καλώδια ηχείων

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: καλώδια ηχείων

πιθανότατα θα δεις διαφορά αλλά δε θα ακούσεις διαφορά.
αμα το καλώδιο ρεύματος δε φαίνεται εκεί που είναι, τότε αλλάζουν τα δεδομένα, οπότε πιθανότατα δε θα δεις διαφορές, αλλά θα ακούσεις διαφορές.
όταν θα ακούσεις διαφορές, πιθανότατα θα είναι η ιδέα σου.
αν δεν είναι η ιδεα σου, και όντως υπάρχουν ακουστές διαφορές, πιθανότατα δε θα μπορείς να αποφασίσεις ποιό από τα δυό είναι το καλύτερο.
αν μπορέσεις να αποφασίσεις, πιθανότατα θα αποφασίσεις λάθος.
αν αποφασίσεις λάθος, πιθανότατα να βοηθήσεις και άλλους να επαναλάβουν το ίδιο ακριβώς λάθος με σένα.
ασχέτως αν αποφάσισες σωστά ή λάθος, πιθανότατα στο άμεσο μέλλον να αλλάξεις άποψη.
αν δεν αλλάξεις άποψη, πιθανότατα άλλαξες χόμπι και πετάς αλλού τα λεφτά σου.
με αυτόν τον τρόπο πιθανότατα θησαυρίζουν κάποιοι απατεώνες.
γιατί ακριβώς, όλα είναι πιθανά σε αυτή την παλιοζωή!
Κύριοι (και κυρίες, αν υπάρχουν σε αυτο το site που αμφιβάλω). Καταρχάς μου άρεσε η μηδενιστική απάντηση του costas EAR !
Δεύτερον,με την βόήθεια φίλων που είναι γνώστες του αντικειμένου (ο πιο ενημερωμένος έχει schaub lorentz τρανζιστοράκι), αποφανθήκαμε ότι ναι τα oehlbach είναι τα καλύτερα από τα τρία καλώδια που έχω, συνεπώς θα τα κρατήσω μέχρι να τα αλλάξω :140: Αφήστε που βαριέμαι το βίδωμα-ξεβίδωμα !
Εχουν πιο γεμάτο ήχο, πιο σφιχτό μπάσο, αλλά ενδεχομένος κάπως μικρότερη ευκρίνεια. Με λίγο περισσότερο μπάσο να είναι η εγγραφή και συντονίζεται το σπίτι (αυτό κυρίως σε συνεχόμενο μπάσο. Iσως να φταίει και ο ΝΑD).
Αυτά από μένα, ένα cd player πρέπει κάποια στιγμή να τσιμπήσω και στην συνέχεια ξηλώνω τα καλώδια και τον NAD. Ακριβό χόμπυ το άτιμο και είναι και μικρόβιο.
Προσωπικά δεν βρίσκω καθόλου "μηδενιστική" την κατάθεση του Ear...Τουναντίον μας κάνει λιανά ότι όσοι ισχυρίζονται πως ακούνε διαφορές μεταξύ καλωδίων γιά τις οποίες κρίνουν ότι αξίζει κάποιος να πληρώσει αδρά,δεν είναι πιθανότατα φαντασιόπληκτοι ή απατεώνες.Απλά αρκετές φορές οι διαφορές στην ακουστική μας αντίληψη σχετίζονται με παραμέτρους που δεν είναι άμεσα εξαρτημένες από τη λειτουργία αυτή καθεαυτή των κατά τ'άλλα συμπαθών αυτών αξεσουάρ...Γιά μιά πιό ολοκληρωμένη εκτίμηση,θα ήταν ωφέλιμο την επόμενη φορά ν'αναζητήσεις και τη γνώμη φίλου που διαθέτει...Ghettoblaster:612:
εγω παντως το πολυμπριζο που εχω το βαζουν στα Γερμανικα νοσοκομεια για να συνδεουν τον αξονικο και τον μαγνητικο τομογραφο... Ειναι αρκετα high end?
ενα τετοιο δεν καβαλαγε ενα στον πολεμο τον αστρων και πεθανε ?:143:
Στον ΄΄πόλεμο των άστρων΄΄ του χαιενδ επιζούν,γιατί αντί γιά σπαθιά Τζεντάϊ κυριαρχούν οι εκτοξευτές...κοτσάνας:142:

http://www.hellenica.de/Griechenland/Technologia/GR/ArchaiaEllinikiTechnologia047.html

Reaction score
684

κοίτα να σου πω, πολύ προχωρημένα πράματα λες.
προσωπικά δεν έχω δει κανένα αξονικό ή μαγνητικό τομογράφο να παίρνει ρεύμα από πολύμπριζο, κι έχω δει πάνω από 200 μηχανήματα ως τώρα, όλα από τον πίνακα παίρνουν κατευθείαν.

τώρα αν έχεις πολύμπριζο τριφασικό που σηκώνει καταναλώσεις αξονικού και μαγνητικού τομογράφου, ε, νταξ, είσαι πολύ μπροστά μιλάμε...

:618::618::618:

:204:
κοιτα να δεις που στο Αττικο που δουλευει η γυναικα μου ακτινολογος τα βαζουν σε πολυμπριζα. Μαλλον ειναι και εκει πολυ high end...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Καλά, κι εσύ δίνεις σημασία στα πατίνια που έχουν τα δημόσια νοσοκομεία; Και μου παριστάνεις και το χαϊεντά! Άμα ήταν έτσι το high end...

Reaction score
684

Καλά, κι εσύ δίνεις σημασία στα πατίνια που έχουν τα δημόσια νοσοκομεία; Και μου παριστάνεις και το χαϊεντά! Άμα ήταν έτσι το high end...
δεν ξερω τι ειναι το high end αυτο το ομολογω...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

δεν ξερω τι ειναι το high end αυτο το ομολογω...
Lights,Camera,Action!
[reliops=Discovery Channel: I Love the World 2][youtube]JT2emQsyvbw[/youtube][/reliops]

:612:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Προσωπικά έχω ακούσει διαφορές απο καλώδια. Ειδικά των σημάτων. Στα των ηχείων είναι πολύ μικρές οι διαφορές αλλά υπαρκτές. Δεν αναφέρομαι σε καλώδια απάτη, με κόστος αγοράς οικοπέδου, αλλά σε λογικά πλαίσια. Προς αποφυγή λανθασμένης εντύπωσης, ούτε κι εγώ χρησιμοποιώ ακριβά καλώδια ώστε να προσπαθώ να τα υποστηρίξω.
Κανένα καλώδιο δεν φέρνει την άνοιξη αν το σύστημα δεν είναι σωστό. Ούτως η άλλως είναι σαν ένα λουλούδι μέσα σε κήπο.

Αν υποθέσουμε οτι το Μέγαρο αξιολογείται με 10 τα συστήματα μας βρίσκονται απο το 4 έως το 7, κάποιος που πιστεύει ότι είναι στο 6 για να φτάσει το 6,5 θα πρέπει να υπερνικήσει πολλά προβλήματα και πρώτα απο όλα τα της τσέπης του και σίγουρα οχι με αγορές καλωδίων.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μιλαμε το επιπεδο ειναι σε αλλο επιπεδο, απο την μια τρολ -καταπελτες-πελτες- και απο την αλλη οι <αλλοι>
τελικα ειχε δικιο καποιος γερολυκος πωλητης που ειχε πει πισω
απο καθε αγορα βρισκεται η αρρωστημενη συνηδειση του αγοαραστη

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.918

κοιτα να δεις που στο Αττικο που δουλευει η γυναικα μου ακτινολογος τα βαζουν σε πολυμπριζα. Μαλλον ειναι και εκει πολυ high end...
πες τη γυναίκα σου να το ξαναδεί, αφού φορέσει τα γυαλιά της.

α, και χαιρετίσματα!:126:

ΥΓ αν είναι χειρίστρια και μιλάει για την Dicom "κονσόλα", που είναι ένα απλό πι-σί με κάποιες ιδιαίτερες προδιαγραφές απεικόνισης, ε, ναι, νταξ, το πισί μπαίνει πάνω σε πολύμπριζο και το πολύμπριζο πάνω σε UPS, ΟΚ, αλλά πλιζ, μην επιμένεις... Το αυτό καθ'ευατό μηχάνημα του αξονικού ή μαγνητικού τομογράφου έχει δικό του τροφοδοτικό μεγέθους 2 φυλλης ντουλάπας και βάλε, το οποίο παίρνει τριφασική (μόνο) παροχή από τον πίνακα κατ'ευθείαν, και μάλιστα παροχή τριφασική βιομηχανικού τύπου, πολλών αμπέρρρρρρρρρρ.

Reaction score
1

Κορυφαίο το Ghettoblaster, ούτε καλώδια, ούτε τίποτα (και ηχητικά)

Reaction score
684

πες τη γυναίκα σου να το ξαναδεί, αφού φορέσει τα γυαλιά της.

α, και χαιρετίσματα!:126:

ΥΓ αν είναι χειρίστρια και μιλάει για την Dicom "κονσόλα", που είναι ένα απλό πι-σί με κάποιες ιδιαίτερες προδιαγραφές απεικόνισης, ε, ναι, νταξ, το πισί μπαίνει πάνω σε πολύμπριζο και το πολύμπριζο πάνω σε UPS, ΟΚ, αλλά πλιζ, μην επιμένεις... Το αυτό καθ'ευατό μηχάνημα του αξονικού ή μαγνητικού τομογράφου έχει δικό του τροφοδοτικό μεγέθους 2 φυλλης ντουλάπας και βάλε, το οποίο παίρνει τριφασική (μόνο) παροχή από τον πίνακα κατ'ευθείαν, και μάλιστα παροχή τριφασική βιομηχανικού τύπου, πολλών αμπέρρρρρρρρρρ.
εννοειται οτι μιλαω για την κονσολα αγορι μου.... δεν ειναι τεχνολογος, ακτινολογος ειναι...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Ξέρεις και διαλέγεις, βλέπω...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.918

δεν ειναι τεχνολογος, ακτινολογος ειναι...
τότε να τη λες σωστά την ειδικότητα, είναι "ακτινοδιαγνωστική". :126: Δες το πτυχίο της βρε! :136:

η ειδικότητα ήταν πολύ παλιά "ακτινολογία - ραδιολογία", (κατά κόσμον σκέτο "ακτινολογία"), τότε που ο ίδιος ο ιατρός έκανε τον χειριστή των μηχανημάτων.

πλέον οι χειριστές των ιατρικών μηχανημάτων αποκαλούν τους εαυτούς τους "ακτινολόγους", αδόκιμα φυσικά.

όσο για την "κονσόλα" που λες, είναι ένα απλό μικρών δυνατοτήτων πισί, τίποτα το ιδιαίτερο όσον αφορά καταναλώσεις (βάζουμε ό,τι πολύμπριζο περισσεύει εκεί, όπου επάνω στο ίδιο πολύμπριζο μπαίνει κι ο ρούτερ του δικτύου και το χειριστήριο του εκτυπωτή). Αλλά δε λέμε ότι "μπαίνει ο μαγνήτης σε πολύμπριζο" και να εννοούμε το χειριστήριό του, το παρακείμενο πισί ή τον DICOM Server και τους περιφερικούς σταθμούς εργασίας και διάγνωσης, οκ? :142::137:

αυτά απλώς ενημερωτικά...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Παντως στο ανεκδοτο με τον Ποντιο, το καταφερε με "ακτινα ποδηλατου" !!!!!:138::138::138:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

μιλαμε το επιπεδο ειναι σε αλλο επιπεδο, απο την μια τρολ -καταπελτες-πελτες- και απο την αλλη οι <αλλοι>
τελικα ειχε δικιο καποιος γερολυκος πωλητης που ειχε πει πισω
απο καθε αγορα βρισκεται η αρρωστημενη συνηδειση του αγοαραστη...
...Ή η υγιής αλήθεια των γνωριζόντων:612:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ba εγω θα ελεγα παμε για μερες 2012 , ειναι θεμα χρονου ποτε οι πολοι θα ερθουν τουμπα
και τοτε
ταμπα τουμπα παραρα:143:

Reaction score
1

Η ΕΤΥΤ δεν έχει πλέον τα QED και δεν ξέρουν ποιος τα φέρνει, γνωρίζει κανείς???
επίσης, για πείτε creek destiny 1 ή 2 ή primare i30 ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ο ριτσος δεν εχει ?

Reaction score
1.788

Τελικα θα αναφερει καποιος τι ειναι αυτο που περιμενουμε να στρωσει σε ενα καλωδιο; Δεν ρωταω ειρωνικα. Απλα για να κανουμε κουβεντα και να καταθεσουμε αποψεις.Παντως ειναι γεγονος οτι ολες αυτεσ τισ διαφορες σε οτι εχει να κανει με στρωσιμο,αλαγη καλωδιων ακουγονται εντονα σε ανεμικους ενισχυτες [με λιγα ρευματα]π.χ ο δικοσ μου OTL. Ανιθετα σε ενισχυτες με καργα ρευμα , ο ηχοσ τουσ δεν αλαζει πολυ.Προσωπικη αποψη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt