυγκολλησης κοστολογουσε τα προιοντα που εστελνε στην Ελλαδα χωρις να λαβει υποψη του το γενικο διοικητικο κοστος ( General Administrative Expenses ) και αυτο της ερευνας και αναπτυξης ( R&D ) με το σκεπτικο οτι αυτο θαπρεπε να καλυπτεται απο τις εγχωριες πωλησεις και αυτες των ανεπτυγμενα βιομηχανικα οικονομιων. Το αποτελεσμα ηταν να κοστιζουν λιγοτερο οι μηχανες τους στην Ελλαδα απο οτι στην Αγγλια!!

Τα περισσοτερα γερμανικα εργοστασια βιομηχανικου εξοπλισμου προσφερουν ιδιες τιμες στην Ελλαδα με αυτες των μεγαλων πελατων τους (εγχωρια αγορα, κατω χωρες κλπ) οι οποιες επιτυγχανουν καταναλωση 100 φορες και πλεον μεγαλυτερη της Ελληνικης !!!!!!!!!!!!

Αν καποιος θελει να ψαξει ποια κεντρα κοστους (και δεν αναφερομε στην επιθυμια υψηλης κερδοφοριας ) ανεβαζουν τις τιμες στην Ελλαδα καλυτερα να εστιασει στην υψηλη φορολογια και εν γενει στο υψηλο κοστος που απορρεει απο τη σχεση κρατους-ιδιωτικου τομεα (με ριζες σε αυτα τα ρημαδια διαρθρωτικα προβληματα), στα υψηλα ενοικια, στην ελλειψη ορθολογισμου λειτουργιας μιας επιχειρησης και ενιοτε στο ανυπαρκτο ή ελλειπες Marketing plan.

Reaction score
460

Λαμωγια και ευκαιριακοι τυποι παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν!
Υπαρχουν ομως και σοβαροι αντιπροσωποι,και σε τιμες και σε after sale εξυπηρετηση και σε συμπεριφορα!
Ρολο μεγαλο παιζει και πως ειναι δομημενη η εταιρεια,δηλ εαν εχει ενσοματωμενο σερβις-αποθηκες στοκ επαρκη για να καλυψει την ζητηση των προιοντων που αντιπροσωπευει κτλ.
Μπορουμε ομως πλεον να τους ξεχωρισουμε και να τους "μαυρισουμε" νομιζω?
Οσο αφορα την τιμολογιακη πολιτικη καποιων,αστο καλυτερα.
Καποιοι θα ξυπνησουν στον δρομο αποτομα!!
Ακουστε περιστατικο που μου συνεβη πριν 10 ημερες.
Οπως ξερετε ειμαι στην διαδικασια ευρεσης κεφαλης,σε επικοινωνια που ειχα με πολυ καλο μου φιλο μεσα απο το φορουμ του λεω,βρε συ ...ταδε....παρε ενα τηλ τον αντιπροσωπο που τον γνωριζεις και πεστου ποσο θα μας αφησει το αυτο μοντελο της κεφαλης.
Οντως ο φιλος μου πηρε και του εκανε μια εκπτωση (απολυτου μετρητοις) της ταξης 20%,δηλ απο 3600ε πηγαινε περιπου στα 2900ε.
Ωραια λεω εγω παμε να την παρουμε,παμε λοιπον μαζι και μου λεει ο τυπος 3100ε,μα....λεω εγω αλλη τιμη μας ειπατε εχθες!
Αυτη ειναι η καλυτερη που μπορω να κανω απανταει....Ωραια λεω εγω να την κανουμε 3000ε και να την προχωρησουμε,ΟΧΙ μου λεει,τελος παντων λεω εγω μπορουμε να εχουμε καποια επιδειξη στο σπιτι μου πριν την αγορασω?
Βεβαιως μου λεει ο συνεταιρος του αλλα θα σε χρεωσω 70ε για την επισκεψη (μου λεει ο γιατρος τρομαρα του),οκ λεω εγω και συνεχιζω την κουβεντα με το "μεγαλο" αφεντικο.
Επανω στην συζητηση μου λεει το μεγαλο αφεντικο,και να ξερετε οτι μπορει να ερθει ο συνεταιρος μου σπιτι να σας κανει επιδειξη με 100ε κοστος(δεν ηταν μπροστα στην συζητηση, πριν, με το συνεταιρο του,μα.... 70ε μου ειπε πριν ανεβηκε η τιμη σε 5 λεπτα λεω εγω,δεν ξερω τι ειπατε με το συνεταιρο μου αλλα......ενταξει θα τα βρουμε μου λεει.
Τελικα με πολυ ευγενικο τροπο του ειπα οτι δεν θα την παρω την κεφαλη γιατι μου βγαινει ακριβα!
Θα μπορουσα τετοιες εποχες που ζουμε,και με την ψυχικη φορτιση που εχουμε καθημερινα απο τις καταστασεις να τον στολισω με εκατονταδες κοσμητικα επιθετα και να του πω να τοποθετησει την κεφαλη εις το σημειο που ολοι εχουμε για να ανακουφιζομαστε!!!Δεν το εκανα ομως γιατι δεν το επιτρεπει η θεση μου,και στο τελος μαλον μονο εγω θα στεναχωριομουν γιατι αυτοι ειναι συνηθισμενοι να ακουν μπινελικια (με τιαυτες συμπεριφορες που επιδεικνυουν).
Αισχος και παλι αισχος παλιολαμωγια,αντι να μας βοηθησουν και να τους βοηθησουμε τετοιες εποχες θελουν να μας πιουν το αιμα.
Αισχος!!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αντωνη η εποχη του τσαμπα μαγκα τελειωσε.Καρδιναλιακο ηφος , επιτακτικες αναγκεςπροσπαθεια για εμφυτευση υπωχρεωτικη αγορας ειναι ολα στο χρονοντουλαπο.Ο θορυβος που ακουγεται ειναι απο την πεινα που τους χτυπα την πορτα.Απλα αυτοι ακομα ζουν με τα παραισθησιογονα .waky waky , eggs and bacy.Κατα φαντασια εισαγωγεις.Οσο αφορα την εσωκλειστη παροχη σερβις εδω δεν ειναι ουτε βερνη ουτε λουκερνη.ολιγοψυχοι , και μικρομυαλοι νομιζουν οτι ολο το χρτονο εχουμε αποκριες και φορανε την στολη του μαγαζατορα με αναλογη μουτσουνα , βεβαιως βεβαιως.Αυτοι λοιπον δεν ειναι σαν την μυγα μες το γαλα, ειναι σαν το γαλ μες τις μυγες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

υφος , αι στο καλο, δεν εχω ανεβασει λαδια στον εκεντροφορο ακομα.

Reaction score
6
Έτσι όπως τα έχει κάνει η εφορία, μόνο από Ελλάδα αποδείξεις. 10% επιστροφή φόρου στο τέλος.
Και δεν είμαστε για να πετάμε λεφτά δεξιά και αλλιώς από δεξιά....

Εκτός κι αν κάποιος έχει κάτω από 6.000 ευρώ εισόδημα και ψωνίζει A/V άνω των χιλίων ευρώ. γκουχ.... !

Reaction score
152

Χθες διαβαζα για τους ραδιοενυσχυτες της Γιαμι,σε Αγγλικο φορουμ...
μεταξυ αλλων δεν μπορουσα να μην επισημανω τη διαφορα τιμων...
630-650 λιρες ο RX-V1067,βαλε και 50ε αποστολη,παει στα 800ε. απο 975ε εδω...
830-850 λιρες ο RX-V2067,βαλε και 50ε αποστολη,παει στα 1040ε. απο 1175 εδω...
μεχρι εδω καλα...
λες μπορει να την παλεψω λιγο την τιμη,κι αν εχει καποιος μετρητο,θα γινει καλο ψαλιδι,συν κερδιζεις και τη Ελλ. εγγυηση(?)....
Οταν φτανουμε στον RX-V3067,η τιμη στο Νησι ειναι στις 1100 λιρες=1280ε+50-60ε μτφ,φτανει στην πορτα σου στα 1440ε,οταν στο Ελλαντα ξεκιναει απο 1725ε.....
Δηλαδη,ο μονος λογος για να μην τον κανεις παραεισαγωγη και κερδισεις 300ε περιπου,ειναι να μην εισαι κολλημενος μην την Γιαμαχα,και να στραφεις στον Pioneer SC-LX73 που κανει νεα καριερα στην εγχωρια αγορα απο 1340ε, ο οποιος μπορει στη Γερμανια να ξεκιναει απο 1699ε + μτφ,αλλα απο Αγγλια ερχεται με 967 λιρες κομπλε,δλδ με 1121ε στην πορτα σου....
αξιζουν τα 220ε την αποδειξη εφοριας,ή ως Ελληναρας θα επιδιωξει καποιος την εκπτωση με αυτην ως αντιτιμο;

Στα τρια αυτα μοντελα η αγορα της Γερμανιας κρινεται ασυμφορη,σε αντιθεση με το μοντελο RX-V767,που εκει ξεκιναει απο 439ε+29ε μτφ,ενω εδω απο 635ε...
ακομα και στα ΜΜ που ρωτησα,640ε τον ειχαν...

τα σχολια δικα σας...

D

Deleted member 23222

Guest

Εγώ θα επιμείνω...κι ας μην έχω σχέση με το εμπόριο
Εαν η πώληση μιας κεφαλής αυτού του ποσού,χάθηκε για 100 ευρώ,κάπου αλλού θα αναζητούσα το φταίξιμο...
Από την άλλη,αναρωτιέμαι και το εξής:
Πόσα μαγαζιά έχουμε στην Ελλάδα και σε πόσους απευθύνονται?
Ποιό το κόστος εξυπηρέτησης από φυσικό πρόσωπο και ποιό από το δίκτυο?
Πόσοι από εμάς θα αγόραζαν από το Internet χωρίς κάποια προηγούμενη επαφή με φυσικό πρόσωπο για το εν λόγω προιόν?
Αναρωτιέμαι απλά...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ευρωπαικες -ελληνικες τιμες προιοντων

Πόσοι από εμάς θα αγόραζαν από το Internet χωρίς κάποια προηγούμενη επαφή με φυσικό πρόσωπο για το εν λόγω προιόν?
Αναρωτιέμαι απλά...
Εγώ τουλάχιστον χτίζω την επαφή μου με τον καταστηματάρχη ίσως γιατί είμαι και λίγο της παλιάς σχολής. Έτσι εκτός από τις καλύτερες τιμές πετυχαίνω και την ενημέρωση που θέλω κάθε φορά σε προιόντα. Δηλαδή θα με πάρει και τηλέφωνο να μου πει για μια προσφορά που θα έχει βγει (όχι εκείνες που ξέρετε από το internet εννοώ προσφορά που κάνουν οι αντιπροσωπείες σε πελάτες τους μέσω των πωλητών που και αυτές έχουν) και γενικότερα θα με κρατάει ενήμερο.

Τέλος να αναφέρω και κάτι, επειδή είμαι περίεργος και επειδή έχω δει πολλά προιόντα που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν είναι κλειστά ή ανοιχτά (θέλει μεγάλη εμπειρία αυτό, αν δεν το έχεις κάνει δεν μπορείς να ξέρεις) δεν αντέχω στην ιδέα ενός προιόντος που θα είναι refurbished ή ποιος ξέρει τι έχει περάσει πιο πριν.

Αυτά.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Τα καπέλα στις τιμές δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένα προϊόντα, υπάρχουν σχεδόν παντού.
EVGA GeForce GTX 580 Superclocked
EVGA european e-shop 475 euros http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=015-P3-1582-ER&family=GeForce 500 Series Family&uc=EUR
Πλαίσιο 600 euros http://www.plaisio.gr/Computers/Har...d-PCI-Express-GDDR5-1536MB-015-P3-1582-ER.htm

Reaction score
460

Εγώ θα επιμείνω...κι ας μην έχω σχέση με το εμπόριο
Εαν η πώληση μιας κεφαλής αυτού του ποσού,χάθηκε για 100 ευρώ,κάπου αλλού θα αναζητούσα το φταίξιμο...
Από την άλλη,αναρωτιέμαι και το εξής:
Πόσα μαγαζιά έχουμε στην Ελλάδα και σε πόσους απευθύνονται?
Ποιό το κόστος εξυπηρέτησης από φυσικό πρόσωπο και ποιό από το δίκτυο?
Αναρωτιέμαι απλά...
Μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα,να στο ξαναπω εν ταχυ,την προηγουμενη μερα μας λενε για εκπτωση 20% την επομενη μερα μιλανε για εκπτωση 14%,και μετα χωρις να εχουν συνενοηθει οι δυο συνεταιροι ο ενας λεει οτι θελει για να ερθει ο ιδιος να μου κανει επιδειξη 70ε και μετα απο 5 λεπτα ο αλλος μου λεει οτι για επιδειξη θελει 100ε (για να στειλει τον συνεταιρο του).Ας συνενοηθουνε πρωτα και να καταληξουν ποσο εκπτωση κανουν τελικα και μετα ας συνενοηθουνε ποσο κοστιζει η επιδειξη στο σπιτι.Δεν νομιζεις οτι αυτα και μονο ειναι υπεραρκετα για να χαλασει μια συναλλαγη?
Φαντασου να σε βαλουν στον κουβα!Μετα εχεις να τραβηξεις......
Μην αναφερω οτι μου ειπαν οτι ο κατασκευαστης των εν λογω κεφαλων μπορει να μου φερει την κεφαλη (οσο αφορα την συχνοτητα ιδιοσυντονισμου)οπου θελω εγω!Ωχ λεω μου το εβγαλε το ματι με την κοτσανα που αμολησε.Ακουσον ακουσον τι ειπε ο ανθρωπος!!
Οχι οτι δεν ερχεται (με την συσφιξη στα βιδακια της αναρτησης)αλλα πλεον δεν θα ειναι η ιδια κεφαλη (ηχητικα παντα)!!
Κατα την δικη μου αποψη επρεπε και να πληρωσουν(αυτοι και μονο για να μην παρεξηγηθω) για να μπουν σπιτι μου.
Δηλ ο Νικ Αρβανιτακης ποσο θα επρεπε να πληρωθει γιατι με βοηθησε να στησουμε 100κιλα ηχειο το καθε ενα και ποσο παλι επρεπε να παρει γιατι ηρθε με φιλοτιμο να με βοηθησει να τα ρυθμισουμε αλλες 2 φορες?
Και ομως ο Νικ δεν ζητησε ΤΙΠΟΤΑ!!
Ποσο επρεπε να παρει ο Γιαννης Μιχαηλος του Ορφεα οταν εχει ερθει για επιδειξη 3 φορες σπιτι μου?Δεν ζητησε ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ποσο θα επρεπε να ζητησει ο PLEO και ο Βαγγελης ο Σκανδαλης (διευθυντης πωλησεων της adamco) που ευγενικα ανταποκριθηκαν στο καλεσμα μου για ρυθμισεις των martin logan summit?Δεν ζητησαν ΤΙΠΟΤΑ!!
Να αναφερω τον Γιωργο Καραγιαννη της kimper που μου εφερνε τα καλωδια του να δοκοιμαζω επι 1+ μηνα και τελικα δεν πηρα τιποτα απο αυτον?και ομως δεν μου ζητησε ΤΙΠΟΤΑ!!
Ολοι οι ανωτεροι ηρθαν σπιτι μου και πριν την κριση που οι παχιες αγελαδες ηταν στα ντουζενια τους.
Ενα μεγαλο μπραβο στου καλους (πλεον) φιλους μου που αναφερω πιο πανω που με βοηθησαν και κρατανε ΑΚΟΜΗ ψηλα την σημαια της ηθικης του φιλοτιμου και του επαγγελματισμου!
Συγχαρητηρια καλοι μου φιλοι και σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας,ο θεος να σας εχει καλα!!!
Οχι οτι δεν υπαρχουν και αλλοι στον χωρο αλλλα οι καλοι πλεον ειναι μειονοτητα.
Οι σωστοι θα επιβιωσουν και μονο και ετσι πρεπει, οι αλλοι ..........

D

Deleted member 23222

Guest

Μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα,να στο ξαναπω εν ταχυ,την προηγουμενη μερα μας λενε για εκπτωση 20% την επομενη μερα μιλανε για εκπτωση 14%,και μετα χωρις να εχουν συνενοηθει οι δυο συνεταιροι ο ενας λεει οτι θελει για να ερθει ο ιδιος να μου κανει επιδειξη 70ε και μετα απο 5 λεπτα ο αλλος μου λεει οτι για επιδειξη θελει 100ε (για να στειλει τον συνεταιρο του).Ας συνενοηθουνε πρωτα και να καταληξουν ποσο εκπτωση κανουν τελικα και μετα ας συνενοηθουνε ποσο κοστιζει η επιδειξη στο σπιτι.Δεν νομιζεις οτι αυτα και μονο ειναι υπεραρκετα για να χαλασει μια συναλλαγη?
Φαντασου να σε βαλουν στον κουβα!Μετα εχεις να τραβηξεις......
Μην αναφερω οτι μου ειπαν οτι ο κατασκευαστης των εν λογω κεφαλων μπορει να μου φερει την κεφαλη (οσο αφορα την συχνοτητα ιδιοσυντονισμου)οπου θελω εγω!Ωχ λεω μου το εβγαλε το ματι με την κοτσανα που αμολησε.Ακουσον ακουσον τι ειπε ο ανθρωπος!!
Οχι οτι δεν ερχεται (με την συσφιξη στα βιδακια της αναρτησης)αλλα πλεον δεν θα ειναι η ιδια κεφαλη (ηχητικα παντα)!!
Κατα την δικη μου αποψη επρεπε και να πληρωσουν(αυτοι και μονο για να μην παρεξηγηθω) για να μπουν σπιτι μου.
Δηλ ο Νικ Αρβανιτακης ποσο θα επρεπε να πληρωθει γιατι με βοηθησε να στησουμε 100κιλα ηχειο το καθε ενα και ποσο παλι επρεπε να παρει γιατι ηρθε με φιλοτιμο να με βοηθησει να τα ρυθμισουμε αλλες 2 φορες?
Και ομως ο Νικ δεν ζητησε ΤΙΠΟΤΑ!!
Ποσο επρεπε να παρει ο Γιαννης Μιχαηλος του Ορφεα οταν εχει ερθει για επιδειξη 3 φορες σπιτι μου?Δεν ζητησε ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ποσο θα επρεπε να ζητησει ο PLEO και ο Βαγγελης ο Σκανδαλης (διευθυντης πωλησεων της adamco) που ευγενικα ανταποκριθηκαν στο καλεσμα μου για ρυθμισεις των martin logan summit?Δεν ζητησαν ΤΙΠΟΤΑ!!
Να αναφερω τον Γιωργο Καραγιαννη της kimper που μου εφερνε τα καλωδια του να δοκοιμαζω επι 1+ μηνα και τελικα δεν πηρα τιποτα απο αυτον?και ομως δεν μου ζητησε ΤΙΠΟΤΑ!!
Ολοι οι ανωτεροι ηρθαν σπιτι μου και πριν την κριση που οι παχιες αγελαδες ηταν στα ντουζενια τους.
Ενα μεγαλο μπραβο στου καλους (πλεον) φιλους μου που αναφερω πιο πανω που με βοηθησαν και κρατανε ΑΚΟΜΗ ψηλα την σημαια της ηθικης του φιλοτιμου και του επαγγελματισμου!
Συγχαρητηρια καλοι μου φιλοι και σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας,ο θεος να σας εχει καλα!!!
Οχι οτι δεν υπαρχουν και αλλοι στον χωρο αλλλα οι καλοι πλεον ειναι μειονοτητα.
Οι σωστοι θα επιβιωσουν και μονο και ετσι πρεπει, οι αλλοι ..........
Κατάλαβα όσα έγραψες...
Επαναλαμβάνω ότι εγώ προσωπικά,δεν θα κόλλαγα στα 100 ευρώ ή σε χαζοσυμπεριφορές, αν με ενδιέφερε κάτι...θα το ξεκαθάριζα μέχρι τέλους...
Από την άλλη μου εξιστορείς ένα σωρό παραδείγματα που απλά προάγουν τη αναγκαιότητα της φυσικής επαφής καταναλωτή- εμπόρου,που κι εγώ θα αποζητούσα...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Βρε antkots, όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.

Μερικοί ανήκουμε σε μια άλλη σχολή πωλήσεων, που βασίζεται στην ικανοποίηση του πελάτη σε βάθος χρόνου και όχι στην εφήμερη χαρά μιας καλής τιμής.

Reaction score
460

Βρε antkots, όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.

Μερικοί ανήκουμε σε μια άλλη σχολή πωλήσεων, που βασίζεται στην ικανοποίηση του πελάτη σε βάθος χρόνου και όχι στην εφήμερη χαρά μιας καλής τιμής.
Εσυ και τα αλλα παιδια Νικολα μου τα κανετε και τα δυο εξισου καλα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

argi,για αυτές τις τιμές θα πείς κάτι?

RRP
• LS40 – Compact bookshelf loudspeaker $2,299
• LS60 – Floorstanding tower speakers $3,799
• LS80 – Floorstanding tower speakers $4,999
• LS Centre – Dedicated centre channel loudspeaker $1,499
• LS120P – 300mm (12-inch), 400-watt powered subwoofer $1,999

http://www.smarthouse.com.au/Real_Sound/Speakers/X3F9R6N3

Αν θες μπορώ να σου αντιπαραθέσω τις ανώτατες λιανικές της ελληνικές αντ/πείας.Αν πάμε και στις street prices θ αρχίσει όλη η Αμερική ν αγοράζει απο Ελλάδα.
Αλλά έχουμε μάθει μόνο να γκρινιάζουμε...

Reaction score
460

Κατάλαβα όσα έγραψες...
Επαναλαμβάνω ότι εγώ προσωπικά,δεν θα κόλλαγα στα 100 ευρώ ή σε χαζοσυμπεριφορές, αν με ενδιέφερε κάτι...θα το ξεκαθάριζα μέχρι τέλους...
Από την άλλη μου εξιστορείς ένα σωρό παραδείγματα που απλά προάγουν τη αναγκαιότητα της φυσικής επαφής καταναλωτή- εμπόρου,που κι εγώ θα αποζητούσα...
Προσπαθησα φιλε μου αλλα δεν...
Μην νομιζεις οτι το περιστατικο ηταν τοσο γρηγορο,απλα το εγραψα για λογους συντομιας γρηγορα για να μην πλατιασω!
Η ολη διαδικασια κρατησε 2 μερες,χωρις να βγαλω κατι.
Απο οτι καταλαβαινεις πιστευω, δεν ηταν τα 100ε το θεμα μου,ηταν το ολο στησιμο της αντιμετωπισης τους προς τον πελατη.
Επειτα απο τοσα χρονια στο "συστημα" αυτο καταλαβαινω απολυτα αυτον που θελει να σε δαγκωσει και τον σοβαρο εμπορο.
Οταν λοιπον οι κυριοι (τουλαχιστον αυτοι) κανονισουν τα ποσοστα εκπτωσης και τα ενδων τους τοτε ισως ξαναπερασω απο εκει.
Εκτος εαν αλλη τιμη δινουν την Δευτερα αλλη την Τριτη και ουτω καθ εξης,ως τοτε τους χαιρετω απο μακρια.
Παντως πραγματικα δεν αντιλαμβανωμαι την τοποθετηση σου (παντα φιλικα προς το προσωπο σου ομιλω),δεν σου κανουν εντυπωση η κατα σειροην γκαφες τους?τους δικαιολογεις μου φαινεται?
α)αλλη τιμη την Τριτη αλλη την Τεταρτη,
β)αλλη τιμη επιδειξης ο ενας συναιτερος αλλη τιμη ο αλλος (μεσα σε πεντε λεπτα),
γ)και η γκαφα ολκης του ,"θα σου φερει ο κατασκευαστης την κεφαλη στις προδιαγραφες που θελεις" οσο αφορα την συχνοτητα του ιδιοσυντονισμου!!!
Ενα σωρο πατατες ακουσα εκεινη την ημερα απο τα μπουμπουκια αυτα!!!
Τελος παντων το κοβω εδω το θεμα γιατι οσο σκεφτομαι την ιστορια χαλιεμαι.

Reaction score
460

argi,για αυτές τις τιμές θα πείς κάτι?

RRP
• LS40 – Compact bookshelf loudspeaker $2,299
• LS60 – Floorstanding tower speakers $3,799
• LS80 – Floorstanding tower speakers $4,999
• LS Centre – Dedicated centre channel loudspeaker $1,499
• LS120P – 300mm (12-inch), 400-watt powered subwoofer $1,999

http://www.smarthouse.com.au/Real_Sound/Speakers/X3F9R6N3

Αν θες μπορώ να σου αντιπαραθέσω τις ανώτατες λιανικές της ελληνικές αντ/πείας.Αν πάμε και στις street prices θ αρχίσει όλη η Αμερική ν αγοράζει απο Ελλάδα.
Αλλά έχουμε μάθει μόνο να γκρινιάζουμε...
Εγω προσωπικα Νικ εχω εκφρασει την αποψη μου για εσενα προσωπικα και την εταιρεια που επαξια εκπροσωπεις,ειμαι και θα ειμαι πελατης σου καρφωμενος!!
Αλλα μην πολυβαζεις τις τιμες που πουλας γιατι σε καποιους χαλας την μαγια.
Οι τιμες της wave motion(σε ολα τα ειδη που αντιπροσωπευει) ειναι πραγματικα οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ τιμες της ευρωπης!!!
Μπραβο ρε Νικ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef