ζητειται interconnect rca

Status
Not open for further replies.
Reaction score
72
ζητειται interconnect RCA οικονομικο .
θελω να συνδεσω tuner με ενισχυτη .
εχω κατι καλωδια των 5-10 ευρω και υποβαθμιζουν πολυ το αποτελεσμα .
θελω ουδετερο καλωδιο απο τα 70cm και πανω ειμαι μια χαρα στο μηκος .

ευχαριστω

Reaction score
15.469
δε παιρνεις κανα rg-59 απο καμμια αποθηκη ηλεκτρολογικου υλικου και βυσματα που θα προτεινουν εδω τα παιδια, να φτιαξεις καλωδιο "τσαμπα" κι οσο μακρυ το θες ?

Reaction score
72
ειμαι ανοικτος σε προτασεις , απλα ολο και καποιος θα εχει κανενα interconnect περισευουμενο που θα το εχει να καθετε και δεν θα κοστιζει μια περιουσια ....

Reaction score
96
δε παιρνεις κανα rg-59 απο καμμια αποθηκη ηλεκτρολογικου υλικου και βυσματα που θα προτεινουν εδω τα παιδια, να φτιαξεις καλωδιο "τσαμπα" κι οσο μακρυ το θες ?

πιστευω το rg ειναι παρα πολυ καλο σε σχεση με αρκετα ιντερκονεκτ επωνυμα !!! δοκιμασε το και δεν θα χασεις !!

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ειναι ομοαξωνικο 75Ω αλλα πολυ καλο και σαν ιντερκονεκτ για τον σκοπο που το θελεις.Με τα NEUTRIK REAN που προτεινε ο φιλος πιο πανω ειναι μια χαρα.

Reaction score
72
γενικα θελω ενα καθαροηχο ισοροπημενο καλωδιο που να εχει σωμα , ουτε να τσιριζει ουτε ψιλοηχο αλλα ουτε και μουντο με μπασα εκει που δεν υπαρχουν ....

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Υπαρχει και το canare LV-61S που ειναι στην ουσια ενα πιο ευκαμπτο RG59 (δεν ειναι μονοκλωνο οπως το RG59) και ειναι εξαιρετικο φθηνο ιντερκονεκτ.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ισως μας διαφωτισει καποιος που γνωριζει διοτι δεν μενω στην Ελλαδα

Reaction score
1.754
Παραγγειλα τον Νοεμβρη απο Αγγλια (Canford) μεσω του Μπαμπη Χαϊτα (Nexus Acoustics) το Belden 1800F AES/EBU 110 ohm Digital Cable
http://www.beldencables-emea.com/en.../audio_cables/audio/audio-digital/index.phtml
Του εχουν μεινει καποια μετρα απο το καρουλι.
Ειναι απιθανο και δεχεται μελλοντικες αναβαθμισεις με οτι κορυφαιο RCA αντεχεις.
Εγω τα τελευταια 6-7 χρονια (που δυστυχως ειχα βρει μονο ενα ρεταλι 3μετρο απο recording studio) το κοντραρισα με πανακριβα χαϊενταδικα interconnect και παντα τα ξεπερνουσε.
Πολυ φτηνο και μπαινει ακομη και σε θεση phono με κορυφαιο αποτελεσμα.

Reaction score
72
Θα αλλαξω το μηκος που θελω το καλωδιο στους 90 ποντους με 1 μετρο , συγνωμη που εβαλα σε κοπο καποιους και καναμε και τοσες συζητησεις οπως ο manosktitor που εχει το VDH intergration hybrid σε αριστη τιμη . με αφορη το Μανο εκανα πιο σωστη μετρηση και θελω 1 μετρο για να ειμαι σιγουρος μιας και η θεση (πισω απο το επιπλο tv ) δεν βοηθουσε απο την αρχη για απολυτη μετρηση ....

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.146
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound