ιδανικος χωρος ακροασης...

Reaction score
2
παιδια ο τυπος εχει φτιαξει το δωματιο ακορασης απο το μηδεν με διαστασεις σε αναλογια φ.....!!!!!   πουσε Κογια να δεις.... :D :D

Reaction score
2
προσεξτε και το tweak για να μην ακουμπουν τα καλωδεια ρευματοσ στο πατωμα....ο τυπος ειναι ο mike lavigne ισως απο τους πιο γνωστους του hobby στην αμερικη...!

Reaction score
2
και τα μηχανηματα....

Rockport Technologies System 3 Sirius  pic
  Koetsu Rosewood Sig Platinum Cartridge
  van den Hul Colibri XCP  pic
  Dynavector XV-1s Cartridge
  Nordost Valhalla Interconnect
  Nordost Valhalla
  Meitner emmlabs DAC6
  darTZeel NHB-18NS Preamplifier
  emmlabs CDSD 
  darTZeel 'Zeel' Interconnect 
  Jena Labs Fundamental One power cord Power cord 
  darTZeel NHB-108 Stereo Amplifier 
  Von Schweikert VR9SE 
  Transparent Opus MM Solid State (2 pair)
  Grand Prix Monaco with Formula Shelves Stand 

μονο τα καλωδια εχουν γυρω στα 100000 ευρω... :shock: :shock: :shock:

Reaction score
3.633
Το ζητούμενο είναι το σύστημα να παίζει μουσική κι όχι χρηματιστήριο.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.841
Ο mike (γνωστός μου και από άλλα φορουμ) έχει διαθέσει πολύ κόπο χρόνο και χρήμα και συνηθίζει να έχει τον αφρό της αγοράς, όσοι έχουν ακούσει το σύστημα του στο σπίτι του στο Seattle (έχω ανοιχτή πρόσκληση, αλλά θα περιμένω να πάρει visa ο g.kar να πάμε μαζί) λένε τα καλύτερα.
Πριν από αυτό το setup είχε kharma με lamm, τώρα στη μόδα είναι Dartzell με Von shweikert που είναι ένα setup στην άλλη όχθη του Ατλαντικού πολύ διαδεδομένο και του το έχει προτείνει ο Jonathan Tinn (γνωστός κι αυτός στα φόρουμς) ένας από τους πιο επιτυχημένους highend dealers στις ΗΠΑ o οποίος αντιπροσωπεύει στις ΗΠΑ τα dartzeel, emmlabs και jenalabs cables, επίσης Μιχάλη πρόσφατα έγινε και αντιπρόεδρος της EMMlabs (όλης της εταιρείας) αφού θεωρήθηκε καταλύτης στη διάδοση και προώθηση της emmlabs στις ΗΠΑ και κατ'επέκταση είναι αυτό που λέμε την έκανε γνωστή με home to home auditions στους χαιφιντελάδες.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.841
φυσικά αυτό είναι ένα σύστημα state of the art , ότι και να πει ο Κόγιας, εγώ ή οποιοσδήποτε..........

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.841
το πιο ζηλευτό δε, από όλα αυτά είναι ο ΧΩΡΟΣ.............και μετά πολύ μετά ο προ-ενισχυτής.

Reaction score
3.633
Ο άνθρωπος ασχολείται σοβαρά με το άθλημα. Αυτό κι αν είναι Hi-End !!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.177
Κοψ, η μόνη μας διαφορά έγκειται στο κριτήριο καθορισμού του state of the art. Για σένα αυτό το κριτήριο είναι οικονομικής φύσης, για μένα είναι αμιγώς τεχνικό. Δεν θέλω να αναφέρω τί θα αισθανόμουν ότι θα ήμουν, εάν είχα σκάσει 100 χιλιάρικα για καλώδια, γιατί κωλύομαι από το νόμο περί τύπου.

Reaction score
3.633
Εχω μεγάλη περιέργεια να ακούσω ένα απο τα αγαπημένα μου CDs στο σύστημά του και στον χώρο του.

Θέλω να διαπιστώσω πως  ακούγετε τελικά αυτό το βρώμικο (για εμάς)  μπάσο από το CD 'GYPSY SOUL, New Flamengo" .

Οπου το έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα, κάθε φορά  ακούγετε και διαφορετικά.
Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε πως πρέπει να ακούγεται .

Visa για Αμερική ???    Χμμμ   ...  κάποτε ήταν δύσκολο για μένα. Μετά μου έδωσαν Visa πενταετίας αλλά μάλλον πρέπει να έχει λήξει.

Reaction score
3.633
Κώστα,
και από τεχνικής άποψης δεν νομίζω ότι το σύστημα αυτού του κυρίου υστερεί σε κάτι.

Αν αυτός βγάζει 3 Μιλλιον Ντόλαρς το χρόνο από τις 'δουλειές" του, τότε με τα δικά του οικονομικά κριτήρια μιλάμε για ένα πολύ οικονομικό σύστημα, αναλογικά αντίστοιχο με το δικό σου και το δικό μου.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.841
Κώστα δεν έχω τέτοια κολλήματα περί κριτηρίων.....το θέμα είναι αν παίζει μουσική ή δεν παίζει....και εννοώ μουσική με συνοχή χωρίς κάποιες συχνότητες να προσπερνούν τις άλλες, με δυναμικά, σώματα, διαφάνεια, 3διάστο, χώρος............κλπ κλπ κλπ τώρα άμα θες να το ρίχνεις πάντα στο οικονομικό με γεια σου με χαρά σου, τέτοια κόμπλεξ τα ξεπέρασα μετά τη πτώση του τείχους ούτε τραβάω ζόρι με την τσέπη του άλλου, μακάρι να τα είχα κι εγώ τα φράγκα του Mike αλλά και πάλι όλα καλά, απολαμβάνουμε έστω και τα λίγα που έχουμε και επαινούμε το καλύτερο.

Τώρα αν αυτό το σύστημα δεν το θεωρείς εσύ state of the art , δικαίωμα σου είναι, αλλά δεν μου λέει και τίποτα. Τεχνικά δηλαδή ο χώρος δεν σε καλύπτει?

Reaction score
2
παιδια το συστημα αυτο ειναι απο τα καλυτεραστο πλανητη..... :D
φυσικα και δεν το κρινουμε απο τα χρηματα αλλα απο την αλλη αν εχεις δωσει τοσα χρηματα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,στο συγκεκριμενο χωρο κιολας, να μην παιζει σουπερ..... :)
hi-endαδες απο ολο το κοσμο πανε αμερικη για να το ακουσουν.... 8)
Γ.ΚΟΨ πρεπει να πας...απο οτι εχω ακουσει ειναι και πολυ φιλοξενος....σου δινει αμαξι να κυκλοφορεις, δικο σου σπιτι κτλ...,.. 8)

GTX

Reaction score
39
Είμαι σίγουρος οτι ο Mike το χει ψάξει :D Αλλά το ξύλινο πάτωμα απ'οτι ξέρω δεν είναι οτι καλύτερο για να βάλεις ηχεία πάνω έτσι δεν είναι??? Λόγω του κενού που δημιουργείται κάτω απο το ξύλο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.177
GTXTC said:
Είμαι σίγουρος οτι ο Mike το χει ψάξει :D Αλλά το ξύλινο πάτωμα απ'οτι ξέρω δεν είναι οτι καλύτερο για να βάλεις ηχεία πάνω έτσι δεν είναι??? Λόγω του κενού που δημιουργείται κάτω απο το ξύλο.
Άσε, να μην ανοίξω το στόμα μου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
g.kar said:
Το κακό είναι όταν ακούς μουσική και ακούς και τον χώρο της ηχογράφησης αλλά και τον δικό σου χώρο.
Πολύ σωστό. Αυτό γίνεται θες δεν θες. Αν δεν θες, επεμβαίνεις στον χώρο σου ή στο σήμα σου. :wink:
Άλλη λύση δεν υπάρχει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale