Most visitors online was 3714 , on 1 Oct 2025
ακυρωνω την προσφορα ευχαριστωΑν δεν τη θελει ο φιλος παραπανω, τη θελω εγω, αν εχει και το low profile bracket.
Να σημειοθει οτι ο φιλος παραπανω επικοινωνισε μαζι μου και ζητησε παραπανω λεφτα για την καρτα την οποια ειχε προσφερει με αρχικη τιμη των 20 ευρω.
Το θεωρω τελειως ανηθηκο, οποτε και εγω αποσυρω το ενδιαφερων μου.
Θα παω για καινουργια hd5450, το οποιο προτεινω και στον φιλο που εβαλε αγγελια.
Μπορω να γνωριζω πολλα παραπανω πραγματα για τον ηχο παρα για υπολογιστες και καρτες,γι αυτο ειμαι και μελος του site απλα οταν απαντησα στην αγγελια δεν γνωριζα την αξια της καρτας,(ενοωντας απο αυτα που ακουγα απο διαφορους οτι μερα με την μερα αλλαζει η τεχνολογια στα pc και οτι μετα απο δυο μηνες θεωρειται παλια κλπ πως δεν γνωριζα ακριβως την αξια της σημερα)αλλα βλεπωντας πως υπαρχει αμεση ζητηση μπηκα σε site με αγγελιες και αναζητησα το εν λογω προιον,ετσι το βρηκα να πωλειται μεταχειρισμενο 30 ευρω,και καταλαβα οτι 20ευρω για την δικη μου καρτα που ειναι αμεταχειριστη με το κουτι και τα χαρτια της ειναι λιγα,ετσι ειπα στον κυριο PPZ οτι αλλαξα γνωμη και θα την εδινα για 25ευρω,Να σημειοθει οτι ο φιλος παραπανω επικοινωνισε μαζι μου και ζητησε παραπανω λεφτα για την καρτα την οποια ειχε προσφερει με αρχικη τιμη των 20 ευρω.
Το θεωρω τελειως ανηθηκο, οποτε και εγω αποσυρω το ενδιαφερων μου.
Θα παω για καινουργια hd5450, το οποιο προτεινω και στον φιλο που εβαλε αγγελια.
Ένα μπράβο από εμένα γιατί τα είπες όπως είναι κ με το γάντι.Μπορω να γνωριζω πολλα παραπανω πραγματα για τον ηχο παρα για υπολογιστες και καρτες,γι αυτο ειμαι και μελος του site απλα οταν απαντησα στην αγγελια δεν γνωριζα την αξια της καρτας,(ενοωντας απο αυτα που ακουγα απο διαφορους οτι μερα με την μερα αλλαζει η τεχνολογια στα pc και οτι μετα απο δυο μηνες θεωρειται παλια κλπ πως δεν γνωριζα ακριβως την αξια της σημερα)αλλα βλεπωντας πως υπαρχει αμεση ζητηση μπηκα σε site με αγγελιες και αναζητησα το εν λογω προιον,ετσι το βρηκα να πωλειται μεταχειρισμενο 30 ευρω,και καταλαβα οτι 20ευρω για την δικη μου καρτα που ειναι αμεταχειριστη με το κουτι και τα χαρτια της ειναι λιγα,ετσι ειπα στον κυριο PPZ οτι αλλαξα γνωμη και θα την εδινα για 25ευρω,
Επειδη ομως μιλησε για ανηθικοτητα η απαντηση μου απευθυνοταν στον κυριο minaspit και σε αυτον απαντησα δημοσια για την καρτα με τιμη 20 ευρω,οπου συνεχιζει και ισχυει η ιδια τιμη γιατι απο οτι καταλαβαινω δεν μπορει να διαθεσει και παραπανω,
Τωρα οι υπολοιποι λυκοι ας βρουνε προβατα αλλου να δαγκωσουνε εγω δεν ειμαι προβατο.επισης οποιος θελει μπορει να δει τις αγγελιες που εχω παρει μερος και θα διαπιστωσει οτι εχω χαρισει και πραγματα εδω μεσω αγγελιας,ετσι δεν ειναι το θεμα τα 5 ευρω αλλα ο κυριοι με τις Αρχες τους και τις Ηθικες αξιες τους,
Δεν γουσταρω λοιπον να στην πουλησω ουτε για 100 ευρω, και να ανοιγεις που και που κανενα βιβλιο για να βελτιωσεις την ορθογραφια σου, οχι μονο καψιμο στο pc
Minaspit η καρτα ειναι δικια σου αν σε ενδιαφερει με 20 ευρω
Καποιος πολυ σοφος ειπε μην τα βαζεις ποτε μ εναν ηλιθιο θα σε νικησει εκ πειρας.αα και που σαι PPZ δεν ξερω αν το θυμασαι αλλα εσυ μου απευθυνες τον λογο εδω.η απαντηση μου ηταν στην αγγελια του minaspit,εσυ εμφανιστηκες μετα...Ακριβος οπως και ειπες φιλε μου comfuzio, ΔΕΝ ειναι θεμα 5 ευρω.
Δεν εγραψες οτι η προσφορα ειναι μονο για τον φιλο που ψαχνει, αλλα επικοινωνισες μαζι μου και μου ειπες οτι επιδη οι αλλοι ενδιαφερομενοι δεν απαντανε, μπορεις να τη δωσεις σε μενα.
Και εσυ να πας να βρεις αλλους χαζους, εγω θα παρω μια καινουργια, ας ειναι και κατωτερη απο την δικη σου.
Δεν ειμαι λυκος, αλλα ουτε χαζος.
ppz αφού δεν έχεις πρόβλημα με "κατώτερη" κάρτα μπορείς να πάρεις κ την δικιά μου η να την "προτείνεις" στον minaspit, που είναι και πιο φθηνή !!!Ακριβος οπως και ειπες φιλε μου comfuzio, ΔΕΝ ειναι θεμα 5 ευρω.
Δεν εγραψες οτι η προσφορα ειναι μονο για τον φιλο που ψαχνει, αλλα επικοινωνισες μαζι μου και μου ειπες οτι επιδη οι αλλοι ενδιαφερομενοι δεν απαντανε, μπορεις να τη δωσεις σε μενα.
Και εσυ να πας να βρεις αλλους χαζους, εγω θα παρω μια καινουργια, ας ειναι και κατωτερη απο την δικη σου.
Δεν ειμαι λυκος, αλλα ουτε χαζος.
Συγνώμη αλλά την πούλησα οπότε άκυρο!!!ppz αφού δεν έχεις πρόβλημα με "κατώτερη" κάρτα μπορείς να πάρεις κ την δικιά μου η να την "προτείνεις" στον minaspit, που είναι και πιο φθηνή !!!