θέλω να ξεχάσω το player

Reaction score
1.846
Απάντηση: θέλω να ξεχάσω το player

Προτείνω να πεις με λεπτομέρειες τι θέλεις να κάνεις. Γενικής φύσεως ερωτήσεις παίρνουν γενικόλογες απαντήσεις. :203: Για να ακούσεις μουσική με αυτή την κάρτα χρειάζεσαι υπολογιστή πάντως, αυτό δεν αλλάζει.

D

Deleted member 23222

Guest

Προτείνω να πεις με λεπτομέρειες τι θέλεις να κάνεις. Γενικής φύσεως ερωτήσεις παίρνουν γενικόλογες απαντήσεις. :203: Για να ακούσεις μουσική με αυτή την κάρτα χρειάζεσαι υπολογιστή πάντως, αυτό δεν αλλάζει.
Για να είμαι ειλικρινής ταλαντεύομαι ανάμεσα σε player και σε υπολογιστή.Εχω κάποια αρχεία ήχου αλλά έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή cd's και λιγότερα βινύλια.Δεν βρίσκω κουραστικό να ψάχνω στα cd μου να βρώ κάτι που θα ήθελα να ακούσω...αυτά

Reaction score
11

Για να είμαι ειλικρινής ταλαντεύομαι ανάμεσα σε player και σε υπολογιστή.Εχω κάποια αρχεία ήχου αλλά έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή cd's και λιγότερα βινύλια.Δεν βρίσκω κουραστικό να ψάχνω στα cd μου να βρώ κάτι που θα ήθελα να ακούσω...αυτά
Εντάξει αυτό έχει απαντηθεί προ πολλού εδώ μέσα! Πας κατ' ευθείαν για PC η LAPTOP! (Και γω κοίταγα για SACD αλλά το ανέβαλα επ΄αόριστον!).

:107:

Reaction score
1.188

Και τι σου απαγορεύει δηλαδή να έχεις δύο πηγές; CD player και PC πάνω στο στερεοφωνικό σου; Εγώ αυτό έχω κάνει.

Reaction score
1.846

Εσύ είσαι πολυμορφικός, κάτι σαν S.U.V. :119:

D

Deleted member 23222

Guest

Και τι σου απαγορεύει δηλαδή να έχεις δύο πηγές; CD player και PC πάνω στο στερεοφωνικό σου; Εγώ αυτό έχω κάνει.
Aπό που έχεις καλύτερα αποτελέσματα?

D

Deleted member 23222

Guest

PC (Mε πολύ δουλειά).

H πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη...δεν έχω χρόνο για πειραματισμούς...ούτε χρήμα για τζόγο...καμμιά πρόταση?

Reaction score
11

Όταν εγώ κάνω προτάσεις βαράνε όλοι μαζί γιατί με έχουν στην... απέξω. Ας ακούσει κάποιος την ... προσευχή σου! (Θεοί, Ημίθεοι κ.τ.λπ..).

:142:

D

Deleted member 23222

Guest

Όταν εγώ κάνω προτάσεις βαράνε όλοι μαζί γιατί με έχουν στην... απέξω. Ας ακούσει κάποιος την ... προσευχή σου! (Θεοί, Ημίθεοι κ.τ.λπ..).

Μη τους συνερίζεσαι κάνε τη δουλειά σου...εγώ εσένα θέλω..:142:

D

Deleted member 23222

Guest

Αν και αυτό των ..."μαθητευόμενων ημίθεων" κάποιον άλλον μου θυμίζει....:142::142::142:

D

Deleted member 23222

Guest

Αλλά να σου το πώ και αλλιώς και ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Θα σου κόψουν την είσοδο στις αντιπροσωπείες?:125::125:

Reaction score
11

Αλλά να σου το πώ και αλλιώς και ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Θα σου κόψουν την είσοδο στις αντιπροσωπείες?:125::125:
Καμία σχέση με αντιπροσωπείες και με τα εξ' αυτών συνεπακόλουθα...

Το λοιπόν και με την δική σου ενθάρρυνση ορμάωωωω...

Η τέλεια λύση: PC, ΧP η 7, (για τα vista δεν βλέπω ενθουσιασμό διεθνώς), foobar player με Κernel streaming για bit perfect η ,
WASAPI νομίζω για τα 7 που δεν τα ξέρω, EAC με ένα σκασμό ρυθμίσεις για να παίξει καλά το όποιο cd η dvd rom drive και να ριπαριστεί σωστά το περιεχόμενο στον σκληρό δίσκο, (υπάρχουν στο internet και ωραίοι οδηγοί step by step για αυτό), παίξιμο από σκληρό δίσκο των ριπαρισμένων και διορθωμένων από το EAC αρχείων PCM, (ριπάρισμα σε WAV ασυμπίεστο και όχι FLAC που τελικά είναι κατώτερο, αλλά έτσι θέλεις τεράστιες χωρητικότητες η γράψε-σβήσε,) και Αsus ST (PCI) κάρτα ήχου για bit perfect έξοδο.

Αυτό που σου περιγράφω βέβαια ακόμα το παλεύω να το τελοιοποιήσω, όλο και κάτι καινούργιο ανακύπτει, αλλά έχει ουράνιας εμβέλειας, (μαθητευόμενος ημίθεος γαρ), απόδοση.

(Τώρα αρχίζει το ματς! Πρόσεξε τι έχει να γίνει!)

Με μεγάλη μου χαρά σε ότι ξέρω η νομίζω πως ξέρω να σου φανώ χρήσιμος!

Reaction score
11

Μη τους συνερίζεσαι κάνε τη δουλειά σου...εγώ εσένα θέλω..:142:
Και μην ξεχάσω πως με την παραπάνω λύση, εκτός από τα δισκάκια cd, που ακούγεται πως πέθαναν σαν μέσο, αλλά έτσι έλεγαν και για το βινύλιο, μπαίνεις πλέον στον κόσμο του HD ήχου, που λέγεται πως είναι το παρόν και το μέλλον, αλλά έτσι έλεγαν και για το SACD, και θα μπορείς πλέον να αγοράζεις την μουσική σου μέσω κατεβάσματος από το internet, σε αρχεία 24/96 και 24/192 που είναι οι αρχικές εγγραφές των εταιρειών και άρα η ανώτατη ποιότητα, που έτσι, (περίπου), έλεγαν και για τα βινύλια direct cut!

D

Deleted member 23222

Guest

Θα τα μελετήσω με προσοχή... εισαι bit perfect...:142::142:

Reaction score
11

Θα τα μελετήσω με προσοχή... εισαι bit perfect...:142::142:
:444:

D

Deleted member 23222

Guest

Δηλαδή το τράνσπορτ για σένα πέθανε? Είσαι σίγουρος οτι το καλύτερο τράνσπορτ είναι το pc?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red