ηχεια+σαμπ για μικρό δωματιο

Reaction score
8.349
Καλή χρονιά.
Δημήτρη ένα δωράκι.... (Ψιτ... Μην το πεις... Παραέξω...)

http://noaudiophile.com/ELAC_B5/

καλημερα ,καλη χρονιά.Ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτό το ηχειο,ολοι λενε ότι είναι εξαιρετικο,είναι ανωτερο από το Pioneer του ιδιου σχεδιαστη,πιο κοντα στο επιπεδο που θελω.Υπαρχουν δυο θεματακια,είναι λιγο πιο ψηλο αποτο οριο που εχω βαλει των 30 εκ.,περιπου 32,5 εκ.αλλα το βασικο θεμα είναι ότι πωλειται στην αμερικη 230 $,δηλαδή 211 ευρα και εδώ στο Σκρουτζ υπαρχει στην τιμη των 345ευρω!!!! από ένα μονο κατάστημα.

Reaction score
6.596

D

deleted user 10898

Guest
http://noaudiophile.com/JBL_LSR305/
http://www.soundonsound.com/sos/feb14/articles/jbl-3-series.htm
http://www.soundonsound.com/sos/oct13/articles/presonus-eris.htm
αν αφησεις τον ενισχυτη στον αδερφο σου φυσικα οι παραπανω ενεργες προτασεις στα ιδια λεφτα, demo θα βρεις το jbl το αλλο αν ...πες μου και μενα .
νομιζα ότι υπαρχει ενισχυτης.
αν δεν υπαρχει η λυση τον ενεργων ξεπερνα κατά πολύ κάθε άλλη επιλογή.
τα 305 είναι σουπερ...
[DOUBLEPOST=1451642437][/DOUBLEPOST]
καλημερα ,καλη χρονιά.Ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτό το ηχειο,ολοι λενε ότι είναι εξαιρετικο,είναι ανωτερο από το Pioneer του ιδιου σχεδιαστη,πιο κοντα στο επιπεδο που θελω.Υπαρχουν δυο θεματακια,είναι λιγο πιο ψηλο αποτο οριο που εχω βαλει των 30 εκ.,περιπου 32,5 εκ.αλλα το βασικο θεμα είναι ότι πωλειται στην αμερικη 230 $,δηλαδή 211 ευρα και εδώ στο Σκρουτζ υπαρχει στην τιμη των 345ευρω!!!! από ένα μονο κατάστημα.
οι δυο επισημοι είναι η golden acoustics και η sound gallery.
ναι είναι παραπανω η τιμη και μου την δινει και εμενα αλλα είναι ηχειο που δεν είναι τυχαιο....

Reaction score
8.349
τον ενισχυτή τον πήρα από τον αδερφό μου,δεν τον ηθελε αλλωστε,αυτος είναι ,ελπιζω να δουλεύει δεν τον δοκίμασα ακομα.

MARANΤZ PM-63 (μοντελο1993)(φρέσκο,χαχαχχα!!!!)

Power output: 70 watts per channel into 8Ω (stereo)

Frequency response: 10Hz to 70kHz

Total harmonic distortion: 0.007%

Damping factor: 120

Input sensitivity: 2.5mV (MM), 150mV (line)

Signal to noise ratio: 94dB (MM), 104dB (line)

Channel separation: 85dB (line)

Reaction score
8.349
Μια χαρά ειναι, εχει και είσοδο για πικαπ.
Άντε καλα βινύλια...
βινύλια ακούω,εμεις οι παλιοί τα εχουμε,ασε τους νεους να ψάχνουν,χαχαχα,παντως στο συγκεκριμενο θα συνδεθει κομπιουτερ.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
Καλή χρονιά.
Δημήτρη ένα δωράκι.... (Ψιτ... Μην το πεις... Παραέξω...)

http://noaudiophile.com/ELAC_B5/

thumbs up
με πρόλαβες !!
δεν τα έχω ακούσει αλλά φαντάζομαι πως θα είναι κρίνοντας από την επιτυχία των Pioneer από τον ίδιο σχεδιαστή την ώρα που ήταν ήδη πολλά χρόνια στην εταιρία.κ η εταιρία πολλά χρόνια στην αγορά.
αυτή είναι σειρά ντεμπούτο της ELAC κ του Jones οπότε φαντάζομαι έχουν στριμώξει λίγο παραπάνω ποιότητα σε αυτή την τιμή.

μην το σκέφτεσαι αυτό δεν έχει νόημα!
κ εγώ για 2 μεγάφωνα από αμερική πλήρωσα 650+ ενώ εκεί έχουν ~380$.

Reaction score
8.349
thumbs up
μην το σκέφτεσαι αυτό δεν έχει νόημα!
κ εγώ για 2 μεγάφωνα από αμερική πλήρωσα 650+ ενώ εκεί έχουν ~380$.
ο καθένας μας σκέφτεται διαφορετικά,φυσικο είναι.Προσωπικα αποκλείεται να αγοράσω ηχειο που πωλείται εδώ σχεδόν στη διπλή τιμη.

Reaction score
8.349
τελικά αγόρασα τον ΗΧΟ.Πολυ φτωχή η συγκομιδή του συγκριτικού,μολις 8 ηχεια,σε μια κατηγορία που γινεται χαμος.Το θεμα με αυτή την κατηγορία που με εχει απασχολήσει είναι ότι υπάρχουν ηχεια της ιδιας εταιριας με μικρες διαφορες μεταξυ τους.Κυριως η Μόνιτορ AUDIOπου αριστευσε στο συγκριτικο με το μοντελο ΜR2 εχει αλla δυο μοντελα 50ευρα πιο πανω το BX2 kai BRONZE2.H DALI που με απασχόλησε επισης ,εχει πανω από το ZENSOR1 που είναι στο συγκριτικο, το ZENSOR3,μεγαλυτερο ηχειο μολις περιπου 50 ευρα ακριβοτερο.Συνεπως το συγκριτικο δεν βοηθαει πολύ.Νομιζω οποιος εχει σκοπο να δωσει 300 ευρα για μικρο ηχειο,θα δωσει και 50ευρα παραπανω για μεγαλυτερο.Η διαφορα δεν είναι 2 τρια κατοστάρικα ας πουμε,που θα πηγαινες αλλου.Ετσι εγω μαλλον προσανατολίζομαι στην κατηγορια των ως; 350 ευρα πλεον,αφου οι εταιριες για καποιο λογο ετσι τα εχουνε φτιαξει.Εκει παιζουν το ZENSOR3 kai to Μόνιτορ AUDIO ΒΧ2 και το USHER S520 που ανεφερε πιο πανω ο φιλος.

Reaction score
8.349
Το BRONZE2 είναι η συνέχεια του BX2...
οντως.Όμως υπαρχει μια περιεργη τιμολογιακη διαφορά μεταξύ τους.Υποθέτω τα κομματια που εχουν απομείνει από την σειρα ΒΧ2 πωλουνται φθηνότερα,απο διαφορα καταστήματα,συμφωνα με το Σκρουτζ,,γιατι η αντιπροσωπεια που είναι η AVART δινει επισημως την ιδια τιμη για όλα,με μεγαλη διαφορά περιπου 60 ευρα!!!!!

Reaction score
8.349
φίλοι μου ειχα ανοιξει αυτό το θεματακι,αλλα τελικα δεν προχώρησα σε αγορα.Ο λογος είναι ότι το συγκεκριμενο δωματιο το εχω περίπου σαν αποθηκη και κατεληξα στο συμπερασμα ότι δεν αξιζε τα λεφτα.
Τελευταίως εκανα καποια τακτοποίηση του χωρου και τον χρησιμοποιώ καπως οπότε επανήλθε το θεμα ,αλλα βασικα δεν εχω σκοπό να ξοδεψω ,οποτε σκεφτηκα να παρω ένα συστηματακι από το Πλαισιο 2.1 Logitech κλπ ως 70-80 ευρα.Κατόπιν σκεφτηκα ότι αφου θα δωσω αυτά τα λεφτα ισως αξιζει να δωσω κατι παραπάνω και να παρω φτηνα ηχειακια ΗΙFI που να παιζουν με τον παλίο μου ενισχυτή.Οποτε ανεβηκα ως τα 150 ευρα.Τελικα εφτασα ως τα 170 ευρα για να βαλω μεσα και το Dali spendor 1που κάπποτε το ειχα ακουσει και επαιζε καλούτσικα.

Το νέο ερώτηma ,για οποιον φιλο θελει να πει μια γνώμη,υπαρχει καποιο καλυτερο ηχειάκι για αυτή τη δουλειά ως τα 170 ευρα από το Dali spendor1?

Reaction score
7.089
Dali spektor θελεις να πεις,γιατι spendor .......αστο. Στα χρηματα αυτα και για καινουργιο ηχειο ειναι απο τις καλυτερες και πιο φρεσκιες επιλογες,δε νομιζω να αξιζει να το ψαξεις παραπανω,πηγαινε σε αυτα,εκτος και αν εχεις την υπομονη και την διαθεση για να βρεις καποιο μεταχειρισμενο,οποτε εκει ναι θα βρεις καλυτερο ηχο.

Reaction score
8.349
Dali spektor θελεις να πεις,γιατι spendor .......αστο. Στα χρηματα αυτα και για καινουργιο ηχειο ειναι απο τις καλυτερες και πιο φρεσκιες επιλογες,δε νομιζω να αξιζει να το ψαξεις παραπανω,πηγαινε σε αυτα,εκτος και αν εχεις την υπομονη και την διαθεση για να βρεις καποιο μεταχειρισμενο,οποτε εκει ναι θα βρεις καλυτερο ηχο.
χαχαχα ναι spektor,thanks

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo