ηχεια creative THX 7.1

Reaction score
19
τα εχω ενα χρονο αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου το κανει αυτο,μερικες φορες οταν σβηνω τον υπολογιστη και τον ανοιγω παλι δεν αναβει το κοκκινο λαμπακι στο panel ενω το πρασινο που ειναι στο sub αναβοσβηνει,το βγαζω απο την πριζα και το ανοιγω μετααπο μιση ωρα περιπου αλλαζω θεση λιγο στο sub και ειναι ενταξει αλλα εχθες τιποτα,το πρασινο αναβοσβηνει τι γινεται ρε γαμωτο 410 εχω δωσει

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: ηχεια creative THX 7.1

εγγυηση παιζει ?

Reaction score
19

δεν θυμαμαι τωρα αλλα γιατι,τι προβλημα εχει

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

για να σκεφτονται αλλοι τι φταιει

Reaction score
19

ευχαριστω πολυ για την βοηθeια,eβαλα τα logitech ωσπου να βρω γιατι το κανει αυτο,τελικα αυτο το site εχει πολυ εξυπνα μελη

Reaction score
0

Προφανώς μιλάς για τα GIGAWORKS S750.
Στο πίσω μέρος του SUB υπάρχει ασφάλεια ρεύματος. Μέσα στη συσκευασία υπήρχαν έχτρα ασφάλειες, αλλά βρίσκεις και σε καταστήματα. Διάβασε σχετικά στο Manual για το πως βγαίνει η ασφάλεια.

Χρειάζεται ρεύμα μέσα από σταθεροποιητή τάσης για την προστασία τους.

Εμένα δεν άντεξαν στις διαταραχές της ΔΕΗ.
Η CREATIVE δεν διαθέτει πλέον ηχεία αντίστοιχων προδιαγραφών.
Πρόλαβα και αγόρασα τα ίδια γιατί πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση (ΤΗΧ) κλπ. εφόσον ρυθμιστούν σωστά.
!!!!!Αλλά με σταθεροποιητή τάσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Reaction score
19

Προφανώς μιλάς για τα GIGAWORKS S750.
Στο πίσω μέρος του SUB υπάρχει ασφάλεια ρεύματος. Μέσα στη συσκευασία υπήρχαν έχτρα ασφάλειες, αλλά βρίσκεις και σε καταστήματα. Διάβασε σχετικά στο Manual για το πως βγαίνει η ασφάλεια.

Χρειάζεται ρεύμα μέσα από σταθεροποιητή τάσης για την προστασία τους.

Εμένα δεν άντεξαν στις διαταραχές της ΔΕΗ.
Η CREATIVE δεν διαθέτει πλέον ηχεία αντίστοιχων προδιαγραφών.
Πρόλαβα και αγόρασα τα ίδια γιατί πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση (ΤΗΧ) κλπ. εφόσον ρυθμιστούν σωστά.
!!!!!Αλλά με σταθεροποιητή τάσης ηλεκτρικού ρεύματος.
ευχαριστω πολυ φιλε μου,μπορεις να μου δωσεις ενα site απο οπου μπορω να τα αγορασω δεν θυμαμαι που εχω βαλει αυτα που ειχε μεσα η συσκευασια,και αν μπορω να το αλλαξω μονος μου,και στον προηγουμενο φιλο τον παντογνωστη ναι ειμαι μεσα στην εγγυηση(ευτυχως δεν γενηθηκαμε ολοι σοφοι)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.513
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio