καλοκαιρακι...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Καλο καλοκαιρι βρε πυροβολημενοι και μη-λαμπατοι και τρανζιστορακιδες-χαιεντοπαπαριδηδες και Home cinemaκιδες-μεγαλοτσουτσουνοι και γαριδατοι-
Να μαστε καλα -να περναμε καλα-να ριχνουμε και κανενα καλοκαιρινο ματσουκι-
Καλα γλεντια νυχτερινα διπλα στο αφρωδες κυμα-κρασι-ουισκια στα ροκια-κανενα καυλαντισμα ξεκαρφωτο με πλασματα νυχτερινα θεοπονηρα και ανοριακα-ουζα-μπακαλιαρους-μυδια σαγανακι-Πλωμαρια τονους--beach volley με ιδρωμενες κορασιδες και μαγιουδακια λερωμενα απο την αμμο(ματι καργα ειδικα την ωρα του μπλονζον στην ψιλη αμμο)-παγωτα 2κιλα στο παραλια με ομπρελιτσες χρωματιστες (για τετοια ψοφανε κατι Σκανδιναυακια 2μετρα ηλιοκαυλαντισμενα)-την πεθερα στο εξοχικο με τα μικρα-καργα ξενυχτι και μπανια με τα λαδια σας-τα ξυδια σας -το νυχι οξω απο το παντοφλικο στυλ υποστεγο βροχης-
Ριχτε και πηδους υπο το βλεμμα του cherymoon -προσοχη στους μπαφους μετα της 4 το πρωι---no koukou_____
Να ειμαστε ολοι καλα και να το γλενταμε........
Οποιος πουστης μου πει οτι δεν τον εφτιαξα(στιγμη ιδρωμενης κορασιδας με κοφτη 3 τεταρτων στον μπατο την ωρα της σκυφτης αποκρουσης} και δεν γελασε του ευχομαι Αυγουστιατικος κεραυνος να του καψει το συστημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.......

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.570
Απάντηση: καλοκαιρακι...

Φτάνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:204::204::204::204:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Μας εφτιαξες βρε! Την υγεια μας ναχουμε και να περναμε ομορφα! Καλο καλοκαιρι σε ολους !

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.375

KΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΛΑΣΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Επισης προσοχη στις ταμπελες

Reaction score
0
Γεια σου ρε Βλάσαρε με τα ωραία σου, για ανέβα και μια βόλτα Αθήνα να πάμε βραδυνή μπαρότσαρκα με το ξεσκέπαστο....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: καλοκαιρακι...

Γεια σου ρε Βλάσαρε με τα ωραία σου, για ανέβα και μια βόλτα Αθήνα να πάμε βραδυνή μπαρότσαρκα με το ξεσκέπαστο....
Kαι αν μου χαλασει το τζελ απο την ημικαραφλα μου????

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.203
Και το όνομα αυτής,Ούτε...Ούτε Κουβέντα!

Επισης προσοχη στις ταμπελες
Οι ψηφιακές εκδόσεις της καλοκαιρινής αύρας
http://www.youtube.com/watch?v=yDf-pioIk1g&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=y_9UDS9RYKw&feature=related
Η αναλογική(σαφώς...υποδεέστερη:137:)
http://www.youtube.com/watch?v=TJm_bRaSXQc&feature=related
Και οι αυθεντικοί ερμηνευτές λάϊβ
http://www.youtube.com/watch?v=BthCLLO-PY0&feature=related

Reaction score
4

Άντε με το καλό και καλά να περάσουμε.....
Άρχισα ήδη τα μπάνια και περιμένω επίσημα το καλοκαίρι και ότι αυτό φέρνει (τα είπε ο Βλάσσης πριν)
+
μακάρι να δούμε και καμία συναυλία της προκοπής...!

Να και ένα κομματάκι....Breezin' για όλους, Benson για τον Bhutia και Al Jarreau (που είναι και παιχνιδιάρης) για τον Βλάσση :137:

[youtube]J7yGroq25sQ&feature[/youtube]

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Άντε με το καλό και καλά να περάσουμε.....
Άρχισα ήδη τα μπάνια και περιμένω επίσημα το καλοκαίρι και ότι αυτό φέρνει (τα είπε ο Βλάσσης πριν)
+
μακάρι να δούμε και καμία συναυλία της προκοπής...!

Να και ένα κομματάκι....Breezin' για όλους, Benson για τον Bhutia και Al Jarreau (που είναι και παιχνιδιάρης) για τον Βλάσση :137:

[youtube]J7yGroq25sQ&feature[/youtube]
Σε πειραζει να κρατησω εγω τον Benson μιας και το γουσταρω περισσοτερο το παλλικαρι?
Ελπιζω ο φιλος Bhutia να μην με παρεξηγησει!!!!!!!!

Reaction score
4

Σε πειραζει να κρατησω εγω τον Benson μιας και το γουσταρω περισσοτερο το παλλικαρι?
Όχι βέβαια δεν πειράζει, ....δικός σου :137:

Αν παρεξηγήσει ο Bhutia, θα του κάνουμε ειδική αφιέρωση...:102:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.526

Άντε αγόρι μου να φας τζιζκέικ διαίτης, να χορέψεις κανένα μάμπο, κανένα τσα τσα τσα, να πέσει λίγο η μπάκα σου, που μου θες και κόζι τα πιπίνια παρά θῑν' ἁλός, παλιοσβουρογωνιάστρα... :136:

Reaction score
10

Κι εμένα! So many women, ...

so little time...

το μονο δροσιστικο.....αλλα ζεστη μεσα στην Αθηνα και στη κινηση.μηπως να παρουμε αμαξι με φιμε τζαμια,να βαλουμε και ενα κλιματιστικο απο αυτα τα δικα σου και να ψαχνουμε που εχει κινηση στο δρομο?δεν ειναι κακο,ε?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Άντε αγόρι μου να φας τζιζκέικ διαίτης, να χορέψεις κανένα μάμπο, κανένα τσα τσα τσα, να πέσει λίγο η μπάκα σου, που μου θες και κόζι τα πιπίνια παρά θῑν' ἁλός, παλιοσβουρογωνιάστρα... :136:
Ti ι λες μωρη λακουβα ...εχω 48 κοιλιακους και ειμαι ο μιστερ φετας Πελλοπονησου και περιχωρων!!!!!!!!Ζουλιαρη....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.265
Members
38.438
Νεότερο μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ