καλωδια ηχειων jen tech

Reaction score
28
φιλοι μολις σημερα διαπιστωσα(ξαναθυμηθηκα) οτι στα ηχεια μου εχω κατι σουηδικα καλωδια jen tech sky 2.5 ...θελω γνωμες για το ποιον τους εαν γνωριζετε ?..

Reaction score
677
Απάντηση: καλωδια ηχειων jen tech

φιλοι μολις σημερα διαπιστωσα(ξαναθυμηθηκα) οτι στα ηχεια μου εχω κατι σουηδικα καλωδια jen tech sky 2.5 ...θελω γνωμες για το ποιον τους εαν γνωριζετε ?..
Θυγατρική της supra. Μια χαρά είναι τα καλώδια. Μπορείς να δεις και τα supra ply 3.4 (αν δεν είναι και τα ίδια με αυτά που περιγράφεις) τα οποία είναι ότι καλύτερο για τα λεφτά τους,(στην οικονομική κατηγορία) κατά τη γνώμη μου.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681

Ίσται αδιώρθοτη όλη ρε... :114:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: καλωδια ηχειων jen tech

pourquois αγαπητε μας Κωστα..? γινε σαφεστερος...

Reaction score
28

Θυγατρική της supra. Μια χαρά είναι τα καλώδια. Μπορείς να δεις και τα supra ply 3.4 (αν δεν είναι και τα ίδια με αυτά που περιγράφεις) τα οποία είναι ότι καλύτερο για τα λεφτά τους,(στην οικονομική κατηγορία) κατά τη γνώμη μου.
δηλαδη -εαν λεγω-εαν βαλω καποιο καλωδιο ας πουμε καποιο audioquest των 20-25 ευρω το (μετρο μεταξυ του yamaha as2000 και των soavo-1 οχι τιποτα τρελλα λεφτα ) -(5+5=10 μετρα) τι θα γινει ?

Reaction score
28

τω ραι γραφαιτε με αλφα γηοτα , ραι ωχη με επσιθλων:126:
ρε σεις απαντηστε σωστα μην το χε....τε το θεμα ...:104:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

με τετχια καλωδια ουτε αετο δεν πεταμε......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μαπα το καρπουζι, με αλλα λογια......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τα καλωδια ειναι καρπουζε
που ειναι αφτος ο παλιοκογιας να μας διαφωτισει.....
που ξερει απο καρπουζες:143:
πρεπει να παρεις υποχρεωτικα καλωδια αξιας ανω των ....ευρω το μετρο....αλλλιως ακους καρπουζε......

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
Απάντηση: Re: Απάντηση: καλωδια ηχειων jen tech

pourquois αγαπητε μας Κωστα..? γινε σαφεστερος...
Δε με λες; Θέλεις καλώδια να συνδέσεις τα ηχεία σου να παίζουν σωστά, ή θέλεις καλώδια ηχείων;

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλωδια ηχειων jen tech

Δε με λες; Θέλεις καλώδια να συνδέσεις τα ηχεία σου να παίζουν σωστά, ή θέλεις καλώδια ηχείων;
μαλλον το πρωτο ...και εχω την εντυπωση οτι με τα jen tech παιζουν καλα....:107:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681

Ωραία! Πάρε τότε τεσσάρι μονόκλωνο ηλεκτρολογικό καλώδιο με το μέτρο, στρίψτο σε συνεστραμμένο ζεύγος, πέρνα του μια κάλτσα να είναι όμορφο, στερέωσε την κάλτσα στα άκρα με θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι, και έχεις ένα άριστης απόδοσης καλώδιο ηχείων. Αν -λέμε ρε παιδί μου, αν- θες ντε και καλά μαρκάτο καλώδιο που να το γράφει στην ούγια, πάρε Kimber 8Tc. Ούτως ή άλλως, θα έχεις εξαιρετικής ποιότητας καλώδιο, που μπορείς να το συνδέσεις στα ηχεία και να το ξεχάσεις.

Μ' αρέσει που ψάχνεστε, μήπως ξέρει κανείς το ένα, μήπως ξέρει το άλλο, λες και τί είναι πια. Αεροπλάνο να αγόραζε κανείς, δεν θα έψαχνε τόσο... :114:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

το οικοπεδο στην πετρομαγουλα δεν το πσαχναμε τοσο
αμα πχια

Reaction score
28

Ωραία! Πάρε τότε τεσσάρι μονόκλωνο ηλεκτρολογικό καλώδιο με το μέτρο, στρίψτο σε συνεστραμμένο ζεύγος, πέρνα του μια κάλτσα να είναι όμορφο, στερέωσε την κάλτσα στα άκρα με θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι, και έχεις ένα άριστης απόδοσης καλώδιο ηχείων. Αν -λέμε ρε παιδί μου, αν- θες ντε και καλά μαρκάτο καλώδιο που να το γράφει στην ούγια, πάρε Kimber 8Tc. Ούτως ή άλλως, θα έχεις εξαιρετικής ποιότητας καλώδιο, που μπορείς να το συνδέσεις στα ηχεία και να το ξεχάσεις.

Μ' αρέσει που ψάχνεστε, μήπως ξέρει κανείς το ένα, μήπως ξέρει το άλλο, λες και τί είναι πια. Αεροπλάνο να αγόραζε κανείς, δεν θα έψαχνε τόσο... :114:
ε οχι και 70 ευρω το μετρο ..........:121:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681

Τί θα γίνω με σένα μπρε καρντάση μ', στο καλάθι δε χωρείς, στο κοφίνι περισσεύεις, για; Ορίστε, πάρε Γκέρτς. Είχε μια αγγελία ο Κου-Φου, αλλά έκλεισαν, τί να σε κάνω...

Reaction score
28

Τί θα γίνω με σένα μπρε καρντάση μ', στο καλάθι δε χωρείς, στο κοφίνι περισσεύεις, για; Ορίστε, πάρε Γκέρτς. Είχε μια αγγελία ο Κου-Φου, αλλά έκλεισαν, τί να σε κάνω...
:102::109:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Θέλεις καλώδια να συνδέσεις τα ηχεία σου να παίζουν σωστά, ή θέλεις καλώδια ηχείων;
Ολη η αλήθεια για το ζήτημα είναι ακριβώς αυτή η φράση .
Αν δεν σε χαλάει ο ηχος που ακούς μην κάνεις τίποτα.
Αλλοιώς πάρε ένα καλό equalizer (ψηφιακό,παραμετρικό).Θα σου έρθει φθηνότερα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.486
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid