argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
τριαδα σφραγισμενη με 23,5 μηνες εγγυηση.
τιμη 500 ανα τεμαχιο , δηλαδη κατω απο τα μισα λεφτα.
τιμη 500 ανα τεμαχιο , δηλαδη κατω απο τα μισα λεφτα.
τα ηχεια εχουν παρει βραβεια απο αμερικη μεχρι αυστραλια.Καταρχήν να διευκρινίσω ότι δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, ούτε έκανα κάποιο άκομψο σχόλιο για την τιμή του πωλητή, απλώς μου γεννήθηκε η απορία βλέποντας την τιμή αυτή στο συγκεκριμένο κατάστημα.
καλα κανεις και χιλια μπραβο σου , ετσι προστατευεις τα μελη .Και παλι μπραβο σου
Από κει και πέρα επικοινώνησα με το κατάστημα και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι όντως αυτή είναι η τιμή και ότι δεν έχουν σε stock και να ξαναπάρω να μου πουν για την διαθεσιμότητα αφού επικοινωνήσουν με την αντιπροσωπεία.
αυτα τα εχει ξαναπει σε αλλο μελος και πριν μηνες.Τα στερνα του τα ειχα παρει εγω τον οκτωβρη.
Όταν επικοινώνησα ξανά μου είπαν ότι έχει καταργηθεί το μοντέλο και δεν υπάρχει πλέον.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
αν εχει καταργηθει πως τρεχει στο σαιτ της jamo ?
Υ.Γ. Να επιβεβαιώσω ότι στο Hitech Ιουλίου 2009 τα jamo D7 λαμβάνουν την διάκριση της άριστης αγοράς με τιμή λιανικής 2850ευρώ το ζευγάρι.
Επισυνάπτω και το τεστ για να βοηθήσω τον πωλητή. Kαλή πώληση.
http://img2.pict.com/d2/c1/fb/3505803/0/800/jamod7test.jpg
αρα τα επομενα σχεδιαζει να τα βγαλει το 2012.....η jamo ηταν η πρωτη εταιρια που παρουσιασε thx ηχεια και αν αλλαξει μοντελο καθε 10 χρονια , θα μας παρει αλλα 2 χρονια μιας και τα d7 τρεχουν απο τον 7/02.