ηχεια monitor audio bronze 2

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.465
- σήμερα πάντως η εν λόγω εταιρεία έχει ξαναγυρίσει στα καλά 2-κάναλα , έρχεται και η έκθεση ''ήχος-εικόνα'' , εάν μπορείς να την επισκεφτείς . . . μην κάνεις κάτι μέχρι τότε

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.236
Ο PMA-720AE (ο προσφατος στα 85watt) σηκωνει (μεχρι τα 80db) μεχρι κ τα 2,5 δρομα bronze 5, μεχρι εκει ομως :)
Το μοντελο του 85 δεν το γνωριζω, ενα ρεκτιφιε ισως?. East Electronics πιθανοτατα να κανει τη δουλιτσα -δεν εχω προσωπικη εμπειρια, ουτε γνωριζω τον κυριο υπαρχει στο φορουμ.ομως , επικοινωνησε δεν χανεις κατι.. :)
Ο αντιστοιχος Yamaha που εχω ακουσει ψιλοαδιαφορο ..
Το ηχειο..δεν θα το ελεγα φτηνο ή οχι, ειναι σχετικο, ας πουμε οτι στο hifi κανεις υποχωρισεις ενω στο αλλο δε μου πεφτει λογος ^^ , κυριως αναφερομουν στις 2 πρωτες σειρες τις MA οπως εγραψα , απλα γραφω κατι παραπανω για να μην παρερμηνευτει.
Μια χαρα ηχειο ειναι καλο ξεκινημα :)

Reaction score
107
Ο PMA-720AE (ο προσφατος στα 85watt) σηκωνει (μεχρι τα 80db) μεχρι κ τα 2,5 δρομα bronze 5, μεχρι εκει ομως :)
Το μοντελο του 85 δεν το γνωριζω, ενα ρεκτιφιε ισως?. East Electronics πιθανοτατα να κανει τη δουλιτσα -δεν εχω προσωπικη εμπειρια, ουτε γνωριζω τον κυριο υπαρχει στο φορουμ.ομως , επικοινωνησε δεν χανεις κατι.. :)
Ο αντιστοιχος Yamaha που εχω ακουσει ψιλοαδιαφορο ..
Το ηχειο..δεν θα το ελεγα φτηνο ή οχι, ειναι σχετικο, ας πουμε οτι στο hifi κανεις υποχωρισεις ενω στο αλλο δε μου πεφτει λογος ^^ , κυριως αναφερομουν στις 2 πρωτες σειρες τις MA οπως εγραψα , απλα γραφω κατι παραπανω για να μην παρερμηνευτει.
Μια χαρα ηχειο ειναι καλο ξεκινημα :)[/QUOTE

λες ρεκτιφιε για να βελτιωθει η ποιότητα ηχου; η επισκευη; αν εννοεις για ποιοτιτα ηχου μου ειχε πει λιγο παλιοτερα ενας τεχνικος πως οι ενισχυτές δεν παίρνουν καμια βελτιωση, και αν μου πει καποιος μαστορας οτι γινετε το λεει για να παρει λεφτα

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.236
Να στο επαναφερει/επισκευασει/φερει κοντα στην αρχικη κατασταση.. αν κ εφοσων γινεται..καποια αλλαγη πυκνοτων .. κοκ.
Ριξε μια ματια.. ισως το μηχανημα μπορει να επανελθει καπως κ με μικρο(τερο) κοστος απο αντικατασταση..
Εγω αυτο θα εκανα ..
Μετα θα κοιταζα κατι σε μεταχειρισμενο.. στο budget μου..
....μμμ.. Nad (δεν?) εγινε προταση ..δες κ αυτη την εταιρια αν εχει κατι .. κ εχει βγαλει εναν μικρο κ η cambridge audio... αλλα τον κοβω λογω βατ(ιδεαλιστικα..ουτε θεωρια ουτε πραξη..λολ).
Καπως ετσι..

Reaction score
107
γεια σας εχω μια απορία ως πρως τους επαγκεματικους ενισχυτές που ειναι για καφετέριες κλαμπ. έριξα μια ματια και πρόσεξα οτι υπάρχουν φτινοι ενισχιτες με παρα πολλα wat κατι που δεν το συναντάς σε οικιακους ενισχυτές γιατι γίνεται αυτο; μηπως ειναι καλυτεροι οι επαγκεματικοι; η μήπως χάνουν σε ποιότητα ηχου; ποιες οι διαφορές σε επαγκελματικο με οικιακό στα ιδα χρήματα;

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.465
- από την σχετικά λίγη πείρα που έχω με τα επαγγελματικά , μπορώ να πώς πως τα pa , δεν είναι φτηνά αλλά τίμια κοστολογημένα , τα hifi & highend είναι ακριβά

Reaction score
268
ναι το πρόσεξα εχουν 460 τα φτηνότερα το ζευγαρι, τα εχω ακούσει απο κοντα σε κατάστημα, αλλα για πολυ λιγο και βιαστικά δεν προλαβα να αποτυπώσω γνωμη γιατι εκνευρίζομαι οταν παω σε μαγαζί οπως ειναι ο ΝΑΚΑΣ και ειναι τελειως ανοργανοτοι, κανενα ηχειο συδνεδεμενο κανενας προχειρος ενισχητης να τα συνδεσει και οταν ρωταγα να ακουσω καποια ηχεια μου ελεγε ελα απογευμα απο απογευμα ελα πρωι. μετα πρεπει να βαλω την κονσολα και παει λεγοντας τα ιδια... εμ δεν γινετε δουλεια ετσι πως θα πουλησουν; μετα απο πολες φορες που ειχα παει τα ακουσα αλλα επειδη μου την ειχε σπασει εφυγα δεν τα ακουσα οσο επρεπε
Και εγώ από Πάτρα είμαι και είμαι παθών με το συγκεκριμένο κατάστημα στην ακρόαση ηχείων αν δεν το οργανώσουν δεν λέει τίποτα Κρίμα γιατί να πω τα 2 ή 3 καταστήματα σε ολόκληρη την περιοχή....

Reaction score
107
Και εγώ από Πάτρα είμαι και είμαι παθών με το συγκεκριμένο κατάστημα στην ακρόαση ηχείων αν δεν το οργανώσουν δεν λέει τίποτα Κρίμα γιατί να πω τα 2 ή 3 καταστήματα σε ολόκληρη την περιοχή....
για ακροαση δεν ειναι καλο, πιο πολυ δινουν σημασια στα μουσικα οργανα και εχει πολλα... για ακροαση hi fi και hi end ειναι πολυ καλο ο orpheus Audio στην οδος κορινθου εχει πολλα μηχανηματα, και ο κυριος διονυσης ειναι πολυ καλος

Reaction score
111
To ΒR 2 το είχα πολύ παλιά στο γραφείο και δεν μου άρεσε.Σκληρό τουίτερ.
Παντα για τα γούστα μου ε.

Reaction score
268
για ακροαση δεν ειναι καλο, πιο πολυ δινουν σημασια στα μουσικα οργανα και εχει πολλα... για ακροαση hi fi και hi end ειναι πολυ καλο ο orpheus Audio στην οδος κορινθου εχει πολλα μηχανηματα, και ο κυριος διονυσης ειναι πολυ καλος
Συμφωνώ. Ο Διονύσης και ο Γιάννης εκτός από γνωσεις που έχουν, Είναι και πάρα πολύ εξυπηρετικά παιδιά. Είμαι πελάτης τους Εξάλλου....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo