καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα.....το θεμα μου ειναι το εξης...

Reaction score
1
εχω ενισχυτη 6.1 και συνδεδεμενα δυο ηχεια ροιστερ κολονες των 100 w....uelv na parv ena set hxeivn 5.1 yamaha....mporv na ta syndesv ola mazi στον ενισχυτη?τα ηχεια ειναι 200 w......mporv ta dyo απο τα ηχεια να τα συνδεσω μονα τους σε αλλη τηλεοραση κατευθειαν?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.897
Καλώς ήρθες!

Τα 5 ή και 6, μπορούν να συνδεθούν στον ενισχυτή.
Τα 2 δεν συνδέονται σε τηλεόραση χωρίς ενισχυτή, εκτός αν η TV έχει εσωτερικό και έξοδο ηχείων.

Reaction score
1
Ayta ειναι τα ηχεια που θελω να παρω και εστειλα και εικονα του ενισχυτη.....στις υποδοχες front εχω συνδεσει τα δυο roister kolones...poy ua syndesv kai ta ypoloipa 6?

Reaction score
1
απο την στιγμη που τα yamaha 5.1 δεν μπορουν να χωρεσουν στον ενισχυτη μου μιας και εχω ηδη δυο κολωνες roister sta front σκεφτομαι να παρω αυτα τα yamaha 2.1 και να τα προσθεσω στις δυο κολωνες...τι λετε παιδια,μια γνωμη θελω γτ θ ατα παραγγειλω αυριο..http://www.apothema.gr/yamaha-ns-p160-120742p?source=agreegators

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.897
Ο ενισχυτής σου είναι πεντακάναλος, όχι εξακάναλος και αν παραμείνουν τα Roister χρειάζεσαι 1 κεντρικό, 2 περιφερειακά και ένα subwoofer.

Αυτά που επέλεξες είναι κεντρικό και περιφερειακά.

Reaction score
1
Ναι το ξερω οτι ειναι δυο περιφερειακα και ενα κεντρικο αλλα σε συνδυασμο μετα δυο ροιστερ πιστευω οτι το sub δεν θα χρειαστει και τοσο τελικα,βγαζουν φοβερο ηχο ηδη αυτα ταδυο μονα τους.....υπαρχουν αυτοενισχυομενα ηχεια που να συνδεονται κατευθειαν σε τηλεοραση με υποδοχες audio?eyxaristv hdh gia tiw apanthseiw vw tvra
[DOUBLEPOST=1509361605][/DOUBLEPOST]Επισης ο ενισχυτης εχει επιλογη για decoding 6.1

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.897
υπαρχουν αυτοενισχυομενα ηχεια που να συνδεονται κατευθειαν σε τηλεοραση με υποδοχες audio?
Ηχεία για υπολογιστή είναι η ευκολότερη λύση, αλλά έλεγξε πρώτα τις εξόδους ήχου της TV γιατί μπορεί να χρειαστεί adaptor.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.897
Δεν διακρίνονται οι φωτογραφίες, αλλά δίπλα κολλητά έχει είσοδο εικόνας. Μπορεί να είναι είσοδοι και οι audio, ενώ χρειάζεσαι audio out.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.897
Αν είναι ακριβώς αυτή και έχει έξοδο ακουστικών, χρειάζεσαι ένα mini jack σε 2 RCA ή mini jack σε mini jack καλώδιο στο επιθυμητό μήκος, αφού τα ηχεία έχουν και τις δύο επιλογές.
Δεν αποκλείεται να περιλαμβάνεται κάποιο στα ηχεία.

Reaction score
1
Καταλαβα...ναι αυτη ακριβως ειναι η τηλεοραση....αρα οι υποδοχες που εχει πισω της η τηleorash δεν ειναι για να συνδεσω τα ηχεια,μονο στην εισοδο των ακουστικων με μονο καρφι η στο πισω μερος τους κανονικα με rca

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney