ηχεια monitor audio bronze 2

Reaction score
107
γεια σας παιδα.. εχω βαλει στο ματι να αγοράσω τα ηχεια monitor audio bronze 2 λόγο που είμαι απο επαρχία ειναι δύσκολο να τα ακούσω αλλα εχω διαβάσει καλες κρητικές για τα συγκεκριμένα ηχεία, γνωρίζει κάποιος που τα γνωρίζει να μου πει τιν γνώμη του για την ποιότητα ήχου; αν τα συγκρίνω με τα krk rokit g3 μόνιτορ ηχείο ποιο ακούγετε καλύτερα; τα συγκρίνω με τα krk λόγο που τα έχω ακούσει... ο χώρος που θα τοποθετηθούν θα είναι στο δωμάτιο μου η στο σαλόνι που είναι 24 τετραγωνικά. βοηθήστε όποιος γνωρίζει

Reaction score
2.340
Καμία σχέση το ενα με το αλλο! Το ενα ειναι ενεργο, αυτοενισχυόμενο ηχειο και το monitor audio ειναι κλασικο, παθητικο ηχείο οπου απαιτειται η συνδεση του σε ενισχυτή για να λειτουργήσει! Ποια ειναι τα υπολοιπα συνοδά? Ενισχυτές, πηγες?

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.465
- κατ΄ αρχήν αυτά που είχες και αυτά που σκέφτεσαι να πάρεις είναι μικρά για τον χώρο

- στην μετάβαση από επαγγελματικό σε hifi ήχο , ο όρος καλύτερος ήχος είναι κάπως αδόκιμος καθ΄ ότι η πρώτη σχολή καλύπτει στουντιακές περισσότερο ανάγκες , ενώ η δεύτερη οικιακές . . .

. . . σαν να λέμε ακρίβεια vs απόλαυση

- αυτά ως γενικά , διότι στην πράξη μπορεί αυτές οι τάσεις να έρθουν πολύ κοντά

- πές το υπόλοιπο σύστημα

ΥΓ: τα krk γενικώς είναι μαλακά ως χαρακτήρα , παρά την monitor καταβολή τους , και τα monitor audio bronze 2 κοινώς αποδεκτά , εάν αυτό λέει κάτι

- βρές ένα τρόπο να τα ακούσεις

Reaction score
107
o ενισχυτής ειναι της Denon PMA-720 http://www.hifiengine.com/manual_library/denon/pma-720.shtml πολυ παλιο μοντελο του 89 βγάζει γύρω στα 80 wat αν θυμαμαι καλα.. η πυγη θα ειναι απο λαπτοπ με καρτα ηχου, δεν με ενδιαφέρουν τα krk απλα τα ανεφερα λογο που τα εχω ακούσει δεν φτιαχνω μουσικη καθαρα για ακροαση θελω τα
monitor audio bronze 2 διαλεξα αυτα γιατι δεν ειναι και πολυ ακριβά.. απλα θα ηθελα κάποιος που τα γνωρίζει να πει εντυπώσεις για την ποιότητα ηχου. παλια ηθελα τα adam a8x η a7x μονιτρο ηχεια με τον ενυσχητακι του μεσα μια χαρα, αλλα η τιμη τους εφτασε στον θεο πολυ ακριβα οσο παει και ανεβαινει , και ετσι αλλαξα γνωμη

Last edited:

Reaction score
2.340
Εχω ακουσει και τα δυο. Χωρίς να ειμαι ο καλύτερος στο να περιγράψω τον ηχο ενος ηχειου :tongue: Θα χαρακτήριζα τον ηχο του krk λιγο μουντό με εμφαση στο μπασο, δεν μου άρεσε! Τα monitor audio απο την αλλη θα τα χαρακτήριζα ποιο αναλυτικά ηχεια απο τα krk και ποιο ισορροπημένα. 8-)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.465
Εχω ακουσει και τα δυο. Χωρίς να ειμαι ο καλύτερος στο να περιγράψω τον ηχο ενος ηχειου :tongue: Θα χαρακτήριζα τον ηχο του krk λιγο μουντό με εμφαση στο μπασο, δεν μου άρεσε! Τα monitor audio απο την αλλη θα τα χαρακτήριζα ποιο αναλυτικά ηχεια απο τα krk και ποιο ισορροπημένα. 8-)
- ακριβώς 'ετσι

Reaction score
1.988
Αν θέλεις εντάσεις τότε χρειάζεσαι μεγαλύτερο ηχείο. Αν απλά θες να ακούς την μουσική σου με αξιοπρέπεια θα σε καλύψουν.
Έχω τα Bronze2 (πιο παλιά σειρά όμως) σαν πίσω ηχεία στο home cinema. Όταν κάποια στιγμή τα χρησιμοποίησα σαν βασικά ηχεία με έναν παλιό sansui ενισχυτή ήταν σαν να άκουγα άλλα ηχεία...με εξέπληξαν ευχάριστα. Στο δωμάτιο σου θα είναι μια χαρά....

Reaction score
996
Λίγο μικρά για 24 τμ, αλλά ευκολοοδήγητα και με καθαρό ήχο. Ο Denon θα τα οδηγήσει μια χαρά.

Reaction score
107
Λίγο μικρά για 24 τμ, αλλά ευκολοοδήγητα και με καθαρό ήχο. Ο Denon θα τα οδηγήσει μια χαρά.
αυτο σκεφτομαι μονο οτι θα ειναι λιγο μικρα
[DOUBLEPOST=1478104411][/DOUBLEPOST]
Το δωμάτιο σου ποσα τετραγωνικα ειναι?
το δωματιο μου ειναι 3χ4 ισως λιγο παραπανω

Reaction score
107
αν ειναι λιγο μικρα για το σαλονι η επομενη επιλογη μου ειναι τα
Yamaha NS-555 τα γνωριζει καποιος; σε σύγκριση με τα monitro audio bronze 2 πως ειναι;

Reaction score
2.340
Δες και αυτα! Ηχεια με πολυ καλα reviews, δοκιμασμενα και απο ανθρωπους στο avsite. Μεγαλύτερα απο τα monitor audio, θα σε καλυψουν καλυτερα στα 24 τετραγωνικά και ειναι και πολυ οικονομικά!

http://www.skroutz.gr/s/4166586/Dali-Zensor-3.html

Reaction score
107
Δες και αυτα! Ηχεια με πολυ καλα reviews, δοκιμασμενα και απο ανθρωπους στο avsite. Μεγαλύτερα απο τα monitor audio, θα σε καλυψουν καλυτερα στα 24 τετραγωνικά και ειναι και πολυ οικονομικά!

http://www.skroutz.gr/s/4166586/Dali-Zensor-3.html
τα εχω δει και αυτα. ειναι 108 βατ ειναι λιγο παραπανω και ευαισθησια στα 88 λογικα το ιδιο θα ειναι. ειναι ωραια ομως.. δυσκολη επιλογη που δεν μπορω να τα ακουσω λογο που ειμαι απο την πατρα δεν τα εχουν σε καποιο καταστημα εδω.. αλλα καποιο πρεπει να επιλεξω αυριο η μεθαβριο να παραγγειλω καποια

Reaction score
4.327
Τα zensor 3 για την τιμή τους είναι πολύ καλά ηχεία, χρειάζονται όμως "ρευματάκι" για να παίξουν όπως μπορούν (αν και στα specs φαίνονται εύκολα...)

Reaction score
996
Μην πας σε Zensor, τα ακούσαμε με φίλο, σε αντιπαράθεση με τα Bronze και δεν είχαν καμία σχέση, τα Monitor Audio ήταν εξαιρετικά. Και είχαμε πάει με σκοπό να πάρει τα Zensor που εγώ του είχα προτείνει (από reviews :rolleyes:).

Αν είναι, κάνε μια υπέρβαση και πήγαινε σε αυτά: http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=9&prID=1815
Είναι η προηγούμενη σειρά από τα Bronze. Και νομίζω ότι η τιμή είναι εξαιρετική.

Reaction score
2.340
Ασχετα απο τα 24 τετραγωνικά, το σημειο ακρόασης απο τα ηχεία σε τι απόσταση θα ειναι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo