καλώδια ηχείων

Reaction score
1.788
Απάντηση: Re: καλώδια ηχείων

Δεν στρώνουν οι αγωγοί
Τα διηλεκτρικά κάποια στιγμή σταματούν να απορροφούν ένα πολύ μικρό ποσοστό της ενέργειας που κινείται στον αγωγό
δηλαδη πχ το νεκρο τεφλον σταματαει να απορροφα;:118:δηλαδη πεφτουν τα pf me to στρωσιμο; με τις λιγεσ γνωσεις που εχω δεν μπορω να το δεχτω. εγω πιστευω οτι αλλου ειναι η αιτια. Aς Πουμε μοριακα,επαφες.

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: καλώδια ηχείων

δηλαδη πχ το νεκρο τεφλον σταματαει να απορροφα;:118:δηλαδη πεφτουν τα pf me to στρωσιμο; με τις λιγεσ γνωσεις που εχω δεν μπορω να το δεχτω. εγω πιστευω οτι αλλου ειναι η αιτια. Aς Πουμε μοριακα,επαφες.
Cable Break-In by George Cardas
There are many factors that make cable break-in necessary and many reasons why the results vary. If you measure a new cable with a voltmeter you will see a standing voltage because good dielectrics make poor conductors. They hold a charge much like a rubbed cat’s fur on a dry day. It takes a while for this charge to equalize in the cable. Better cables often take longer to break-in. The best "air dielectric" techniques, such as Teflon tube construction, have large non-conductive surfaces to hold charge, much like the cat on a dry day.

Reaction score
1.788
Απάντηση: καλώδια ηχείων

εγω πιστευω οτι εχει να κανει καθαρα με την μοριακη κατευθυνση και συνοχη αναλογα με το κραμα και την γεωμετρια , που πιθανον να αλαζει την αντισταση του σε καποιες συχνωτητες [κατα ac] οποτε αλαζουν αρδην και οι τιμες της αυτεπαγωγης.

Reaction score
20

Quantum Tunneling (QT) is a physical phenomenon that deals with the probability of an electron passing straight through an otherwise impenetrable barrier.

Whereas heavy objects (a ball) cannot pass through solid barriers (a wall), electrons, being very small, can, under certain conditions, make their way through a solid.

Exactly how Synergistic Research subjects its Tesla cables to quantum tunneling is shrouded in mystery, but a video on the company’s website shows the essence of the procedure.

Basically, every cable in the Tesla line is hooked up to a large Tesla coil and zapped with 2 million volts. Τhese volts must be accompanied by incredibly low amperage, otherwise the cables would glow white-hot just before they vaporized.

Πλήρες κείμενο κ.λπ πληροφορίες:
http://www.soundstage.com/digitaldomain/200907.html
http://www.synergisticresearch.com

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μιας και μαλλον εχω τα πιο πολλα synergistic (μαλλον ) εν ελλαδι
τα καλωδια στρωνουν και μετα απο αυτη την επεξεργασια.
Αν και με το καλημερα παιζουν τρελλά

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Whereas heavy objects (a ball) cannot pass through solid barriers (a wall), electrons, being very small, can, under certain conditions, make their way through a solid.
Τί γράφουν, Θεέ μου! Και μετά λέμε τί να τις κάνουμε τις σάπιες ντομάτες...

Reaction score
20

Τί γράφουν, Θεέ μου! Και μετά λέμε τί να τις κάνουμε τις σάπιες ντομάτες...
Φανταστικό!!! Διάβασε τώρα το καλύτερο:

"Rumors persist that one of the secrets of Synergistic’s success is a team of aerospace engineers who moonlight as cable designers when not occupied with their ultrasecret day jobs. Officially, Synergistic attributes the company’s product development to president Ted Denney III. No offense to Denney, but I think the story of the mysterious space engineers sounds way cooler."
http://www.soundstage.com/digitaldomain/200907.html

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

εσυ κοιτα ς τι λεει ο καθε κατασκευαστης?
, ή ο ποσο καλα παιζουν τα καλωδια του.?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Σιγά τί παίζουν! Ούτε απολυτήριο μουσικού γυμνασίου δεν έχουν!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.921

Ας τα συγκεντρώσω:

Διαβάστε λοιπόν, ενιαία, ολόκληρη την ιστορία, να σας λυθούν όλες οι απορίες σας:

εγω πιστευω
the story of the mysterious space engineers
that one of the secrets of Synergistic’s success is
that the cat on a dry day
sounds way cooler.
έχει και συνέχεια:

εγω πιστευω
ultrasecret
γεωμετρια
ενός team of aerospace engineers who moonlight
ultrasecret
κραμα
που αλαζει την αντισταση του σε καποιες συχνωτητες [κατα ac]
Βέβαια, θα ρωτήσετε:

Exactly how
με την μοριακη κατευθυνση
αλαζουν αρδην οι τιμες της αυτεπαγωγης?
Η απάντηση είναι απλή:

this is shrouded in mystery
but it sounds way cooler.
Ελπίζω να λύθηκαν όλες σας οι απορίες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.921

καταπληκτική μέρα για θάλασσα, άντε, πάτε για κανα μπανάκι, πάω και γω!

Reaction score
0

Τι σχέση μπορεί να έχει το πως είναι μοριακά συνδεδεμένος ο χαλκός με την χρήση του ως αγωγού. θα αλλάξει το σχήμα του νέφους ηλεκτρονίων που θα κινηθεί από την τάση? Επίσης σιγά μην αρκεί η μικρή αυτή ενέργεια που περνάει από τους αγωγούς να αλλάξει την "κρυσταλλική" δομή του μετάλλου μέσα σε αυτούς.

Και πόσα χιλιοστά του δευτερολέπτου θα χρειαστούν για να γίνει ό,τι ενεργειακή κατανομή χρειάζεται για το διηλεκτρικό?

Κανένας φυσικός εδώ μέσα δεν υπάρχει να πει αν γίνεται τίποτα?

Τέλος ένα τεστ Α-Β με στρωμένα - άστρωτα έχει γίνει ποτέ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μιας και διαβαξα καμποσα, μπας και πσηνεται κανεις για ενα καλωδιο με σερτιφικατο απο τη σορμπον και το σιρακιουσες
πλυμενο ψυλαμενο στο κουτι του ετοιμο για στρωξιμο :143:
Τα φτυχια του ανοιγουν πολλες πορτες

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Τι σχέση μπορεί να έχει η μικροδομή π.χ. του χαλκού με την χρήση του ως αγωγού;
Έχει.
Μεγάλη.
Παράδειγμα τα μεταλλικά γυαλιά ("υαλώδη" μέταλλα).
Δεν κάνω πλάκα, αλλά βαριέμαι να το αναπτύξω καλοκαιριάτικα, μια που για να γίνω πραγματικά κατανοητός, που πολύ αμφιβάλλω καθώς σε κάτι τέτοιες περιοχές είναι απαραίτητο ένα σοβαρό background, θα πρέπει να γράψω σεντόνια...

Το ερώτημα όμως δεν είναι αυτό.

Το ερώτημα εντοπίζεται στο κατά πόσο κάποιος που ασχολείται χομπίστικα με το audio, χωρίς δηλαδή να έχει ειδικές γνώσεις, αξίζει να ασχολείται με τις "χροιές" των καλωδίων και να προσπαθεί να "αποκρυπτογραφήσει" την κάθε απίθανη π@π@ριά του κάθε "κατασκευαστή", αμελώντας πράγματα που έχουν χίλιες φορές μεγαλύτερη σημασία.

Και η απάντηση:
1.
2.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

και η απαντηση 4 που ελεγε και ενας βλαχος στην δουλεια μου
παιζ , αμα δεν παιζ αστα.
Οποιος πσαχνει πιθανες αιτιες για να κατηγορει και να δικαιολογει πραματα ολ οβερ .Ας γραψει κανα βιβλιο για το λιακοπουλο.
Εμεις πσωνιζουμε προιοντα μετα απο ακροασεις .και οχι θεωριες,
οι θεωριες ηταν μεχρι το 332 π.Χ .Μετα πατωσανε ανοιχτα της σαλαμινος:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Και οποιος εχει θεωριες που μετρανε ας φτιαξει αυτος καλωδια καλυτερα απο αυτα που εχω και εγω θα τα κανω κοκαλακια για τα μαλλιας της φαλακρης γριας.
Αντε να δουμε κανα της θεωριας ξερει να φτιαχνει καλωδια που να παιζν ή κολλησε στην αποσταση μεταξυ στυλο και χαρτιου

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members