η ΠΡΟΤΑΣΗ σας

Reaction score
383
διαθετω 1300 - 1600 ευρω
υπαρχει περιπτωση να βρω μια 50αρα πολυ καλη TV
75% ταινιες 20% τv 5% αθλητικα 0% games

παρακαλω τι προτεινετε ?

.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Plasma ή lcd?
Πάντως απ την στιγμή που δεν θα παίξουν games θα πήγαινα σε plasma.Μάλλον κάτι τέτοιο.Κάνετε και ένα στρωσιματάκι στην αρχή(αν και τα νέα μοντέλα είναι πολύ πιο ανθεκτικά) και μετά super!!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: η ΠΡΟΤΑΣΗ σας

Συμφωνώ με τον gstriftos για την Panasonic TH-50G10E, είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Reaction score
0

Καλησπερα και Χρονια Πολλα

Να χωθω κι εγω σφηνα για να μην ανοιγω αλλο thread?

Λοιπον αφου κοιταξα στo site της Panasonic δε καταφερα να βρω την TXP50U10.

Την ΤΧP50U10 η την Samsung PS50b650 ? Και οι δυο στο χιλιαρικο με την samsung κανα κατοσταρικο πιο ακριβη.
Και αν οχι αυτες τις δυο αξιζει τη διαφορα των 300 περιπου ευρο η ΤΧP50G10 απο τις δυο παραπανω?

Η χρηση της ειναι καθημερινη, προγραμμα tv, αρχεια avi απο τον media player, 1080 ακομη δε εχω αλλα που θα παει...... δε θα τη γλυτωσω(ατιμο bandwith)

Reaction score
0

Οπως φαινεται και πιο πανω κι εγω στις Plasma κατεληξα αλλα εχω μια 'συγχυση' στις λεπτομερειες......! Στην Panasonic, και τα δυο μοντελα ειναι πανελ 12ης γενιας αλλα η μια εχει σχεδον χιλιαρικο και η αλλη σκαρτα 1400. Τελικα σε αυτο που βλεπω εχει διαφορα? Δυστυχως δεν τις εχω βρει κει τις δυο στημενες ποθυενα.

Και απο την αλλη ολοι μιλανε για τη Samsung. Πρεπει να ειναι σπουδαια TV.

Μια Samsung LCD 32 παντως που εχω σαν δευτερη δε με εχει ξετρελανει.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
H μία λειτουργεί (με υποπεδία) στα 600HZ και η φθηνή στα 400.Αυτή είναι η βασική διαφορά τους.Τί διαφορά έχουν στην εικόνα δεν ξέρω.

Reaction score
383
Απάντηση: Re: η ΠΡΟΤΑΣΗ σας

H μία λειτουργεί (με υποπεδία) στα 600HZ και η φθηνή στα 400.Αυτή είναι η βασική διαφορά τους.Τί διαφορά έχουν στην εικόνα δεν ξέρω.

αυτο στην πραξη τι σημαινει ?
με ποιο απλα λογια σε τι ειναι καλυτερη η G10 απο την U10 ?

.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.744
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88