παρακολουθώ εδώ και χρόνια τις κριτικές που δημοσιεύονται στα περιοδικά ήχου σχετικά με τα ηχεία και κατα την γνώμη μου υποτιμάται η σημασία στην έκταση του χαμηλού. Εφόσον οι άνθρωποι ακούμε εως 20 hz και όπως λένε οι ειδικοί αισθανόμαστε τις χαμηλότερες συχνότητες τότε τόσο θεωριτικά όσο και πρακτικά οι έλληψη ή ακόμα και η ελλάτωση σε αυτές τις συχνότητες αλλοιώνει τον ρεαλισμό της αναπαραγωγής. Εγώ είμαι μπασάκιας γιατι να το κρύψω άλλωστε. .... Το μπάσο όταν αποδίδεται σωστα δίνει όλο το δραματικό στοιχείο και την μουσικότητα. Η έλλειψή του στερεί ενα μεγάλο μέρος απο την μαγεία της μουσικής. Η γνώμη μου είναι οτι όταν λείπουν συχνότητες τότε ακούμε άλλο καμμάτι και όχι αυτό που παίζει ο καλιτέχνης,,,,Και φτάνουμε στο ερώτημα που απορρέει απο τα πιο πάνω. Τρεχόντως δηλήνω ερωτευμένος με τα Leak Sandwich που πέσανε στα χέρια μου πριν απο λίγο καιρό .... τραυματισμένα αλλά που με αγάπη και την πολύτιμη συμπαράσταση του g_kar έγιναν καινούγια και έχουν αντικαταστήσει απο τότε τα chario syntar 200T ο ήχος τους είναι άριστος κατά την γνώμη μου σε όλο το φάσμα ....εκτός απο το μπάσο. Το ερώτημα για να έχω αυτόν τον ήχο αλλά πλήρους φάσματος τις επιλογές έχω??? Να ξοδέψω μια μικρή περιουσία - αυτό αποκλείεται εξ αρχής- , να πάρω subwoofer - μην φωνάζεται ξέρω τις απόψεις και τα ταμπού πολλών αν και υπάρχουν και αντίθετες απόψεις ακόμα και απο ειδικούς- ,ή να βρώ κάποια κελεπούρι απο την Κίνα - ξέρει κανείς κανένα ??? Τελικά εσείς είστε ικανοποιημένοι με τα μπάσα που αναπαράγει το σύστημά σας???
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025