ιδανικο ζευγαρι για nautilus 803

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Ncore με πάνω κάτω ίδια τιμή και ισχύ από πού; Diy;[/QUOTE

Ε ναι... Diy. Στο site της παντως η hypex δεν πουλάει έτοιμους τελικούς.. Καποτε ειχε νομιζω...
Αλλά επειδή δεν είμαι ικανός ουτε φυστίκια Αιγίνης να ανοιξω.. ποσο μάλλον να συναρμολόγησω σωστα ενα ncore... τον καλοβλεπω τον ice, έχει και ομορφο ζεστό ξύλο για επένδυση... Θα εχει ζεστές χροιές πιστεύω!!! :p

Reaction score
787
Καλησπέρα αγαπητοί
Ποια η γνώμη αυτών που έχουν δοκιμάσει τον pathos logos. Διαβάζω αντιφατικές κριτικές. Πχ το whathifi τον αποθεωνει κ το 9moons τον θάβει. Πλέον της ποιότητας του, επαρκεί σε ισχύ για τα 803;
Ευχαριστω

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Καλησπέρα αγαπητοί
Ποια η γνώμη αυτών που έχουν δοκιμάσει τον pathos logos. Διαβάζω αντιφατικές κριτικές. Πχ το whathifi τον αποθεωνει κ το 9moons τον θάβει. Πλέον της ποιότητας του, επαρκεί σε ισχύ για τα 803;
Ευχαριστω
τα 803 θα τον ρουφηξουν κυριολεκτικα και μετα θα νομιζεις οτι φταινε τα ηχεια φιλε μου......ειπαμε ....τρανζιστορατο τελικο ......11 χρονια παιζβ με τα 802 και μετα απο 5 τελικους καταλαβα οτι για να σου δωσουν τα μεγιστα αυτη η σειρα των ηχειων θελουν αρκετα watts για να παιξουν.....

Reaction score
787
τα 803 θα τον ρουφηξουν κυριολεκτικα και μετα θα νομιζεις οτι φταινε τα ηχεια φιλε μου......ειπαμε ....τρανζιστορατο τελικο ......11 χρονια παιζβ με τα 802 και μετα απο 5 τελικους καταλαβα οτι για να σου δωσουν τα μεγιστα αυτη η σειρα των ηχειων θελουν αρκετα watts για να παιξουν.....
Ευχαριστω

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Rotel RB-1582 mkII & Rotel RC-1570 Ξεφεύγεις αλλά με λίγη προσπάθεια νομίζω θα τα φτάσεις και πάιρνεις και φρέσκο πράμα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.106
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON