εχει ακουσει κανεις τα B&w Lm1????

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια για LS και RS, λόγω του μικρού μεγέθους τους (τα έχω κρεμασμένα στους τοίχους) και της εργονομικής σχεδίασης ηχείου και βάσης στήριξης. Η αλήθεια είναι ότι το πίσω κανάλι δεν με ενδιαφέρει και πολύ ηχητικά...

Πάντως είναι ένα τίμιο ζεύγος ηχείων, με καλή σχεδίαση και ήχο στα πλαίσια του ότι δίνεις παίρνεις. Μπορούν υπό προϋποθέσεις να χρησιμοποιηθούν ως κύρια ηχεία (με την βοήθεια ενός sub), ιδίως για ένα πολυκάναλο σύστημα. Αν όμως θέλεις να δώσεις περισσότερη έμφαση σε ακροάσεις μουσικής, θα συνιστούσα ένα "κλικ" παραπάνω, ξεφεύγοντας από lifestyle σχεδιάσεις.

Reaction score
1.213
γεια σου Νικο και χρονια πολλα.σκεφτομαι να χρησιμοποιησω τα B&w Lm1 σαν κυρια ηχεια με τη προσθηκη ενος sub και ολα αυτα θα συνδεθουν με εναν ενισχυτη στο pc για ακουσμα mp3.εχω ακουσει και αλλα ηχεια της ταξης των 200 ε πχ wharfedale energy (δεν με ικανοποιησαν ) celestion kr1 +sub που μου αρεσαν πολυ και εχω καταληξει οτι προτιμω ενα συνολο με μεγαλη ευαισθησια-ενταση καθαρα πριμα(οχι τιποτα υπερβολικο δηλ ηχος απο τα πριμα πολυ οξυς-ενοχλητικος) και ας μην ειναι και το πιο αναλυτικο.
αρα :

εχουν τα B&w Lm1 αρκετη ενταση απο μονα τους ? τη βγαζουν αυτη?
εχουν καθαρο ηχο ? καλες ψηλες ? (δεν με ενδιαφερει καθολου να τα χρησιμοποιησω σαν μερος πολυκαναλου αργοτερα)

εχουν πολυ μεγαλες διαφορες απο τα b&w 601 s3 ? που επισης τα εχω δει στο ιδιο μαγαζι... και αν ναι ποιες ακριβως ??

επισης γιατι τα b&w θεωρουνται απο οτι διαβαζω ιδιομορφα ηχεια-δυσκολα-οχι γλυκα στον ηχο κλπ κλπ ???και τι ακριβως σημαινει αυτο ??

ποιο ενισχυτη μεχρι 250 ε(δικαναλο) θα προτεινες για τα b&w lm1 -b&w 601 s3 ?? καποιος yamaha sony pioneer θα εκανε η δεν θα ταιριαζε καθολου με αυτα ?επισης εχω δει εναν alesis σε αυτη την τιμη....με εναν τ-αμπ θα παιζανε??

επισης ειμαι μεταξυ αυτων που σου ειπα και των klipsch synegy b2(τα εχεις ακουσει αυτα? αν ναι ποια θα προτεινες απο τα δυο ? b&w lm1 η klipsch synegy b2) ? καμια συγκριση αυτων με τα celestion kr1 ??

επισης πρεπει να σου πω οτι δεν μπορω να ακουσω τα b&w lm1 μονο τα b&w 601 s3 γιαυτο σε ρωτισα πιο πανω για διαφορες.

τα b&w lm1 τα βρηκα 160 ε καινουργια απο αντιπροσωπεια

ελπιζω να αντεξεις να διαβασεις ολο αυτο το κατεβατο!!!.... και να μου λυσεις καποιες αποριες .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
36
Απάντηση: Re: εχει ακουσει κανεις τα B&w Lm1????

Τα b&w Lm-1 τα έχω και εγώ, εδώ και 3-4 χρόνια, σαν πίσω (RL, RR). Για το μεγεθός τους βγάζουν καλό ήχο (αν και είναι κάπως "σκληρός"),όσο για τα πρίμα πιστεύω να σε ικανοποιήσουν. Βέβαια δεν με ενδιαφέρει στα πίσω ήχεια τόσο η ποιότητα, όσο το ταίριασμα στο χώρο. Και το καλό, μα πολύ καλό που έχουν είναι οτι βγαίνουν σε πολλά χρώματα που θα ταιριάξουν σίγουρα με τον χώρο σου. Και όπως είπε και ο Νίκος στα πλαίσια του ότι δίνεις παίρνεις είναι μια χαρά ;).

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
γεια σου Νικο και χρονια πολλα.σκεφτομαι να χρησιμοποιησω τα B&w Lm1 σαν κυρια ηχεια με τη προσθηκη ενος sub και ολα αυτα θα συνδεθουν με εναν ενισχυτη στο pc για ακουσμα mp3.
Μια χαρά είναι γι αυτήν την δουλειά.

εχω ακουσει και αλλα ηχεια της ταξης των 200 ε πχ wharfedale energy (δεν με ικανοποιησαν ) celestion kr1 +sub που μου αρεσαν πολυ και εχω καταληξει οτι προτιμω ενα συνολο με μεγαλη ευαισθησια-ενταση καθαρα πριμα(οχι τιποτα υπερβολικο δηλ ηχος απο τα πριμα πολυ οξυς-ενοχλητικος) και ας μην ειναι και το πιο αναλυτικο.
Τα άλλα ηχεία που λες δυστυχώς δεν τα έχω ακούσει για να σου πω τι γίνεται συγκριτικά.

εχουν τα B&w Lm1 αρκετη ενταση απο μονα τους ? τη βγαζουν αυτη?
εχουν καθαρο ηχο ? καλες ψηλες ?
Τα LM1 έχουν 91dB ευαισθησία, που σημαίνει ότι οδηγούνται εύκολα και από εντάσεις είναι μια χαρά.

εχουν πολυ μεγαλες διαφορες απο τα b&w 601 s3 ? που επισης τα εχω δει στο ιδιο μαγαζι... και αν ναι ποιες ακριβως ??
Αυτά τα έχω ακούσει, ναι έχουν αρκετές διαφορές σε όλους τους τομείς. Τα 601 είναι ολοκληρωμένα ηχεία βάσης, με σωστή καμπίνα και μεγάφωνα. Ως εκ τούτου είναι ένα πολύ καλύτερο entry level monitor. Ο ήχος τους είναι πολύ πιο μεστός, ογκώδης και διαυγής. Αν έχεις τον χώρο και το χρήμα, καλύτερα να πας εκεί.

επισης γιατι τα b&w θεωρουνται απο οτι διαβαζω ιδιομορφα ηχεια-δυσκολα-οχι γλυκα στον ηχο κλπ κλπ ???και τι ακριβως σημαινει αυτο ??
Διαδόσεις των αναρχοκομμουνιστών.:cool:
Μην ακούς κανέναν, άκου το ηχείο με τα συνοδά σου.

Σε ότι αφορά στα ενισχυτικά, δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Άκου στο μαγαζί που βρήκες τα ηχεία και 2-3 ενισχυτές με αυτά και κάνε το δικό σου σετ με βάση τα γούστα σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas