Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Μια χαρά είναι γι αυτήν την δουλειά.γεια σου Νικο και χρονια πολλα.σκεφτομαι να χρησιμοποιησω τα B&w Lm1 σαν κυρια ηχεια με τη προσθηκη ενος sub και ολα αυτα θα συνδεθουν με εναν ενισχυτη στο pc για ακουσμα mp3.
Τα άλλα ηχεία που λες δυστυχώς δεν τα έχω ακούσει για να σου πω τι γίνεται συγκριτικά.εχω ακουσει και αλλα ηχεια της ταξης των 200 ε πχ wharfedale energy (δεν με ικανοποιησαν ) celestion kr1 +sub που μου αρεσαν πολυ και εχω καταληξει οτι προτιμω ενα συνολο με μεγαλη ευαισθησια-ενταση καθαρα πριμα(οχι τιποτα υπερβολικο δηλ ηχος απο τα πριμα πολυ οξυς-ενοχλητικος) και ας μην ειναι και το πιο αναλυτικο.
Τα LM1 έχουν 91dB ευαισθησία, που σημαίνει ότι οδηγούνται εύκολα και από εντάσεις είναι μια χαρά.εχουν τα B&w Lm1 αρκετη ενταση απο μονα τους ? τη βγαζουν αυτη?
εχουν καθαρο ηχο ? καλες ψηλες ?
Αυτά τα έχω ακούσει, ναι έχουν αρκετές διαφορές σε όλους τους τομείς. Τα 601 είναι ολοκληρωμένα ηχεία βάσης, με σωστή καμπίνα και μεγάφωνα. Ως εκ τούτου είναι ένα πολύ καλύτερο entry level monitor. Ο ήχος τους είναι πολύ πιο μεστός, ογκώδης και διαυγής. Αν έχεις τον χώρο και το χρήμα, καλύτερα να πας εκεί.εχουν πολυ μεγαλες διαφορες απο τα b&w 601 s3 ? που επισης τα εχω δει στο ιδιο μαγαζι... και αν ναι ποιες ακριβως ??
Διαδόσεις των αναρχοκομμουνιστών.επισης γιατι τα b&w θεωρουνται απο οτι διαβαζω ιδιομορφα ηχεια-δυσκολα-οχι γλυκα στον ηχο κλπ κλπ ???και τι ακριβως σημαινει αυτο ??