ιδανικο ζευγαρι για nautilus 803

Reaction score
787
Αγαπητοι τα φωτα σας σε εναν νεο κατοχο nautilus 803. Αναζητω τα ιδανικα ενισχυτικα για να τα οδηγησω.
Αυτη τη στιγμη τα οδηγει ο ταπεινος μου - πλην αριστος - cav a8 τον οποιο προτιθεμαι να αλλαξω για κατι που θα ταιριαξει ιδανικα με τα 803 και θα αναβαθμισει χαμηλα, μεσαια, πριμα :).
Το budget μου δεν μπορει να υπερβει τα 1500, οποτε κοιταω σε μεταχειρισμενα κομματια και ebay.

Πειτε μου σας παρακαλω ποια θα ηταν τα ιδανικα ενισχυτικα κατα την γνωμη σας και μετα βλεπουμε και για τους συμβιβασμους λογω budget.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Κωστας

Reaction score
787
Ευαριστω πολυ για το feedback αγαπητέ Κώστα και Tyler. Υπάρχει εν ελλαδι αντιπρόσωπος που να τα δίνει για τεστ σπίτι;;

Reaction score
8
Καλησπέρα,

Θα σου πρότεινα Bryston 4bsst. Θα χρειαστεί να ανέβεις λίγο στο budget σου αλλά θα ανταμειφθείς.Έχω 2 από δαύτους και οδηγώ με διενίσχυση ένα ζευγάρι N802.

Reaction score
8
Λίγο... σε σχέση με το budget του φίλου (1500 euro) αφού δήλωσε ότι ψάχνει σε κάτι μεταχειρισμένο.

Πιστεύω ότι θα βρεί με λίγο ψάξιμο έναν 4άρι κάτω από τα 2K.

Reaction score
30.456
Άντε και βρήκε έναν μτχ γύρω στα 2 χιλιάρικα...(περίπου 25% υπέρβαση του μπάτζετ)...
Προενισχυτή δε χρειάζεται?
Ξεφεύγει πολύ όπως καταλαβαίνεις

Reaction score
666
Μην αγοράσεις χωρίς να ακούσεις τον εκάστοτε προτεινόμενο ενισχυτή. Ειδικά τους Bryston. Αν και έχουν δίκιο οι παραπάνω γράψαντες ότι αυτός είναι εκτός budget.

Reaction score
8
Έχω χρησιμοποιήσει Rotel RC1090, Aaron C22,Bryston BP26 και τελικά έκλεισα με έναν VTL 5.5 μέχρι που πέρσι μου άνοιξαν το σπίτι και μου τον ''σήκωσαν'' μαζί με άλλα...
Ευτυχώς που δεν είχα τραμπάρει τον Aaron και τον ξαναέβαλα στο rack..

Reaction score
935
Πραγματικα σπρωχνουν, τα εχω ακουσει, σωστη και προσιτη ικανη οδηγηση και ηχος
Μιας και τα έχεις ακούσει, θεωρείς ότι είναι καλό ταίρι τόσο από άποψη ισχύος όσο και από ποιότητα ήχου, για τα ATC SCM 11 (παλαιά γενιά);

Reaction score
787
Μιας και τα έχεις ακούσει, θεωρείς ότι είναι καλό ταίρι τόσο από άποψη ισχύος όσο και από ποιότητα ήχου, για τα ATC SCM 11 (παλαιά γενιά);
και επιπλεον, ρωτησα και παραπανω, υπαρχει ελληνας αντιπροσωπος? μπορουμε να τα ακουσουμε καπου?

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Το ίδιο θα ρωτούσα και εγώ μιας και κάτοχος των ίδιων ηχειων... Ποιες οι διάφορες οδήγησης σε σχεση με ncore;( η τιμή και η ισχύς είναι πανω κάτω ίδια...)

Θα εκτιμούσα να απαντήσει και ο ημιθεος :)

Reaction score
935
Το ίδιο θα ρωτούσα και εγώ μιας και κάτοχος των ίδιων ηχειων... Ποιες οι διάφορες οδήγησης σε σχεση με ncore;( η τιμή και η ισχύς είναι πανω κάτω ίδια...)

Θα εκτιμούσα να απαντήσει και ο ημιθεος :)
Ncore με πάνω κάτω ίδια τιμή και ισχύ από πού; Diy;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members