πιστευω ο τιτλος να τα λεει ολα..θελω την βοηθεια σας ρε παιδια σε αυτα τα πρωτα μου βηματα για την αγορα ενος mediabox..αυτα που θελω ειναι..
1. να παιζει αρχεια blueray, mkv, avi, mpeg
2. να μπορω να συνδεομαι ασυρματα η ενσυρματα ωστε να βλεπω videos απο internet (πιο πολυ youtube..)
3. αν γινεται να συνδεεται με καποιο τροπο με το laptop ωστε να βλεπω τις ταινιες και τα video που εχω στο σκληρο χωρις να χρειαζεται να τα περασω σε στικακι.
4.να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους
5.αυτο δεν ξερω αν γινεται..να χρησιμοποιειται και σαν ψηφιακος δεκτης για παρακολουθηση των νεων ψηφιακων της digea..
6.ουτε αυτο ξερω αν γινεται..εγγραφη τηλεοπτικου προγραμματος..
Η τηλεοραση που θα συνδεθει ειναι μια samsung LE40R86 αν παιζει καποιο ρολο..
ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις εκ των προτερων και ελπιζω οι απαιτησεις μου να μην ειναι στη σφαιρα της φαντασιας..ειπαμε αρχαριος στο θεμα..θα τα λεμε συχνα απο εδω και περα..
1. να παιζει αρχεια blueray, mkv, avi, mpeg
2. να μπορω να συνδεομαι ασυρματα η ενσυρματα ωστε να βλεπω videos απο internet (πιο πολυ youtube..)
3. αν γινεται να συνδεεται με καποιο τροπο με το laptop ωστε να βλεπω τις ταινιες και τα video που εχω στο σκληρο χωρις να χρειαζεται να τα περασω σε στικακι.
4.να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους
5.αυτο δεν ξερω αν γινεται..να χρησιμοποιειται και σαν ψηφιακος δεκτης για παρακολουθηση των νεων ψηφιακων της digea..
6.ουτε αυτο ξερω αν γινεται..εγγραφη τηλεοπτικου προγραμματος..
Η τηλεοραση που θα συνδεθει ειναι μια samsung LE40R86 αν παιζει καποιο ρολο..
ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις εκ των προτερων και ελπιζω οι απαιτησεις μου να μην ειναι στη σφαιρα της φαντασιας..ειπαμε αρχαριος στο θεμα..θα τα λεμε συχνα απο εδω και περα..