- Reaction score
- 60.009
Απάντηση: καλώδια ηχείων
http://www.hellenica.de/Griechenland/Technologia/GR/ArchaiaEllinikiTechnologia047.html
πιθανότατα θα δεις διαφορά αλλά δε θα ακούσεις διαφορά.
αμα το καλώδιο ρεύματος δε φαίνεται εκεί που είναι, τότε αλλάζουν τα δεδομένα, οπότε πιθανότατα δε θα δεις διαφορές, αλλά θα ακούσεις διαφορές.
όταν θα ακούσεις διαφορές, πιθανότατα θα είναι η ιδέα σου.
αν δεν είναι η ιδεα σου, και όντως υπάρχουν ακουστές διαφορές, πιθανότατα δε θα μπορείς να αποφασίσεις ποιό από τα δυό είναι το καλύτερο.
αν μπορέσεις να αποφασίσεις, πιθανότατα θα αποφασίσεις λάθος.
αν αποφασίσεις λάθος, πιθανότατα να βοηθήσεις και άλλους να επαναλάβουν το ίδιο ακριβώς λάθος με σένα.
ασχέτως αν αποφάσισες σωστά ή λάθος, πιθανότατα στο άμεσο μέλλον να αλλάξεις άποψη.
αν δεν αλλάξεις άποψη, πιθανότατα άλλαξες χόμπι και πετάς αλλού τα λεφτά σου.
με αυτόν τον τρόπο πιθανότατα θησαυρίζουν κάποιοι απατεώνες.
γιατί ακριβώς, όλα είναι πιθανά σε αυτή την παλιοζωή!
Προσωπικά δεν βρίσκω καθόλου "μηδενιστική" την κατάθεση του Ear...Τουναντίον μας κάνει λιανά ότι όσοι ισχυρίζονται πως ακούνε διαφορές μεταξύ καλωδίων γιά τις οποίες κρίνουν ότι αξίζει κάποιος να πληρώσει αδρά,δεν είναι πιθανότατα φαντασιόπληκτοι ή απατεώνες.Απλά αρκετές φορές οι διαφορές στην ακουστική μας αντίληψη σχετίζονται με παραμέτρους που δεν είναι άμεσα εξαρτημένες από τη λειτουργία αυτή καθεαυτή των κατά τ'άλλα συμπαθών αυτών αξεσουάρ...Γιά μιά πιό ολοκληρωμένη εκτίμηση,θα ήταν ωφέλιμο την επόμενη φορά ν'αναζητήσεις και τη γνώμη φίλου που διαθέτει...Ghettoblaster:612:Κύριοι (και κυρίες, αν υπάρχουν σε αυτο το site που αμφιβάλω). Καταρχάς μου άρεσε η μηδενιστική απάντηση του costas EAR !
Δεύτερον,με την βόήθεια φίλων που είναι γνώστες του αντικειμένου (ο πιο ενημερωμένος έχει schaub lorentz τρανζιστοράκι), αποφανθήκαμε ότι ναι τα oehlbach είναι τα καλύτερα από τα τρία καλώδια που έχω, συνεπώς θα τα κρατήσω μέχρι να τα αλλάξω :140: Αφήστε που βαριέμαι το βίδωμα-ξεβίδωμα !
Εχουν πιο γεμάτο ήχο, πιο σφιχτό μπάσο, αλλά ενδεχομένος κάπως μικρότερη ευκρίνεια. Με λίγο περισσότερο μπάσο να είναι η εγγραφή και συντονίζεται το σπίτι (αυτό κυρίως σε συνεχόμενο μπάσο. Iσως να φταίει και ο ΝΑD).
Αυτά από μένα, ένα cd player πρέπει κάποια στιγμή να τσιμπήσω και στην συνέχεια ξηλώνω τα καλώδια και τον NAD. Ακριβό χόμπυ το άτιμο και είναι και μικρόβιο.
εγω παντως το πολυμπριζο που εχω το βαζουν στα Γερμανικα νοσοκομεια για να συνδεουν τον αξονικο και τον μαγνητικο τομογραφο... Ειναι αρκετα high end?
Στον ΄΄πόλεμο των άστρων΄΄ του χαιενδ επιζούν,γιατί αντί γιά σπαθιά Τζεντάϊ κυριαρχούν οι εκτοξευτές...κοτσάνας:142:ενα τετοιο δεν καβαλαγε ενα στον πολεμο τον αστρων και πεθανε ?:143:

http://www.hellenica.de/Griechenland/Technologia/GR/ArchaiaEllinikiTechnologia047.html