Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
Θυγατρική της supra. Μια χαρά είναι τα καλώδια. Μπορείς να δεις και τα supra ply 3.4 (αν δεν είναι και τα ίδια με αυτά που περιγράφεις) τα οποία είναι ότι καλύτερο για τα λεφτά τους,(στην οικονομική κατηγορία) κατά τη γνώμη μου.φιλοι μολις σημερα διαπιστωσα(ξαναθυμηθηκα) οτι στα ηχεια μου εχω κατι σουηδικα καλωδια jen tech sky 2.5 ...θελω γνωμες για το ποιον τους εαν γνωριζετε ?..
δηλαδη -εαν λεγω-εαν βαλω καποιο καλωδιο ας πουμε καποιο audioquest των 20-25 ευρω το (μετρο μεταξυ του yamaha as2000 και των soavo-1 οχι τιποτα τρελλα λεφτα ) -(5+5=10 μετρα) τι θα γινει ?Θυγατρική της supra. Μια χαρά είναι τα καλώδια. Μπορείς να δεις και τα supra ply 3.4 (αν δεν είναι και τα ίδια με αυτά που περιγράφεις) τα οποία είναι ότι καλύτερο για τα λεφτά τους,(στην οικονομική κατηγορία) κατά τη γνώμη μου.
τω ραι γραφαιτε με αλφα γηοτα , ραι ωχη με επσιθλων:126:Ίσται αδιώρθοτη όλη ρε... :114:
ρε σεις απαντηστε σωστα μην το χε....τε το θεμα ...:104:τω ραι γραφαιτε με αλφα γηοτα , ραι ωχη με επσιθλων:126:
:108::139:με τετχια καλωδια ουτε αετο δεν πεταμε......
ποιο καρπουζι ρε παιδια ?.........:139:θα με τρελλανετε...μαπα το καρπουζι, με αλλα λογια......
Δε με λες; Θέλεις καλώδια να συνδέσεις τα ηχεία σου να παίζουν σωστά, ή θέλεις καλώδια ηχείων;pourquois αγαπητε μας Κωστα..? γινε σαφεστερος...
μαλλον το πρωτο ...και εχω την εντυπωση οτι με τα jen tech παιζουν καλα....:107:Δε με λες; Θέλεις καλώδια να συνδέσεις τα ηχεία σου να παίζουν σωστά, ή θέλεις καλώδια ηχείων;
ε οχι και 70 ευρω το μετρο ..........:121:Ωραία! Πάρε τότε τεσσάρι μονόκλωνο ηλεκτρολογικό καλώδιο με το μέτρο, στρίψτο σε συνεστραμμένο ζεύγος, πέρνα του μια κάλτσα να είναι όμορφο, στερέωσε την κάλτσα στα άκρα με θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι, και έχεις ένα άριστης απόδοσης καλώδιο ηχείων. Αν -λέμε ρε παιδί μου, αν- θες ντε και καλά μαρκάτο καλώδιο που να το γράφει στην ούγια, πάρε Kimber 8Tc. Ούτως ή άλλως, θα έχεις εξαιρετικής ποιότητας καλώδιο, που μπορείς να το συνδέσεις στα ηχεία και να το ξεχάσεις.
Μ' αρέσει που ψάχνεστε, μήπως ξέρει κανείς το ένα, μήπως ξέρει το άλλο, λες και τί είναι πια. Αεροπλάνο να αγόραζε κανείς, δεν θα έψαχνε τόσο... :114:
:102::109:Τί θα γίνω με σένα μπρε καρντάση μ', στο καλάθι δε χωρείς, στο κοφίνι περισσεύεις, για; Ορίστε, πάρε Γκέρτς. Είχε μια αγγελία ο Κου-Φου, αλλά έκλεισαν, τί να σε κάνω...
Ολη η αλήθεια για το ζήτημα είναι ακριβώς αυτή η φράση .Θέλεις καλώδια να συνδέσεις τα ηχεία σου να παίζουν σωστά, ή θέλεις καλώδια ηχείων;