καλως σας βρηκα..αρχαριος..

Reaction score
0
πιστευω ο τιτλος να τα λεει ολα..θελω την βοηθεια σας ρε παιδια σε αυτα τα πρωτα μου βηματα για την αγορα ενος mediabox..αυτα που θελω ειναι..
1. να παιζει αρχεια blueray, mkv, avi, mpeg
2. να μπορω να συνδεομαι ασυρματα η ενσυρματα ωστε να βλεπω videos απο internet (πιο πολυ youtube..)
3. αν γινεται να συνδεεται με καποιο τροπο με το laptop ωστε να βλεπω τις ταινιες και τα video που εχω στο σκληρο χωρις να χρειαζεται να τα περασω σε στικακι.
4.να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους
5.αυτο δεν ξερω αν γινεται..να χρησιμοποιειται και σαν ψηφιακος δεκτης για παρακολουθηση των νεων ψηφιακων της digea..
6.ουτε αυτο ξερω αν γινεται..εγγραφη τηλεοπτικου προγραμματος..
Η τηλεοραση που θα συνδεθει ειναι μια samsung LE40R86 αν παιζει καποιο ρολο..
ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις εκ των προτερων και ελπιζω οι απαιτησεις μου να μην ειναι στη σφαιρα της φαντασιας..ειπαμε αρχαριος στο θεμα..θα τα λεμε συχνα απο εδω και περα..

Reaction score
1.458
Απάντηση: καλως σας βρηκα..αρχαριος..

Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις?

Reaction score
1.458

Σε αυτή την τιμή είναι δύσκολο να έχει όλες αυτές τις δυνατότητες.Πρέπει να ανέβεις τουλάχιστον στα 200 ευρώ.

Reaction score
1.458

Να ένα εδώ με 209 €,που βγάζει μέχρι 1080i όμως.
Αν δε θες και ψηφιακό δέκτη μαζί,υπάρχουν πολλές δοκιμασμένες & οικονομικές λύσεις.

Reaction score
0

φιλε μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση..αν λοιπον αφαιρεσω τα 5 και 6 αφου δεν με πολυνοιαζουν πιστευεις οτι θα βρω κατι να με καλυπτει σε αυτα τα χρηματα??

Reaction score
1.458

Το WDTV Live είναι μια οικονομική λύση που θα σε καλύψει σε όλα τα παραπάνω.Περίπου 120 ευρώ ή και λιγότερο θα το βρεις.
Εγώ θα σου πρότεινα το Mede8er στα 150 ευρώ,αλλά δεν έχει youtube.
Διάβασε τα αντίστοιχα νήματα στο φόρουμ,να δεις πιο σε καλύπτει περισσότερο!

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.525